Ezotéria kategória válaszai (23426 db)

Hamarosan itt a titkos konferencia. Milyen következményei lesznek? (Többi lent)

Nem megbízható források szerint, 2014 tavaszán a reptoidok, a szürkék, a tribálok, a chupachabra, a molyember, a figyelő, a loú, a fanyűvő, az érmelléki kuglófember, a görényember, és természetesen a Slander Man egy asztalhoz ülnek, egy titkos konferencia keretében. A konferenciára nem megbízható források szerint az annunakik, és a fekete szemű gyerekek is hivatalosak. Szerintetek ezek a természetfeletti lények miről tárgyalnak, konferálnak ? 2014 tavaszán minden megváltozik ?
A rézfaszú baglyot kihagytad!
"A TITKOS konverencia a fénybenjáró házában lesz, húsvét elsején.(A konferencia résztvevõit Lakatos Márk öltözteti)", Ha ilyen biztosan tudod a konverencia idõpontját akkor már nem is titok igaz? "magyarán megmondva" ezt besz**óptad. mivel nyilvánosságra hozta eme nemes esemény idõpontját! nyugodj békében kérdezõ. és dasvidaniya Üdv, Jigsaw kis szürke és reptoid tanácsadó.
partyfalatkának a Slenderman által rabolt gyerekeket szolgálják fel, a desszertet az Érmelléki Kuglófember a saját testébõl biztosítja.Meg persze az Aldis bigéktõl rabolt kaják lesznek a tombolanyeremények.utána a Nagyecsedi Feketeszemûek lépnek fel.
Sajnálatos dolog történt. A titkos konferenciát a szervezõk lefújták! Mert eme nyilvános kérdéssorozatban megjelent, és ezek után már nem lehet titkos. De ha a közönség ennek ellenére mégis megtartaná a konferenciát, abban az esetben a szervezõ nem vállal felelõsséget semminemû anyagi, sem erkölcsi károkért!
666 és még a szürkék ûrhajóját is megnézhetem? Ott a helyem. Jedik lesznek? Vagy õk is csak kidobók lesznek?
Esetleg partifalatkákra lehet számítani?
A kérdező hozzászólása: A TITKOS konverencia a fénybenjáró házában lesz, húsvét elsején.(A konferencia résztvevõit Lakatos Márk öltözteti)
lehet h nem fognak tanácskozni mert a tanácstermet az Aldi háziasszonyok is kivették aznapra...
Valamint Chuck Noris is él még! :)
Én azt hittem eme nemes alkalomra ismét összeáll minden idõk legnagyobb és legismertebb világszínvonalú együttese, az UFO együttes. Szóval akkor erre nem lehet számítani? Vagy esetleg Katy Perry - E.T. címû slágere lejátszásra kerül a partifalatkák felszolgálása közben?
Igen, és a VIP részlegen Katy Perry rúdon fog táncolni minden vendégnek, aki VIP tag. Én már elõre megvettem a jegyet.
Az érmelléki kuglófember biztos nem lesz ott.. Ép az update Norbival és Rubint Rékával vivott harc miatt megsérûlt, és most az öreg néninél lábadozik, beláthatalan ideig..
Igen, és Krasznai Tünde fog rúdon táncolni Katy helyett. Kár érte, de hát õ nem volt reptoid, így kevés esélye volt.
tegnap hallottam h Bozsek Márk, a híres reptoid feladja álcáját mert meghívta a konferenciára a haverja Obama reptoid testõre....
Ti is lehettek bölcs költõ indiánok, mert a lét nagyszerû igazsága Ákossá töpörödötten mindannyiunkban ott rejtezik. [link]
A kérdező hozzászólása: Versmondó ! Eme költeményt elõadod a konferencián ? Amúgy meg tudom mi lessz az egyik változás a tárgyalás után : -Olyan világ lessz, ahol a lesz két sz lessz ! -Nemcsak a közös lónak, hanem a loú-nak is túrós lesz a háta ! -A szürkék, hogy ne féljünk, eltérítéseik közben zenés show-al kedveskednek nekünk ! (SP-Csak egy kép maradsz) -A kuglófba tilos lessz mazsolátsütni ! -A görényember behódol É.N.B Lalinak ! -A fekete szemû gyerekek társulna a Bódi családhoz ! -A figyelõ nyugdíjba megy, szerepét a SlanderMan tölti be. -A fanyûvõ nevet vált : Mátrai Jeti -A konferencia után a fénybenjáró házát megsemmisítik !
Köszönjük Versmondó Kapitány. süllyedj el a hajóval.. Üdvözlettel a paradicsoma. xD
Kiingázom, hogy rakjak-e rá tarot-t… Gyors virágból zokog a gonosz A vak tekintet felragyog Vétek van a poklomon Az út hûsége én vagyok Kéjesen reszketni tipikus Új szakadék kísért engem A szerelem vigyáz szomjasan Hiába féltem távoli lelkem
