Ezotéria kategória válaszai (23426 db)

Mit jelenthet ez a visszatérő álom?

Egy régi faluban vagyok egy 4 tagú társasággal az erdő közepén. ( a tárasaágból senkit sem ismerek) A falu nagyon romos és késöbb jön értünk egy túra dzsip benne egy szőke hajú sráccal. Megyünk az úton majd megkérem hogy lassítson és álljon meg mert ki akarok szállni. Egy mezőnél szállok ki aminek a szélén egy ház van. A dzsipből kiszáll velem együtt a társaság egyik női tagja aki vékony és rövid szőke haja van. Odamegyünk a házhoz és látjuk hogy egy ember ül kint egy asztalnál és egy régi írógéppel ír valami. A szőke hajú lány közelít a fiú felé majd ezt a fiú is észreveszi és elmosolyodik. Utána kiderül hogy ismerik egymást mert a lány és a fiú csókolózásba kezd majd abbahagyják. Miután végeztek a lány belesúg valamit a fiú fülébe közben sírni kezd és miközben a fiú fülébe súg rám néz a könnyes szemével. A tekintete mostmár mérges. Dühösen néz rám majd fogja magát és bemegy az erdőbe. Onnantól kezdve egyikünk sem látja többet. Utána odamegyek a fiúhoz és megcsókoljuk egymást majd felébredek.... Ezt az álmot már vagy 3x megálmodtam. Mit jelenthet?
tény: az álom a napközben befogadott feldolgozatlan információknak a kivetülése. az Én elméletem hogy megálmodtad ezt egyszer. majd mikor felébredtél tetszett és vissza tudtad idézni. majd mivel nem tudtad megmagyarázni ez egy feldolgozhatatlan dolog maradt és így többször visszatért. Valószínûleg nem lesz olyan mint a filmekben vagy sorozatokban hogy elõre megálmodsz valamit.
Úgy, hogy ha zajt hallasz, beképzeled magadnak, hogy ott szellemek járnak. Szellemek NINCSENEK! Már nem a középkorban élünk, hogy higgyünk a babonákban.
Egy komoly válasz is a sok hülyeségre: Miért jelenti ki valaki 100 % ban, hogy bizony, szellemek pedig nincsenek? Azért, mert nem foglalkozik velük, nem hiszi el, él bele a jelen világba, oszt hajrá. Szépen megöregszik, utána meghal, és teste szétrohad, vagy hamuvá válik, és ennyi volt. Jön a nagy sötétség. Az élet pedig ennyi, néhány más epizóddal, minthogy reggel felébredsz, este lefekszel? Valóban, csak ennyi? És nem figyelsz a háttérben a zörejekre, hangokra jelentésekre, jelekre, csak mész elõre és öregszel, igás lóként a halál felé? Szemeden ellenzõ, hogy csak elõre menj, elõre, elõre, semmi más ne zavarjon, semmi nesz, semmi zaj, hiszen, ha oldalt eltakarod, a szemed már nem is látod, nem is akarod látni, vagyis nincs, akkor hát 100 %, hogy nincs?
"amúgy is csak poénból tettem fel a kérdést." Tudod, kérdezõ, a SZELLEMESSÉG nem itt kezdõdik.
Onnan tudhatod, hogy poénból feltetted ezt a kérdést. JA VÁRJ, nem, onnan azt tudhatod, hogy kis butuska vagy =)
onnan hogy tele van szellemmel az én szobám és házam is tele volt velük de a sok babos kaja elõzte õket (ha nem akarsz szellemet egyél babot)
A szellentést egyböl észrevested, mert büdös lesz! Vagy! Leesnek a képek a falfról, elrepednek a tükrök, és recsegnek a bútorok!Hüvös hehellet libabõr!!
A kérdező hozzászólása: Kösz, amúgy is csak poénból tettem fel a kérdést.
