Ezotéria kategória válaszai (23426 db)

Huttok, evokok.
Tukkámukkák, hrajputtoremticmák, kuvernyákok. Ezeket mind megtalálod.

Mikor még nem voltam együtt a párommal, megéreztem, hogy rosszul van, valamint néhány szerettem fájdalmát is érzem, vagy megálmodom! Valami baj van velem?

volt már olyan, hogy közeli ismerösöm meghalt, de nem tudtam, hogy halldoklik, viszont feketébe ötöztem, meg iskérdezték, hogy ki halt meg, de nemértettem miért kérdeznek ilyet! nesokra rá mondták, hogy meghallt valaki. valamint vannak rossz álmail, és voltak is, sokszor megtörténik, nem pont ugy, de megtörténik, mi lehet ez?
Aha.
A kérdező hozzászólása: és mi?
Ezt - jó esetben - mindenki megérzi, csak keveseknek tûnik fel. Ahhoz, hogy ezt bárki is felismerje, spirituálisan fel kell nõnie (vagy ilyen felnõttként kell leinkarnálódnia). Semmi baj veled... Azokkal van baj, akik ezért gúnyolnak. Õk még éretlenek. (Gondolom azért merült fel benned, hogy baj lehet veled, mert mások mondták...) Támaszkodj bátran a lelkiismeretededre, és kövesd a tanácsait. Jó úton jársz.
, , ...spirituálisan fel kell nõnie" Azta. Belõled ezek csak úgy jönnek? Vagy hogy?
# 3 Spirituálisan összevissza beszél azt mondom kérdezõ neked, hogy kezded kinõni a babonákat. Üdv, Világvége kollégának és Uff! neked kérdezõ.
Azt jelent, hogy óvakodj a vért-pisilõs kisgyerekektõl mert elkapod spirituálisan a szifiliszt. Üdv, a családomnak Jigsaw 60 éves cukrosbácsi.
Ja, és puszi a homlokodra kérdezõ majd elküldöm a számlát, amiért választ adtam a kérdésedre. ;) ) Üdv, Jigsaw hivatásos-Strici-futtató.. és férfi model.
A kérdező hozzászólása: Édes vagy, köszönöm. Ezentúl értelmes emberek válaszát várom :)
Ha értelmes választ vársz, akkor sok sikert hozzá. Üdv, ÁlomfejtõFizetniMikorFogsz?
Kislányon, nagyon sajnálom, hogy ilyet álmodtál. Továbbá mélyen elítélem az ostoba válaszadót (név nélkül is tudod, kit), és a nevében bocsánatot kérek érte. Ahhoz viszont, hogy az álmod jelentõségérõl írhasson bárki is, szükséges lenne, hogy kicsit többet tudjon meg rólad, fõleg azokról a lelked mélyén lévõ félelmekrõl és vágyakrõl, amelyek ide vezettek. Ezeket azonban ne tárd fel itt. Inkább Te saját magadnak vizsgáld meg ezeket. A 17 éves lány vágyai és az ezzel kapcsolatos félelmei összefüggését keresd. Vannak tippjeim, de nem több. Azokat viszont nem bocsátom kösz-szájra. Mint mondtam... magad végezd ezt el, de õszinte légy magadhoz. Ne az érzelmeid, ne az elméd, és ne az egód hangjait keresd, hanem igazi bölcsességért "imádkozz". Meg fogod találni. Én hiszek benne. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!


Vajon az életünket mi irányítjuk, vagy eleve elrendelésnek van alávetve az életünk?