A kérdező hozzászólása: Milyen konferencia ? Miket irogatok én ki ? Nem értem..
A kérdező hozzászólása: Ne aggódjatok. A komferencia meg lessz tartva, ugyanis a szürkék vészhelyzet esetén mindenkinek minden konferenciával kapcsolatos infót törölnek az agyából. Az érmelléki kuglófember megsérült a harcban, de az OMSZ szerint állapotát stabilizálták, túlvan az életveszélyen !
Az Akatsuki védelmezi az embereket, és azon tárgyalnak, hogy lehetne õket elpusztítani! De szerintem hosszú konferencia lesz, a semmihez jutva! Ha esetleg létezik isten (biztos nem, de kell a példához), akkor fejethajt Itachi elõtt! Szóval nincs sok esejük a reptoidoknak! :)
Ha már úgy is olyan titkos. Hol is lesz ez a konferencia pontosan? És hány órakor?
A kérdező hozzászólása: Ennek a kérdésnek itt a helye, ez nem vicc ! A V.I.P jegy ára 666 ft. Az jegy felmutatása után betekinthettek a szürkék ûrhajójába ! Felhívnám mindenki figyelmét, hogy a rendezvény TITKOS !
A kérdező hozzászólása: A molyember felelõs a konferencia titokban tartásáért, ezért még a saját létezését is letagadta !
Szerintem ez kamu kérdés, mert a molyember nem létezik.
Téged fognak kibeszélni... Sajnálom, de ez már hivatalos :S
A kérdező hozzászólása: A medvedisznóember ? Az kizárt. Elrabolták 2012-be a szürkék hogy kísérletezzenek rajta, de valamit elcsesztek. Így lett a görényember.
Újabb, meg nem erõsített információ szerint, a medvedisznóember is ott lesz.
A kérdező hozzászólása: Friss füles szerint, a figyelõ (the rake) tüzetes információkat oszt majd meg a konferencián az emberek alvási szokásairól. Az információt elsõsorban a szürkék tudják hasznosítani, hisz optimális idõirtenvallumot tudnak meghatározni az elrablásokhoz ! Ha ti is tudtok infót irjatok !!!
A napirendi pontokról még nincsenek információim, de meg vagyok róla gyõzõdve, hogy az elõkészítõ tárgyalások során már heves viták folynak arról, hogy a Gyakori Kérdések ezotéria szekciójának jeles UFO szakértõi, illetve UFO szkeptikusai közül kit kérjenek fel arra, hogy képviselje civilizációnkat a nagy jelentõségû eseményen - leszámítva persze az érdmelléki kuglófembert.
A kérdező hozzászólása: Lehetséges :) Köszi a választ !
skizok nem mehetnek? :)
A kérdező hozzászólása: Nekem a fekete szemû gyerekek árulták el a dolgokat, mikor egy magányos parkolóban dekkoltam a kocsimba... Mindenáron be akartak szállni, épp azt az ürügyet hozták fel, hogy sietniük kell, mert otthon hagyták a konferencia ülésrendjét, vigyem õket haza. Ekkor jött a molyember, ès teremtette le õket amiért jár a szájuk. A molyember azt mondta nekik, lehet nem vehetnek részt a gyûlésen a baklövésük miatt. Az ülésrendet most a figyelõ (the rake) szervezi. Azóta bennt vitatkozik a konferenciateremben a molyemberrel, hogy miért a béna feketeszemûekre bízta. Ezen a szürkék persze jól kiakadtak. Mindeközbe a reptoidok 40 C°-ra tekerték a termosztátot. A loú izzad mint egy ló, teljes a káosz.
Ez tényleg titkos, ha már mindenki tudja.
A VIP mennyi? Mit kapok VIP-be? És a normál jegy? Lehet benézek. Úgyis lesz after.
megbeszélik a talpas búvárszivattyú mûködési elvét...
témakört tévesztettél barátom, mivel ennek a kérdésnek a humor kategóriában a helye.
A kérdező hozzászólása: Kiváló teória !!
a december 21es elmaradt világvégét fogják megtárgyalni, meg azt h Slender hordhat e pufidzsekit.
A kérdező hozzászólása: Szép lassan mindenre fényderü ! Köszönöm az infókat ! De vajon mi lesz a konferencia után ?! Szerintem a reptoidok terveznek valamit a sántazombi produkciója után. Lehet hogy a párhuzamos dimencióból kérnek segítséget a globális felmelegedés felpörgetéséhez ?!
ott lesz a Satulábú Balerinazombi is, hiszen minden titkos tanácskozáson van táncos produkció.
Szóval a molyember kudarcot vallott.
Szerintem a pirézek elleni háborúról lesz szó.