Egy biztos jele lesz ennek. Éspedig az, hogy az egyik reggel, egy üzenetet fogsz találni a konyhaasztalon a következõ szöveggel. Kedves emberek. Mi szellemek elõbb laktuk ezt a házat mint ti. Elnéztük, hogy ideköltöztetek, hogy hoztatok egy pudvás pincsit is, hogy anyuci büfög szeksz közbe, hogy a kicsi gyerek sír minden nap megállás nélkül, mint akinek kukoricacsutkát toltak a fenekébe, de már az átlátszó fa..unk ki van azzal, hogy az egész házat telifingjátok. Légyszives takarodjatok el innen. Üdv a szellemek.
Onnan hogy nincsenek szellemek. Fõleg nem otthon.
Ha szerepelsz a blikkben, akkor szellemjárta.
írj nekem én elmondom a z egészet

Egy UFÓ invázió ugyanolyan lenne, mint a világok harcába a filmbe?

Most nézem a Tom Krúise féle világok harcát, amibe a tripodok leigáznak minket. Ilyen lenne lehet egy ufóinvázió is?
Hátszerintem veled végeznének elõsször...... De amugy be vagy szííívva...
"Nem karcolná meg, mert egyszerûen lepattanna róluk . Hallottál már a döntött páncélzatról ? Minden modern tankot így szerelnek fel, gyakorlatilag megduplázza a páncél vastagságát és eltéríti a lövedékeket ." Arra nem gondoltatok, hogy nem csak fejjel lehet menni a falnak ? Ha hidrogénbombát kívülrõl lõnénk egy ûrhajóra, akkor az még a festéket se sértené meg az ûrhajó erõtere miatt, de ha becsempészik a nukleáris fegyvert bõröndben az erõteren belülre, akkor pusztíthatna a fegyver.
"az csak a mesében van hogy öt perc alatt ellenanyagot csinálnak egy járvány ellen , egy 24 , órás lefolyású 100% halálozási arányú vírus betenné a kiskaput" Na pont hogy egy ilyen vírust nagyon könnyû lenne kivédeni, mert ha 24 óra lefolyik, és halált okoz, akkor nagyon gyorsan el lehet szeparálni egymástól a fertõzött és egészséges embereket, még mielõtt nagyon elterjedne. "ugyan ez a nanotechnika is mint a Revolution sorozatban azt nem látod mert olyan apró h észre sem veszed , bemegy a szervezetedbe a levegõvel oszt jóccakát" Pont te jöttél az elõbb ezzel, hogy csak mesében van olyan, hogy..., erre most egy mesével példálózol.. :) Nem érzed ezt kicsit ellentmondásosnak? :)
"De pont ilyenekrõl beszélünk és már megint 5000-szer írom le ugyan légyszíves ne a mai ember technológiájából indulj már ki" Pont hogy nem abból indulok ki. És én is már sokadjára írom, hogy te meg a fizikából indulj ki, ne abból, hogy milyen technológiákat fantáziálsz a földönkívülieknek. A fizika törvényei mindenhol azonosak, tehát ami a fizika törvényei szerint lehetetlen, az nem csak nekünk, hanem a földönkívülieknek is lehetetlen.
Komolyan mondom már azt sem tudom, hogy mirõl van szó valamilyen film!? xD
"Ezt a múltban sokan így gondolták és lehetetlennek tartották egy acélszerkezet felemelkedését, utána megszületett a repülõ" Egyrészt a múltban még közel sem tudtak annyit a fizikáról, mint ma. Másrészt, a repülõ megvalósítását gyakorlati szempontból tartották lehetetlennek, nem elméletileg. És bár tudom, hogy neked fogalmad sincs a fizika nevû tudományágról, de hidd el, hogy már nagyon sok mindent megtudtunk a segítségével a világról, és már csak nagyon kevés fehér volt maradt. Tehát amit fizikáról tudni lehet, annak a 95-98%-át már tudjuk, így nagyon nagy meglepetések nem érthetnek már minket. Azt pl. pontosan tudjuk, hogy a földönkívüliek sem képesek fénysebességgel utazni, nem képesek féregjáratokat használni. És nem tudnak semmivel sem ellenállni egy hidrogénbombának, legfeljebb olyan módon, hogy kikerülik jó messzire.