Olvastam egy indiai guru által írt könyvben egy elméletet, miszerint az ember egy "előre programozott biológiai gépezet", aki csak reagálni tud az eseményekre és nincsenek önálló gondolatai, minden "Istentől" van. Gyakorlatilag azt írja hogy minden előre meg van írva és ez ellen semmit sem tehet az ember -azzal érvel, hogy az ember nem választhatja meg hova születik, milyen életkötülmények között nevelkedjen, stbb.(mondjuk én erre azt mondom hogy mi van ha mindez születés előtt megtörténik) szóval így mindenkor alá vagyunk vetve a körülményeknek. A kvantummechanika elmélete szerint pedig "istenek vagyunk",inkább azt tudom elfogadni hogy minden gondolatnak hatása van az Univerzumra... Szerintem csak nagyjából van megírva, ezen belül mi irányítjuk az életünket.
Szerintem minden embernek van egy sorsa, amit nem kerülhet el sehogyan, de hogy oda milyen úton jutsz el azt magad döntöd el . Például azt igenis én határozom meg, hogy most ide írok-e ehhez a kérdéshez vagy nem . Az, hogy minden meg van-e írva félig-meddig igaz is lehet, de biztos nem egy isten fogja ezt meghatározni, mert akkor az õ cselekedeteit ki szablya meg elõre ? Ezért értelmetlen ez a dolog . Azt már sokkal inkább el tudom képzelni, hogy végtelen számú párhuzamos univerzum van, és minden lehetséges dolog megtörténik egy idõben . Ha innen nézzük igaz lehet az állítás .
Én azt csinálok amit akarok. Az életemet én irányítom.
Ez egy értelmetlen gondolatmenet, mert a büdös életben sem fogjuk ezt pro-kontra alátámasztani. Ha minden elõre eldöntött, akkor minden, amit csinálunk tervbe van véve. Ha a tervnek nem része a létének bizonyítása, sose fogjuk bizonyítani.
Javaslom, hogy elõször is próbáljátok meg eldönteni, hogy ki is az az "én". Ez a test? Ez az értelem? Az EGÓ? A lélek?. Ki vagyok én? Lehet, hogy én vagyok az én életem istene...? Ki dönt? Ki határoz elõre? Ki Teszi elém az életutam? Egyáltalán különállók vagyunk-e - Õ meg én? Vagy mindez, sõt még ennél jóval több is - én vagyok? Az utóbbi verzió áll legközelebb az igazsághoz. Így viszont már a fönti kérdés és a rá adott fejtegetések is egészen más színezetet kapnak, nem igaz?
ez egy érdekes kérdés, kedves kérdezõ! sok oldalról meg lehetne közelíteni, és ezért sokféle jó választ is lehet rá adni... vonatkoztassunk el a szkepticista állásponttól, szóval, tételezzük fel a reinkarnáció, sors, karma, beigazolódását az életben. akkor mielõtt megszületsz a köztes létben, vagy egy magasabb tudatállapotban egyrészt kiértékelted az életed, megtanultad a leckéket belõle, az elõzõ életedbõl fenn maradt karmádat, amit nem teljesítettél szépen beépíted a jövendõ életed sorsába, és veszel hozzá újakat is, hogy minnél többet tudjál ledolgozni, és így tanulni, fejlõdni, hogy megértsd az univerzumot, a spiritualizmust, és a körülötted lévõ világot. ha ez nem megy a túlvilágon, vannak segítõid, akik segítenek, hogy a következõ újra testesülésednél, mikor kapsz egy új testet, olyan élet várjon, ami megfelel annak az életkörülménynek, hogy abból tanulj, fejlõdj. visszatérve kérdésedre...minél jobban elmerül az okkult tanok, és a spirituális egység keresésében, annál szabadabb kezet kapsz az egyéni sors megváltoztatásában, hiszen a megszületéssel és annak körülményeivel már teljesítetted azt amit karmának neveznek, átéltél egy élethelyzetet, és ha tudatosabb vagy a tentebb említett dolgokban, akkor már inkább te irányítod a sorsod, itt a földön, és nem érzed, h ki vagy szolgáltatva a körülményeknek, de egy valamit akkor sem tudsz elkerülni, egy bizonyos élethelyzetekbe elõre betervezett eseményt, magyarul karmát, amirõl te már döntöttél megszületésed elõtt. ezért van sok betegség, baleset, vagy egyéb sors csapás is az életben. de aki ezt tudja kezelni, megéli a pillanatát, és onnantól a saját kezébe veszi a sorsát, és nem beletörõdik, h így kell élnie. magyarán, ahogy feljebb is írták, a sorsod a te kezedben van, rajtad áll, mit kezdesz vele.
A kérdező hozzászólása: Érdekes gondolatok. :) Mindenesetre én szeretném azt hinni hogy sokkal több játékterem van az életben, mint ahogy azt az a vacak könyv írta :)

Ti is álmodtok ilyesmit?

Nem az álom jelentésére vagyok kíváncsi csak arra hogy nektek is szokott hasonló film leperegni a fejetekben.
Nézz körül az választott életutad és a vele kapcsolatos félelmeid között. Meg fogod találni a válszt a benned felmerült kérdésekre. (mert azt nem ide írtad...csak kutakodsz)
A kérdező hozzászólása: Mi?
Álmodni sokan szoktak és az hogy mit, az sok mindentõl függ(pl. milyen a fantáziád, miket élsz át, hogy viszonyulsz másokhoz és mások hozzád, stb.) Ettõl még nem lesz valaki elmebajos. Egyébként én is sok "hülyeséget" álmodom.