A szellemek vagy démonok miért csak esténként, sötétben, jelennek meg?

Miért csak szemsarokból, félhomályosan, átlátszóan látják őket, akik látják? Miért csak úgy hallják őket, hogy a hang azonosíthatatlan, vagy alig érthető suttogás? (aki nem hisz bennük és csak gúnyolódni akar, tegye máshol)
Hogy hasonaltosak legyenek azokkal, akik látják és hallják õket.
Kedves kérdezõ ! Az agyunk éjjel, sötétbe ún. ingerszegény állapotba kerül. Nem kell neki annyi információt feldolgozni. Pl. ha valaki 2 órán keresztül fekszik egy sötét szobába, elõfordul hogy fura, nem odaillõ hangokat hall, esetleg lát valami nem odavalót. Ez a dolog nem más, mint az, hogy az agyunk ingereket kreál magának, hétköznapi nyelven : Képzelõdünk. Minél több idõt töltünk ingerszegény környezetbe úgy, hogy az agyunk "éber", annál valószínûbb hogy képzelõdünk. A sötét tömlõcök lakói gyakran ebbe õrültek bele, több hét sötétség és csend után... Remélem érthetõ voltam, és tuttam segíteni. Martin Blue
1. válaszoló tetszik a sötét szó ilyen történõ fogalmi definíciója...:)
Ittvannak azok nappalis, de mivel "fénylények" ezért csak este láthatóak..
A kozmikus múlt tudatossá válása kikerülhetetlen állomása a szellemi evolúció útjának.
Így van, mint ahogy az egyik válaszoló már írta. Az ingerszegény környezetben jobban észre lehet venni azt, ami egyébként nem látható, vagy nem foglalkozik vele az ember. Aki pedig nem is hiszi el, kizárja magából, semmit sem lát, hiszen nem is akarja látni, kivéve, ha egyszer drasztikusan kell meggyõzõdnie az ellenkezõrõl, de akkor is elõfordul, hogy nem fogja hinni, hogy van más is, mint amit születése óta sulykolódott, sulykoltak neki. Nem lehet kijelenteni, hogy semmi más nincs, mint az anyagi világ. Nem csak az van, amit az ember tapasztalt, fõleg akkor nem, ha mást nem is akar tapasztalni!
A démonok nem csak éjszaka láthatók, és sokszor nem is láthatóak. Akik igazán látják õket, azok nappal is látják, és nem csak félhomályosan. Annak pedig hogy sokak szerint csak éjszaka láthatók, az lehet a háttere, hogy gonosz lények, és így az éjszakához lettek kapcsolva, és persze az ember éjszaka fél, hiszen az éjszakában semmit se lát, és a fél világ alszik, ez elég ijesztõ sok mindenki számára. A hang pedig lehet suttogás is, meg beszéd is. A démonok pedig beleköltözhetnek egy emberbe is, de akár emberi test nélkül is lehetnek bárhol. Hosszas kutakodás után én egyenlõre ezt tudtam megállapítani.
Félnek a világosba..:D
Mennyi IQ birka...
A horoszkópra hagyatkozva: családcentrikus egyén, aki kifejezetten szereti a hasát és az erotikát.
Féltékeny, betegesen is, haszonlesõ, határozott.
Mérgezõ és erõs, szereti az ékszereket, szeret szépen öltözni és féltékeny típus.
Makacs, de igazságos.
szerintem jó párosítás :) megértik egymást nagyon is. Tapasztalat.