Ó igen, mi aztán egyre inkább mindenhatóak vagyunk... úgy látom, még minket is túlbecsülsz. Vegyük pl a Drosophila gyümölcslegyeket. A genetikában több dolog miatt is nagyon kedvelt kis élõlények, sokszor kísérleteznek velük. Tehát aránylag jól ismerjük már õket. Ez genetikailag egész pontosan annyit jelent, hogy 148 génjük jelentésével már tisztában vagyunk. Egyébiránt van nekik olyan 14.000. Borzasztóan keveset ismerünk még, mindenhatóvá viszont sohasem válunk, az már egy egész más fogalomkategória. Mindenható lehet az, akire nem vonatkoznak a világunk szabályai. De ilyen nincs. Nem arról van szó, hogy még nem tudjuk, hogyan érjük el, mert valami hiányzik hozzá. Hanem ilyen nincs. Egész más a repülés megvalósítása, amit akár sok élõlénytõl is láthatunk, és teljesen más egy olyan dolgoban bízni, aminek a valódiságára semmi nem utal, nincs rá elképzelés, hogy egyáltalán létezhetne, nemhogy a hogyanra. Egyébként az természetesen nem kérdés, hogy az atombomba minket is ugyanúgy károsítana, de eddig nem is errõl volt szó, hanem hogy ezek a hatások ugyanúgy károsak az idegenekre nézve is. És ha már invázió, amikor is az én halálom biztos, akkor én úgy vagyok vele, hogy inkább küldjük azt az atomot, és ha már úgyis meg kell halnom, akkor jönnek õk is velem :P Ja, a döntött páncél pedig nem újdonság, de teljes védelmet az sem nyújt, mint ahogy semmi más sem. Csak annyit jelent, hogy a lövedékek nagyobb része kap gellert a páncélon. De attól még, hogy kisebb az esély rendesen eltalálni, az nem azt jelenti, hogy bármi és bármikor lepattan róla. És persze a legjobb védekezéseknek, ennek is megvannak a maga korlátai. Pl nem lehet bárhol és bármennyire megdönteni, mert a méret, a súly és a belsõ tér arányára is ügyelni kell. Tehát ami jó valamilyen szempontból az könnyedén rossz lesz a másikból.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Azt meg nem hiszem, hogy a mai tanokat meg se karcolná, azért az továbbra is nagyon komoly erõhatás. " Nem karcolná meg, mert egyszerûen lepattanna róluk . Hallottál már a döntött páncélzatról ? Minden modern tankot így szerelnek fel, gyakorlatilag megduplázza a páncél vastagságát és eltéríti a lövedékeket . "Ugyanis a fizika törvényei ugyanazok mindenhol, a Földön kívül is. Ergo az már nem mûködik, hogy valami még sokkal ellenállóbb jármûveket fabrikálunk össze. " Ezt a múltban sokan így gondolták és lehetetlennek tartották egy acélszerkezet felemelkedését, utána megszületett a repülõ ... "Például bármilyen ûrhajót is készíthetsz, ha eltrafálja egy nagyobb aszteroida, akkor 'game over'." De megint abból indulsz ki, hogy ha eltalálja . Mágneses úton simán el lehet téríteni, vagy egyszerûen csak felrobbantják mielõtt becsapódna . "Gyakorlatilag elég, ha a robbanás széle éri el õket, aztán mehetnek a levesbe." Arról is elfeledkezel, hogy olyan sok atomot bombával nem dobálózhatunk, mert a saját fejünkre hullik vissza az egész sugárzás . Szóval magunkat is kipusztítanánk . "Földönkívüliekrõl beszélünk, nem mindenható Istenekrõl, akik varázsütésre, kedvük szerint alakítják a világot, és annak mindenféle hatásait." De pont ilyenekrõl beszélünk és már megint 5000-szer írom le ugyan légyszíves ne a mai ember technológiájából indulj már ki . És az ember is pont ilyen úton halad, a géntechnológiával képesek vagyunk megváltoztatni a növények, állatok, de még a saját DNS-ünket is, képesek vagyunk szerveket klónozni, õssejtet beültetni, egyre tovább élni stb . Mi is egyre inkább mindenható lényekké válunk, akkor egy olyan fajt képzelj el ami már több tízezer vagy millió évvel elõttünk jár .