Nagyon félelmetes álmom volt ami nagyon valóságosnak is tűnt. De mi ez?

Azt álmodtam, hogy furcsa dolgok történtek a házunkban. Nagymamám majdnem megfulladt, de megmentettem szájon át lélegeztetéssel. Este volt. Talán volt pár furcsa zaj, meg hogy 1-2-szer megszédültem. Meg láttuk a mamával hogy az ő szobája plafonján van egy "kis" vér. Mondtam mamának hogy aludjunk együtt. Győzködések után megengedte. Aztán párszor felriadtam és kimentem a szobából nem egy alkalommal, utánna sokadszorra megláttam magam előtt egy...nemtudom hogy szellem volt e vagy démon...talán kislányt, akinek nem láttam az arcát. Közeledett felém, én meg visszamentem a mama szobájába. "Az" is bejött. Nagyon a nagymamámra kezdett hajlongani, én meg megfogtam a nagyit és valami olyasmit mondtam hogy inkább engem bánts csak őt hagyd békén. Ekkor olyasmit mondott hogy a hívatlan vendég hogy ő egyedül csak engem akar megölni. Ekkor belémbujt. Reggel az iskolában meg a földrajz teremben, mindenki ott volt tanárral együtt de senki nem vette észre, hogy egy lány vérrel vagy valami piros dologgal furcsa dolgokat írt angolul a falra valamilyen démonról meg a sátánról. A felirat után meg volt egy nagy nyíl ami egy nagy X-re mutatott. Meg sokat öltözködtem át az iskolában. Ez volt az álom nagyjából amire emlékszek, de olyan valószerű volt az egész, kiráz tőle a hideg, és ez nem vicc, nagyon meg voltam ijedve, és még most reggel is ennek a jelentését bújtam a laptopon és az interneten.
A kérdező hozzászólása: Még most is remegnek a kezeim.
Oh nem kell megijedni, ennek így semmi jelentõsége nincs, csak aggódsz a nagymamádért, félsz hogy elveszítheted és sok horrorfilmet nézel :3
Egyetértek az elõzõ válaszolóval.Egyébként nézed az X aktákat?

Beszélhetnénk Guilty?

Sajnos még nem volt lehetőség arra , hogy beszéljünk . Valószínű , hogy nem ismer . De beszélnünk kell.
oké de nem neten :) vizuális vagyok. hitetlen is
A kérdező hozzászólása: Írtam. Amúgy Guilty ?
Gondolom azok akik nem tudnak máshoz fordulni tanácsért.
Az egyedül élõk, magányosak, kilátástalan helyzetûek, legfõképpen az idõseket.....akiket át tudnak vágni a hókusz-pókusz hadonászásukkal.
Fõleg idõsek nézik, meg olyanok, akiket anyagilag megnyomorított a rendszer, és kétségbeesésükben már nem tudnak máshoz fordulni, mint az Ezo TV pénzenergiájához . És ez nem az õ szégyenük hanem az államé, ami engedélyezi ezt a nyílt átverést és az emberek még jobb kihasználását .
Egy jó ismerõsöm hosszú ideig jósként kereste a kenyerét. Mással foglalkozik már pár éve, mert érezte ezt az irányváltást, amit Annácska mond (kivételesen egyetértek vele). Ez egy szolgáltatás. Show. Addig nincs baj, amíg a befogadó is így áll hozzá. Sok országban így is mûködik a tévébeli jósmûsorok. Persze hülyék mindenhol vannak, s ott is van olyan, aki halálosan komolyan veszi. Néha szó szerint. Ismerõsöm nem tudta a lelkiismeretével összeegyeztetni azt, hogy egyre inkább a kétségbe eset emberek fordultak hozzá. Összeszedett annyi pénzt korábban, hogy most megengedheti magának, hogy karitatív tevékenységet folytasson, díjazás nélkül. Így valóban tud segíteni az embereknek, s nem kell szégyenkezni azért, mert kihasználja a tudatlanságot.
# 3 Nem csak azok nézik, hanem a "leégett pénztelen hiszékeny emberek" akit még jobban lehúznak a sárga földig. és szép summát keresnek rajtuk... [link]
anyám is nézte mikor meghalt apám de most már nincs egyedül és már nem nézi :ebböl eredendõen ez így van a magányosak nézik és a kilátástalan helyzetüek
unatkozzó öregasszonyok vezetekes telefonnal

Tud va laki valakit aki az álmaimnak a megfejtésében tud m segíteni?