Ez mi/ki lehetett? (regény lenn)

Éjszakánként többször felriadok, és egy alakot látok a sarokban vagy a szoba közepén, két kete két lába van, de nincs ott bútor, amire azt hihetném hogy egy személy, csak egy nagy massza van ott. Amikor felkapcsolom a villanyt, már nincs ott. A lelkiismeretem jó, nem használok semmit úgyhogy nem hallucinálok.
A mûtõkbõl és intenzív osztályról "sokmindent" haza lehet vinni.Ezeken a helyeken sokan kilehelik a lelküket.Lehet a nagyapád vagy valaki más entitás is.Annak idején beszélgettem néhány anesztessel.Érdekes, hogy vannak akik hisznek ezekben.Beszélgess el egyszer errõl anyukáddal.
Szerintem nem a nagyapád.Viszont ha nem "zaklat", nem történnek egyéb furcsaságok, akkor nem kell vele foglalkozni. Hasonlókat szoktam néha én is látni.Hogy van-e lába, azt nem tudom, de fekete, imbolygó alakokat látok néha a sötétben, elég "tömörnek" tûnnek, Már megfigyeltem, hogy nem szemkáprázás, mert nagyjából egy helyben vannak, viszont nem is árnyék.Egyszer láttam ugyan ilyet zöld színben, amit az ágyam felett lebegett. Legnagyobb veszélyük, hogy esetleg hatással lehetnek az ember energiájára, tehát ha gyakran levertnek, fáradtnak érzed magad, akkor esetleg ennek is lehet köszönhetõ.
A sötétben ugyan az van mint világosban... Semmi!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Most emiatt lehet hogy sokan fogtok oltogatni, de leirom a sajat kis tortenetem.. Az elejen tisztazzuk hogy nem vagyok medium es SOHA nem is leszek az. Szoval a legkisebb hugom sokszor felhivott az ejszaka kozepen, hogy egy "csunya" ember van a szobajaban (7eves a hugom, es gyorshivason van a szamom a vezetekes telefonkonyvben, tudja hogy a masodik nyomas en vagyok). Nekem ez mar akkor gyanus volt, mert ahogy vissza hallottam nagyszuleimtol, ennyi idosen enis sikitoztam szinte minden ejjel hogy valaki bantani akar, de ok nem lattak, vagy nem akartak latni senkit. Ezt elmondtam a szuleimnek, azt mondtak hogy ok is ereztek mar, hogy a lakas bizonyos pontjain - altalaban a szoba kozepen - joval hidegebb van mint mashol. Az egyik ejszaka a hugommal aludtam, amikor kopogasra ebredtem, es fel perccel a kopogas utan mintha valaki megsimogatta volna az arcomat. Gondolom azt mondani sem kell hogy ossze szartam magam majdnem, de nem visitottam, inkabb felultem az agyban es bamultam magam ele, probaltam kivenni azt a feheres alakot, aki ott allt az agyam elott.. Behunytam a szemem es probaltam felidezni mindent amit a neten olvastam az ilyen esetekrol, aztan eszembe jutott hogy kerdezni kell.. Ki az, honnan jott, mit akar? stb. A hugom belemaszott az olembe es figyelt, nyikkani nem mert szegeny. Tehat magamban kerdeztem tole hogy ki vagy? Semmi valasz.. Miert jottel? Semmi valasz.. Itt mar kezdtem egyre jobban felni, amikor a polcrol levert egy kepet. A polcon a dedimamank kepe volt az egyetlen. Elkezdtem sirni, mire egyre kozelebbrol ereztem a hideget, es megint a simogatast az arcomon. Aztan suttogva azt kerdeztem tole, hogy a dedi vagy? Aztan valami megszolalt bennem, hogy igen, csak elkoszonni jott, mert nem tudott addig nyugodni, amig nem bucsuzott el. Masnap ahogy elmondta a hugom, valami nyugalom szallta meg, es nem felt tobbet. Elmeseltem anyueknak, ok meg azt hittek hogy valamit beszedtem az este, es halluztam az egeszet. Meg aznap egy latot hivtak, es azt mondta hogy barmit is hallunk a szobabol ne menjunk be. Kb. 1ora elteltevel kijott, es megerositett abban amit mondtam, es hogy mar elment, tobbet nem jon vissza. Felre hivott, es kerdezte hogy miota van ez? Mondtam neki hogy amiota az eszemet tudom. Kerdezte hogy mit titkolok meg a szuleim elott, es annyit mondtam erre hogy szineket latok az emberek korul es nem csak a lakasban latom a feher vagy sotet arnyakat. Nagyjabol felvazolta mi a helyzet, es eleg sokat beszelgettunk errol. Aztan elmondta hogy neha anya is latja oket, de nem mindig, es a hugomban ez vagy megmarad, vagy elassa a tudatalattijaba. Majd kiderul mi lesz vele. Azota honapok teltek el, es nagyjabol megtanultam egyutt elni vele, mar meg sem ijedek ha ejszaka jon valaki. Az eletem resze, de nem sokan tudjak ezt rolam.
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon érdekes...és az arurákhoz személyiségeket is tudsz kapcsolni? Tehát mittudom Én, ha valaki körül piros van, akkor az ilyenfajta aki körül kék az olyan?
Lehet, hogy késõbb, vagy már most is tudat alatt erre vágysz.Nem szégyen.
Mondhatnám, hogy nem jelent semmit, de téged ez nem érdekelne. Üdv, Jigsaw egy igazi cici minõség ellenõr...
Ez elvileg 18+ , gyakorlatilag meg senki se foglalkozik vele.
Én ezeknél sokkal durvábbakat is álmodtam, de akkor még nem gondoltam bele. De eléggé élethû volt, és reggel kicsit sebes volt a szám, és szétnyálaztam a párnám :)