nem értem ezt az állandó bombás vitát...az csak a mesében van hogy öt perc alatt ellenanyagot csinálnak egy járvány ellen , egy 24 , órás lefolyású 100% halálozási arányú vírus betenné a kiskaput, ráadásul azt se tudnád mi történt mer mindenhol egyszerre törne ki, ehhez nincs szükség arra h megmutassák magukat elég becsempészni....aki immunis vagy elbújt védett helyre az meg semmi, ha lepermetezel egy hektár krumplit te sem nyávogsz ha hétmilliárd krumplibogárból marad pár ezer....ugyan ez a nanotechnika is mint a Revolution sorozatban azt nem látod mert olyan apró h észre sem veszed , bemegy a szervezetedbe a levegõvel oszt jóccakát, csak az emberek purcannak ki és nem kellett hozzá se háromlábú lövöldözõ kisszék se pajzs se bomba.....
A kérdező hozzászólása: " Lehet bármilyen védõpajzsuk. Ahhoz energia kell, kérdés honnan. A hatás - ellenhatás elvét õk sem tudják áthágni. Ha nem is tudjuk áttörni azt a pajzsot, azért olyan erõvel rálõhetünk, amitõl felbukik az egész alkotmány, földre kerül, és ártalmatlanná válhat. Áshatunk gödröket, ki lehetne feszíteni huzalokat, amibe belegabalyodnának. Páncélozott tankokat is "be lehet vinni az erdõbe" sima, gyalogos, gerilla módszerekkel. Amúgy igen ! Kbnem biztos hogy õk nyernének. "Hihetetlen, hogy ezt a marhát nem tiltották még ki az oldalról. HakapesziM máskor is nagyon jó válaszokat ad. Most azér mer béna neve van, miér kel tiltani? "Vagy valamivel megváltoztatnák a Föld levegõjének összetételét, 2 perc és minden élõlény megfulladna . Az idõ igényes, kb évekig tart és addig lelõdõzzõk õket. "Inkább te becsülöd le, egy olyan civilizáció fejlettségei szintjét, ami képes elhagyni a naprendszerét vagy a galaxist . A NÁZA pár hónap és elkészíti a térkeveréses ûrhajóját & elhaggyuk a galaxisunkat is...na puff ugyanolyan szinmten vagyunk mi is -.-
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); " pedig inkább a helyesírást kellene gyakorolnod. Ami nemmegy asz ne erõltesük ! -.- "az a Robi gyerek nagyon mocskos volt Az ki? mit csinált? "Úpsz! hamem=hanem Adamsky amúgy neked nem a minimaxot kellene nézned?. :DDD Jetixet. De nem volt jó film :/ "Olyan idióta volt az egész család h megértettem az idegenek mért akarták kinyírni...érdekes h a Föld mindig valami gagyi módon menekül meg, vagy vírusos lesz a vindózuk vagy elviszi õket a taknyos nátha.még jó h a szuper védõpájzsot Tom Krújíz kisbaltával áthidalja. csak a jó harcosoknak van szerencséjük ! "Szerintem nem olyan lenne, ha tényleg le akarnának igázni egy másodperc alatt már senki nem élne ... Hát, eszt azér nem hiszem ! Prödl Annácska "na meg a pohár víztõl kinyiffanó idegenek akik megszálnak egy vízben gazdag bolygót.egy igazi inváziónál egy gyilkos vírussal , gázzal, vagy nanotechnikával se perc kicsinálnának... Lehet technokailag fejlettek voltak, de biologiailag nem