Mármint e-mail ben vagy valahogy tudok vele beszélni az álmaimról. Hallottam már ilyen emberekről, akiknek leírták az álmaikat és ő 'megfejtette', hogy mit jelent.
[link]

Az 'Új Világrend' feltétlen rossz dolog?

Állítólag nem az, elhozza a totális békét és biztonságot, jólétet a földre.
Szép mese. De mivel mindenkinek van különvéleménye soha sem fog bekövetkezi, mert mindig lesz valaki, aki keresztbe tesz az új világnak.
én, abból, amiket olvastam, azt szûrtem le, hogy lenne egy darab ország, ahol azonosan jól/rosszul élnek az embere. 2 milliárd ember élhetne (a többit elintézik a háborúkkal, oltásokkal, akármivel) és lenne egy vezetõ "család", akik vezetnek mindent, és az a megmaradt kétmilliárd ember õket szolgálná ki, értük dolgoznának stb. cserében õk is nyugodtan élhetnek, de sosem lehetne senki szabad.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ezek felhõkarcolók az esõerdõben? Vagy mik? Nem nagyon lehet látni a képen, hogy mit ábrázol pontosan. De kezdjük ott, hogy amennyiben ezek az épületek az erdõben lesznek, akkor ahhoz, hogy fölépíthessék õket, ki fogják irtani körülöttük a növényeket, ha másért nem, akkor azért, hogy a munkagépek odamehessenek az építkezési területre. Ja, és jó kis biztonság az, amikor a vadállatok az ajtód elõtt portyáznak... Vagy ki akarják irtani õket? Milyen környezettudatosak! Egyébként semmi kedvem ahhoz, hogy megmondják, hogy hány gyereket szülhetek... A tiszta, fejlett technológia kifejezetten jó lenne, de a többivel nemigen értek egyet. Az ember ember marad, az életösztönödnek próbáld meg elmagyarázni ezt az egészet! Nem tartom az egészet teljesen hülyeségnek, de csodákra egyelõre ne számíts. Bár, amilyen gyorsan fejlõdik a technológia, talán ez is lehetséges lesz, de nem lesz hosszú életû, ha egyáltalán bekövetkezik. Tudom, kicsit késõn írtam, de remélem, még aktuális a téma! :)
súr te pont olyan hüje vagy mint aminek látszol
Az Idõ Urai-Új Világrend <-- Keress rá a google-n, és ki fog adni egy könyvet. Egyszerûen zseniális, ajánlom mindenkinek.
5: Az nem az Illuminati.
@Súr mit halangyázol itten? beszélj normálisan ember. részegen szoktam így beszélni.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem feltétlenül rossz dolog... a régi világnak mindenképpen el kellene tûnnie... ....de az ember úgyis aberrált marad. A szcientológia lett volna egy nagy álom, egy nagy kísérlet az Ember rendbehozatalára/rehabilitációjára, de úgy néz ki, már abból sem igazán lesz semmi. ...de nem múlik el nyomtalanul - ebben biztos vagyok. Ott fog szerepelni az ember eljövendõ nagy alkotásaiban - egyfajta rejtett alapként és forrásként. -Miért? -Mert az lett volna az új "Buddha-Tan". Az Örök Ember mindig újraéled, de az Állat-Ember csordája által újra és újra legyõzetik. De az Örök Ember nem adja fel. Újra és újra eljön és egyszer végül gyõzelmet fog aratni... ...és akkor az Ember újra Ember lesz ... újra Tiszta lesz. -Miért? -Mert az Ember eredetileg Tiszta. (Clear) ...és még sokkal tovább. Ez a prométheuszi ember és én is ez vagyok. Mi képviseljük az eredeti embert és mi még emlékszünk (önmagunkra). Mi vagyunk a „Buddha-fajta“, a „Buddha-rassz“. (a tudás-rassz, a tudók) L Ron Hubbard volt az utolsó közülünk, aki eljött. Õ nagy álmokat érintett meg. Homályos és zavaros történet, de jelenleg minden abban van. Nem vagyunk tiszták, de emlékszünk önmagunkra és átlátunk ezen az elfuserálódott színjátékon, amiben (jelenleg) az emberiség rögzült (leragadt). Mi vagyunk az „új faj“ (=a régi) és mi vagyunk a Föld sója, mi vagyunk a jövõért felkínált áldozat (azért, hogy legyen jövõ). Mi vagyunk a korrekció, mi vagyunk a hozzáadott sokk, mi vagyunk az út, mi vagyunk az igazság és mi vagyunk az élet. De nem vagyunk önimádók, nem szeretjük a körénk fûzõdõ kultuszokat. (azokat mindig utólag alakítják ki - a középkor lobbi tagjai : a „vallásosak“... helyesebben a valláscsinálók).