Mit jelenthet ez az álom?

Azt álmodtam h én felkeltem az ágyból és elmentem a suliba és egész végig éhes voltam és élveztem!Elég fura volt!Másodjára ezt álmodom!Mostanába tényleg elkeztem élvezni.
SEMMIT! Ugyan úgy, ahogy azt az álmok szokták!
A kérdező hozzászólása: De pont ugyanzt 2x?
Elsõ vagyok: Nekem minden évben EGYETLEN EGYSZER történik 1 álom! Kiskorom óta folyamatosan ismétlõdik évente egyszer! :) Nem jelent semmit! :) Legalábbis szerintem! Tudom mi a magyarázat az álmokra, ezért nem hiszem, hogy jelentenének valamit! :)
A kérdező hozzászólása: És az jelent valamit h 2 hónapja mindennap 5:30kor felébredtem?És ez így ment egy fél évig, 2 hónapja lett vége.

Szívcsakra ideiglenes bezárása? Lehetséges?

Évek óta szerelmes vagyok valakibe, akibe nem lett volna szabad beleszeretnem. Most már nagyon nehezen viselem. Hogy tudnám tompítani az érzést? Segítsetek, pls!
Katéter.
Azért viseled nehezen, mert ez volt elrendelve neked. Én rosszabb vagyok mint te, szólj, és kitépem belõled örökre!
16:41 nem!
Nagyon szépen köszönöm. ;) )
A kérdező hozzászólása: Jigsaw, csak neked :D [link]
Majdha megtudod, hogy kell bezárni és kinyitni a Szívcsakrát. légyszíves tudasd velem évek óta szeretném kinyitni a szívcsakrát. sikertelenül:D biztos láttál már egy filmben mennyi embert kínoztam meg, azért mert szívtelen vagyok. http://www.youtube.com/watch?v=9VZn8LYFS78&rl=yes&guid=&hl=h.. Üdv, Jigsaw szívsebész.
A kérdező hozzászólása: Az érzelmek akaratunktól függetlenül mûködnek, ugye tudod? :)
szeresss bele valaki másba.
Látod, már megérte kérdezned.
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, hogy fel akartok vidítani :) Szeretlek titeket :) ))
Zárdbe a szívcsakrádat lassan óvatosan, de vigyázz nehogy kõszívû legyél. Én a múltkor zártam el az agyamat mert túl értelmes voltam. most pedig nem találom és látod ?! ez lett belõlem szóval csak óvatosan. UFF! jigsaw rézbõrû indián.
Kérdés: Ha valami nem létezik, akkor azt hogy akarod bezárni?
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy nézne, ez nem anatómiai jellegû kérdés :)
Nem mered megkérdezni az orvostól :-D , , Szívcsakra ideiglenes bezárását hogy kell csinálni?" Nézne rendesen. :-D
A kérdező hozzászólása: Értelmes válaszokat kérnék. Köszönöm!
Ismerkedj másokkal is, hátha megszeretsz valaki mást. Ne kínozd magad.

Szerintetek mi bajom lehet?

Régebben nagyon sok "jelet" vettem észre, azzal kapcsolatban, hogy elektronikus tárgyak megzavarodnak a jelenlétemben, szokatlan dolgok történnek, égők robbannak szét körülöttem, vagy például egyszer sétáltam haza fele, este volt, ki volt világítva végig az utca utcai lámpákkal, ahogy mentem mellettük mindegyik lekapcsolt és amikor elhagytam kb 5 méterre akkor visszakapcsolódott, este mikor aludtam arra ébredtem hogy minden elektronikus tárgy fel volt kapcsolódva a szobámba, felriadtam körülnéztem sehol senki és ami tényleg eléggé megmagyarázhatatlan volt, hogy az asztali lámpám be se volt dugva a konnektorba de ezt reggelig magyarázhatnám, aztán az emberek.. érzik a jelenlétem ha egy szoba választ el akkor is, nagyon sok embertől azt hallottam hogy félnek velem egy szobában lenni, mert valami nagyon furcsa bizseregtető érzést éreznek körülöttem stb.. nem nagyon merek beszélni erről másokkal mert vagy kinevetnek vagy hülyének néznek :/ végülis nemtudom melyik csoportba való ez a kérdés, de remélem itt meglelem, hogy hátha vannak még ilyen emberek mint én!