Azért ne egy ágyúból indulj ki egy nukleáris fegyver esetén. Elõbbi ellen a saját korában is pontosan tudták, hogy lehet védekezni, és ezt meg is tették. Jó vastag falakkal például. Azt meg nem hiszem, hogy a mai tanokat meg se karcolná, azért az továbbra is nagyon komoly erõhatás. De tény, hogy elég ellenállóak, na de sokkal ellenállóbb anyagból is készülnek, mint mondjuk egy középkori harci szekér. Viszont hová tudna még ez fejlõdni szerinted? Ugyanis a fizika törvényei ugyanazok mindenhol, a Földön kívül is. Ergo az már nem mûködik, hogy valami még sokkal ellenállóbb jármûveket fabrikálunk össze. Egyébiránt te vagy az, aki mindenáron az emberekbõl akar kiindulni, és közben elfeledkezik arról, hogy létezik ez a fizika nevû dolog. Ez a fizika pedig elég makacs dolog, egy olyan furcsa valami, ami nem fog másképp mûködni, csak azért, mert a használója egy másik bolygóról jött. Ott van az ûrhajós példád is. Valóban, sok dologban egyre ellenállóbbak az ûrhajók, azért, mert sok dologban lehet még ellenállóbbá tenni õket. De nem minden ellen! Például bármilyen ûrhajót is készíthetsz, ha eltrafálja egy nagyobb aszteroida, akkor 'game over'. A technológia sem határtalan, a fizika alapvetõ szabályait nem lehet áthágni! Az persze egy jó védekezés lehet, hogy azelõtt robbantják a bombát, mielõtt eltalálja õket. De azért ez is komoly rizikófaktorral jár. Ugyanis egy átlagos méretû nukleáris bomba is több kilométeres körzetben pusztít, és pl a hidrogénbomba erõsségének felsõ határa a csillagos ég. Gyakorlatilag elég, ha a robbanás széle éri el õket, aztán mehetnek a levesbe. Nem is beszélve az utóhatásokról, lökéshullám, EMI, sugárzás. Olyan lehetõség pláne nincs, ami minden ellen egyszerre lenne képes védekezni. Földönkívüliekrõl beszélünk, nem mindenható Istenekrõl, akik varázsütésre, kedvük szerint alakítják a világot, és annak mindenféle hatásait.
már bocs de a kérdés egy FILM alapján lett feltéve, vagy tényleg megtörtént?a revolutiont csak azért hoztam fel példaként mert jól szemlélteti h semmit se érzékelnénk a nanotechnikai támadásból hiszen csak azt látnánk h pusztul mindenki.a vírust meg nem úgy kell képzelni mint a h1n1 et h valahonnan lassan indul útjára hanem az mindenhol egyszerre.és mire egy ilyen fertõzõ cuccot meg tudnának határozni már késõ...azzal meg h robbantsunk nukleáris fegyvereket mert ha nem gyõzhetünk akkor õkse gyõzzenek nem mondok semmit mert hulyeség...