George Adamsky: van más TV csatorna is... . Amúgy is, hülyeség az Új világrendes dolog. Gondolj csak bele: az országok, függetlenek szeretnek lenni. Az emberek sem olyanok, hogy ebbe belemennének, . A TV által, meg csak az lesz hülye, aki engedi magát.
Ha létezik is ilyen új világrend összeesküvés, én valahogy nehezen képzelem el, hogy pusztán jó szándékból akarnák uralmuk alá hajtani a világot. Nem volt még a történelemben olyan hódító, aki ne önös érdekbõl hódított volna..
1, és 5 igazatok van.Kinek tetszene hogy mindig tudják hogy hol van, és mit csinál.
Mindenki óvakodjon az új világrendtõl gondolom, hogy nem akarunk AdamskY firkagyárosként végezni. Barátok közt címû sorozatot nézve. :) )
Én teljesen az új világrend kineveltje vagyok : egész nap RTL, TV2, Barátok köztet nézek, agymosott vagyok, kb fogalmam sincsena világ mûködésérõl, nem tudok gondolkozni se rajta, megcsinálom ész nélkül amit mondanak meg ilyesmik. és jó így nekem. Rajtam lemérheted az új világrendet, amiben mindenki ilyen lesz mint én :) ) alig várom már
Hát igen az illuminati nem igazán úgy képzeli az új világot ahogyan te és nem csak születés szabályozással csökkentik hanem durvábban oltásokkal, vírusokkal, háborúkkal azok sem a pénzért vannak ugyanis nekik ott van a fed akkor meg van pénz is az új világ egy korlátolt világ csippekkel a bõröd alatt tele agymosottakkal akárcsak most ne várd hogy megvalósuljon mert kiveszik az összes öröm a világból.
A kérdező hozzászólása: De én inkább arról beszélek, hogy a "New world order" egy összeesküvés elmélet és általában az emberiség rabszolgasorsba döntésével hozzák összefüggésbe. Ezért írtam, hogy szerintem ez bullshit.
A kérdező hozzászólása: Nem olyan biztos, a fejlett kormányok már kezdenek átállni a totális kontrollra és a zöld technológiákra. Ázsiával lesznek csak problémáink.
Ez csak egy álom. :-)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az NWO nem jó az emberiségnek. Olvass utána, nézz képeket és rájössz. Az USA világuralomra akar törni DRÁBIK JÁNOS irományait ajánlom és megérted. Egy világ fog benned összeomolni elõször, mert nem ezt tanultad az iskolában, de ha rá akarsz jönni, hogy lehet az, hogy pénzügyi világválságot okoztak tanult emberek, hogy 9/11 egyáltalán megtörténhetett, a Kennedy gyilkosság, AIDS, lépfene érdekes módon mindig USA katonai tereprõl kerül ki, a környezetszennyezést miért nem veszik komolyabban, a migrációs probléma, Ukrajna helyzete, stb., hogy "a békéért fegyverekkel harcolunk" - Orwell 1984 c. könyvének megfilmesített változatát is ajánlom, mert ilyen világban élünk most és ezzel meg fogod érteni, hogy mi is az a NWO - New World Order ÚJ világrend, amit ki akarnak harcolni és ami semmilyen földi lénynek nem lesz az elõnyére. Az oda vezetõ út: Egyre több tini, akiket beszippant a technika és már nem egymással beszélgetnek, hanem a telefonjaikkal vannak elfoglalva, direkt, hiszen így manipulálhatóak és az iskola rendszer is olyan, hogy a bemagolt tudást díjazza, nem a kreatív gondolkodást. Érdemes megnézni a videoklip elemzéseket, a szimbólumok jelentése, pl. amerikai dollár, a mindent látó szem megjelenése a pop iparban is, pl fél kézzel kitakart arc, a kecske szarvak, a fekete sátáni elemek, a túlzott szexualitás megjelenése, a házasság és a kereszténység nevetségessé tétele, a homoszexuálisokra már nem lehet rosszat szólni, meg más kultúrára se, mert akkor már egybõl antiszemita, meg rasszista vagy. Holott csak a véleményed mondtad el. Itt vannak elõttünk csak olvasni kell a jelekbõl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!