A kérdező hozzászólása: még annyi kiegészítést, hogy a szobámban félelmetesen hideg van amikor ott tartózkodok, akár 10-15 celsius fok különbség is szokott lenni a szobám meg a többi szoba között, forró radiátor mellett, de ellentét az, hogy a testem meg nagyon forró egy átlag embernek 36celsius fok nekem 39
Nekem is vannak képességeim. Ne ijedj meg tõlük, hanem gyakorold, próbáld kezelni õket!
Menj el pszcihiáterhõ..
Ez furcsa...de ne hallgass a negatív válaszokra, emberek...nem tudnak dolgokat. Velem egyszer olyan volt, hogy mindig kint tartózkodtam sötétedés után az udvarunkon és mivel az udvarra nyíló ablakunkon nincs redõny ezért a fény kiszûrõdik és azt utálom... anyukám meg persze mindig felkapcsolta a villanyt >.> egyszer rohadt ideges voltam és mire beértem addigra anyám tiszta sokkban volt, mert rászakadt majdnem a csillár...még az idõjárással vannak ilyen dolgaim, de nem olyan erõsek mint neked, ajánlom, hogy keress egy olyan személyt aki ért a mágiához, mert nagy tehetséged lehet hozzá, és megtanulod a mágia használatát, akkor könnyebben tudod kezelni, ha szeretnél róla részletesebben beszélgetni akkor írj privátot.
Nem természet feletti! XDDDD Van egy ilyen betegség.A szervezeted folyamatosan statikus töltöttséget "fejleszt" így az elektromos készülékek megzavarodnak körülötted.Pl. TV-k romlanak el v kenyérpirítók , mikor mész az utcán kialszik fölötted egy lámpa v a rádió nagyon recseg aztán elromlik.Ha elfogadsz egy tanácsot csak használt TV-t , rádiót, PC-t vagy egyéb elektronikus eszközt vegyél.(És ne próbáld meg irányítani mert úgyse sikerül.
Nem használsz kábítószereket??
Go to Oxford! Biztosan felvételt nyernél a varázslóképzõbe :) régen mit meg nem adtam volna egy ilyen , , képességért" :D vannak ilyen könyvek, pontosan nem tudom, de biztosan találsz ilyesmit. Nézz utána.
Utolsóra ne hallgass. Nincs mindenkinek ekkora ereje, nagyon ritka. Ha rám hallgatsz, megtanulhatod kezelni, ami hasznodra válhat.
Minden ember egysokdimenziós lény (legalább 4) és azokban a dimenziókban (éteri, asztrális, mentális és....) is van teremtõ ereje, pszihikus ereje. Ez mind tévút, ne ezekre koncentrálj. Kerest az Igazságot, az Egyet teljes erõdbõl és ne foglalkozz a hókuszpókusszal. Különben megint haszontalan életet fogsz élni. t :)
Vagy hazudsz, vagy valószínüleg túl sok energiád van, amit nem tudsz kezelni / irányítani. Elbeszélgetnék veled (ha gondolod) PM-be, megoldanánk a problémát. Fontos tudnod, hogy ez egy nagyon ritka és fontos képesség.
A kérdező hozzászólása: nem az volt vele a célom, hogy találgassanak itt hogy mi lesz késõbb.. csak arra hogy valakinek vannak e hasonló problémái stb
Kettes, baromi vicces. Akár print-screenelheted Trollfészre, csak hogy legyen egy "vicces" posztod. De ez elég szánalmas. Kérdezõ, nem tudom, hogy a kérdésed kamu-e, vagy komoly, de ha azt várod, hogy "igen, te egy természet feletti lény vagy, és halálod után Istenné válsz", akkor ne számíts semmi jóra. (Szerintem)
A kérdező hozzászólása: légyszíves csak normál kommenteket ! egy idõ után ezek a dolgok nagyon frusztrálóak szoktak lenni, amikor az összes haverod meg barátod elkerül és teljesen egyedül maradsz
Én is ilyen vagyok! Csak én hálókat lövök a kezembõl. A haverjaim közül van, aki átváltozik zöld izévé nagyon durva. Van amelyik villámot tudja használni keményen, miközbe a kalapácsával hadonászik. Ha érdekel, hogy hõs vagy-e, szólj.
Szerintem meg nézz kevesebb filmet és többet járj el bulizni :D