"Arra nem gondoltatok, hogy nem csak fejjel lehet menni a falnak ? Ha hidrogénbombát kívülrõl lõnénk egy ûrhajóra, akkor az még a festéket se sértené meg az ûrhajó erõtere miatt" De miféle erõtér? Pont ezt pofázom, tanulmányozzátok már a fizikát inkább.. ilyen nincs, hogy "erõtér", illetve van, de nagyon mást jelent, mint amit a filmekben, meg energia-pajzs, ezek a sci-fi filmekben vannak, hogy bemondja Kirk kapitány, hogy pajzsot be, és akkor egy láthatatlan, áthatolhatatlan valami veszi körül az ûrhajót.. Lehet egy testnek mágneses vagy elektromos erõtere, vagy épp gravitációs, de az nem olyan, mint egy fal, hogy beleütközöl, és nem tudsz áthatolni rajta, legfeljebb hatással van a tárgyra, ami belép az erõtérbe. De hogy egy hidrogén, vagy atombomba pusztító erejét nem befolyásolja, abban biztos lehetsz. "a revolutiont csak azért hoztam fel példaként mert jól szemlélteti h semmit se érzékelnénk a nanotechnikai támadásból hiszen csak azt látnánk h pusztul mindenki" De az egy mese. Ráadásul a halottak vérébõl ki lehetne mutatni, tehát gyorsan megtudnánk, hogy mivel is van dolgunk. "a vírust meg nem úgy kell képzelni mint a h1n1 et h valahonnan lassan indul útjára hanem az mindenhol egyszerre" És hogyan fertõznek meg vele egyszerre mindenkit, MINDEN EGYES EMBERT AZ EGÉSZ BOLYGÓN, ez érdekelne. Mert oké, hogy néhány nagyváros ivóvíz-ellátását még megfertõzhetik talán, de abban még bõven nem pusztul ki az emberiség. Na és fõleg észrevétlenül hogyan teszik ezt? A bolygón a szárazföldi terület nagysága 149 millió négyzetkilométer, ennek mondjuk a harmada van emberek által sûrûbben benépesítve. Az 50 millió négyzetkilométer. Tegyük fel, hogy mondjuk szét akarják szórni a légkörben, hiszen ez lenne a legegyszerûbb módja. Ahhoz, hogy ezt egyszerre megtegyék, hogy ne tudjunk reagálni(tehát mondjuk 1 óra leforgása alatt az egész világon), ehhez 50 millió négyzetkilométert kell berepülnie az idegen repülõnek, ha feltesszük, hogy egy repülõvel csinálják. Az azt jelenti, hogy 1 óra alatt körül kell cikáznia az egész területet, azaz kb. 50 millió km/óra sebességgel kell haladnia. Attól a ténytõl tekintsünk is el, hogy a légkör súrlódása mekkora energiával hatna az ûrhajóra ilyen sebességnél, inkább vegyük azt, hogy 1 négyzetkilométernyi terület fertõzésére szükség van 1 kg-nyi fertõzõ anyagra(ami térfogatban mondjuk 1 liternek felel meg). Ekkor az ûrhajónak 50 ezer TONNA terhet kell vinnie, térfogatban pedig 50 millió liternyi, amit hordoznia kell. Ugye 1 köbméter az 1000 liter, tehát egy 50 ezer köbméter térfogatú teherrõl beszélünk, maga az ûrhajó is legalább ugyanekkora, tehát mondjuk egy 100 ezer köbméter nagyságú tárgy. Ez körülbelül egy 20x20x250 méteres objektum, gyakorlatilag egy felhõkarcoló méretû valami, egy ilyen óriási tárgy elég nehezen tudná megközelíteni észrevétlenül bolygót. Ha azt a verziót nézzük, hogy sok kicsi ûrhajóval csinálják, akkor is fennáll a probléma: egy ilyen ûrhajórajt biztosan észrevennénk.
nem feltétlen hozott anyagból dolgozni, lehetne atenyészteni itt is észrevétlenül...amúgy lehet kombinálni is hullámokban különbözö fertõzéseket, napi 2-3 eddig ismeretlen halálos vírussal nem bírnánk el.nem kell mindenkinek azonnal meghalni feltétlenül csak a nagyjának....
"Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent, nekem szülõföldem itt e lángoktól ölelt kis ország" Radnóti Ha az idegeneknek a föld új otthont jelentene, elsöpörnének, megszállnák a földet... Ez millió módon történhet... Gépek ? Ki tudja, az esély rá : kevés...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Azután gondoltam mikor már nagyon közeli kapcsolatba kerültünk velük, te se vizsgáltatod be azt a gyógyszert amit a gyógyszertárba kapsz úgy, hogy ki tudja mi van bennük! A gyógyszereket hiába vizsgálnák mikor nem földi anyagokból készülnének így azt sem tudjuk mi a hatása és ha ez a nemzõképtelenségi mellék hatás pont az ember DNS-ére van kódolva vagyis olyan vegyület van benne ami ártalmatlan , de a mi testünk valamelyik kémiai anyagával keveredve jön létre ez a nemzõképtelenné tévõ hatás! Akkor hiába tesztelgetik állatokon!!A teljes nemzõképtelenséget sem egybõl gondoltam hanem szép lassan fokozatosan pár száz év alatt.Mivel a hosszú élet tartam miatt amúgy is kevesebb születendõ gyerekre lenne szükség fõleg a mostaninál is nagyobb túlnépesedés elkerülése miatt valószínûleg születés szabályozás is be lenne vezetve.Így még fel se tûnne senkinek , hogy mi történik csak akkor mikor már késõ! Hidd el ha annyira okosak úgy is megoldják ezt.Csak lásd a világ vezetõi is mennyire manipulálják az embereket egy választáson elég ha csak itt Magyarországon nézed ígérnek fût fát és az emberek beveszik! A föld alá bújáshoz meg annyit örökre nem maradhatunk a föld alatt készleteink végesek, viszont ha nekik jön az után pótlás akár meddig tüzelhetnek minket.Annyi rakétánk meg nem hiszem , hogy van amivel egy armadát le lehetne szedni és még az is benne lehet a pakliba, hogy hatástalan ellenük pajzs, ismeretlen szinte sérthetetlen anyagból készült burkolat, vagy csak egyszerûen kilövik a rakétáinkat stb! Persze amiket én is írtam csak spekulációk, mert kuvára nem tudom mi történne egy földönkívüli támadás esetén!:D Ez mind mind csak a képzeletem szüleménye és ebben a pilanatban találtam ki mint elmélet!XD
"Ha gyorsan kell nekik a bolygónk az ûrbõl kezdenek bombázni minket a föld légkörébe való belépés nélkül, és egy ilyen támadással szemben tehetetlenek vagyunk és még harcolniuk sem kell velünk!" Vannak rakétáink, amiket kilõhetünk az ûrbe, szóval nem vagyunk teljesen tehetetlenek. Másrészt elbújhatunk föld alatti helyeken, persze rengeteg embernek nem lenne hely, de sokan túlélnék így is. Ráadásul a föld teljes felszínén bombázni nem tudnának õk sem. "Ha nem sietnek sehová és kivárásra játszanak, akkor még leigázniuk sem kell minket elég ha felajánlják a segítségüket adnak nekünk olyan gyógyszereket amit nem ismerünk" És ki az a hülye, aki bevenne egy földönkívüliek által adott gyógyszert csak úgy, anélkül hogy megvizsgálta volna? :D Azért ne egy tyúk intelligenciájával mérd már össze az emberiséget :D Ha adnának gyógyszert nekünk, bármilyet is, az ugyanúgy keresztülmenne a szokásos eljárásokon, kivizsgálnák az összetételt, megpróbálnák megállapítani a várható hatást, aztán állatkísérletek, aztán önkénteseken végzett tesztek, stbstb. Ilyesmivel nem tudnának minket elpusztítani.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ha az idegenek meg akarnak támadni minket szerintem két variáció lenne Ha gyorsan kell nekik a bolygónk az ûrbõl kezdenek bombázni minket a föld légkörébe való belépés nélkül, és egy ilyen támadással szemben tehetetlenek vagyunk és még harcolniuk sem kell velünk! Ha nem sietnek sehová és kivárásra játszanak, akkor még leigázniuk sem kell minket elég ha felajánlják a segítségüket adnak nekünk olyan gyógyszereket amit nem ismerünk.És pl felajánlanak egy az öregedést lassító szert is, ezt úgy is beadatná minden ember magának mert bennünk van a túlélés ösztöne vagyis minél tovább szeretnénk élni.De ebbe a szerben lenne egy súlyos mellékhatás vagyis nemzõ képtelenné tenné a fajunkat!Sok idõbe telne de így kihalnánk vagy csak nagyon kevés pár száz ezer ember maradna a földön õket meg befognák szolgának! persze ez amit írtam ez is csak egy fikció kitalált cio.Ebbõl csak annyit akartam kihozni , hogy egy világ leigázásához nem feltétlenül kell erõszakot és tömegpusztító fegyvereket, biofegyvereket, használni!