Miért álmodtam az exemmel, amikor már az új barátomat szeretem?

fél éve szakítottunk, és már új barátom van.
Az álmok nem jelentenek semmit!
nekem amióta barátom van, azóta gyakran álmodom azt, hogy más fiúkkal járok, másokba vagyok szerelmes (akár az exekbe).. :) elég hülyeség, de nem hiszem, hogy bármit is jelentene. a barátomat szeretem, és az exek nem érdekelnek már.
Mert hallottál egy zenét, ami hozzá kapcsolódott, ez elõhozott az agyadban egy emléket, aztán ez álmodban elõjött, kicsit keveredett a jelennel is. Ennyi.

Ez mi lehetett?

Az egyik barátnőm este gyertyát gyújtott,és egy koponya formálódott ki az árnyékából.Le is fotózta.Az első képen normálisan nézett,majd a második képen mintha mérges lett volna.Mire tippeltek? mi lehetett ez? mi nagyon megijedtünk!
Töltsd fel a képet légyszíves. hadd elemezzem Üdv, Jigsaw gyertya kutató. :)
Ez az emberi fantázia! Ha felnézel az égre, látsz 1 felhõ elefánt formát, akkor jössz ide kérdést írni, hogy te soha nem láttál még repülõelefántot, és, hogy mégiscsak léteznek még olyan lények amikrõl még nem tudunk?
A kérdező hozzászólása: Jigsaw2.0 küldtem privit !
Nekem is küld már el azt a képet légyszives!
Nekem is küldd el kérlek :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!