40 év múlva én már valószínûleg nem élek :D De ha esetleg mégis, akkor eszembe fog jutni :)
ok majd 40 év múlva visszatérünk rá....
"ahogy a technika fejlõdik negyvenév múlva vinnyogva röhögünk azon h mennyi mindent gondoltunk mesébe illõnek...." Jó, hát akkor éljél ebben a tudatban.. komolyan, mintha a falnak beszélnék..
isteni hatalmat nem tulajdonítunk nekik, de azért nehogymár pofozkodással foglaljanak már el egy bolygót...nem kell a fizika törvényeit áthágni , de ésszel is le lehet gyõzni az embert is.te se ütöd agyon mind a száz szúnyogot , legyet , darazsat a szobában egyenként hanem pl lefújod sprével, kinyírtad mindet mégsem vagy.. isten...ahogy a technika fejlõdik negyvenév múlva vinnyogva röhögünk azon h mennyi mindent gondoltunk mesébe illõnek....
"Prödl Annácska válasza: Haggard és pornhub revenge ! Az 58%-ossal teljesen felesleges leállni vitázni, mindegy mit írsz neki, nem érti meg" Az észérveket megértem, sõt, meg is lehet gyõzni ilyen érvekkel. De különösen Te nem vagy képes észérvekkel kiállni semmi mellett, amit állítasz, így ne csodálkozz, ha nem hiszem el a hülyeségeidet. Megy a szövegelés itt erõterekrõl, amikor azt sem tudjátok, mit jelent a szó.. A realitás-érzéketek 0, a tudományokban való jártasságotok még annál is kevesebb, akár biológiáról, akár fizikáról, kémiáról, geológiáról, akár bármi másról van szó, ezért van az, hogy számotokra minden lehetséges, amit a filmekben láttok, és persze én vagyok a szûklátókörû barom, aki nem tudja feladni a biztonságot jelentõ világképét .. :D "Zsigerbõl elutasít minden olyan feltevést, hogy esetleg létezhetnek nálunk fejlettebb lények és hogy ezek erõsebbek, mint mi" És még hazudsz is. Egy szóval sem mondtam, hogy nem létezhetnek nálunk fejlettebb és ebbõl következõen katonai szempontból erõsebb fajok a világegyetemben, de a világot irányító törvényeket õk sem hághatják át, tehát nem lesz "erõterük", meg "védõpajzsuk", meg lézerkardjuk, meg a [email protected] tudja még, mik. Sebezhetõek lennének, és még ha õk nyernének is végül, nekünk is elég komoly fegyvereink vannak, amikkel nem kicsit megnehezítenénk a dolgukat. Az a ti bajotok, hogy isteni hatalmat tulajdonítotok a feltételezett földönkívüli fajoknak, mert a realitásokkal egyáltalán nem vagytok tisztában.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hozott anyagból nem is lehetne dolgozni, hisz amíg nem ismerik tökéletesen a biológiánkat, addig nem is tudnak ránk veszélyes vírust létrehozni. Viszont ha létre is hoznak egyet (többet meg pláne), azt le is kell tesztelni. Attól nem lesz halálos egy vírus, hogy azt mondjuk rá. Attól lesz halálos, hogy a tapasztalatok magas mortalitást mutatnak. Ennek reprezentatív méréséhez hatalmas mennyiségû embertömegeken van szükség tesztelésre. Mert az, hogy egy-két embert elrabolnak és beadják nekik, akármi is lesz a végkimenetele, az nem lesz ráhúzható az egész emberiségre. Hisz csupán attól, hogy más környezeti feltételekhez alkalmazkodtak egyes embercsoportok, máris másokkal szemben lehetnek védettek. Különbözõ emberekben a különféle antitestek típusai és arányuk eltérõek lehetnek, és máris nem lehet õket ugyanazokkal a kórokozókkal megfertõzni. Pl nagyon érdekes utánanézni már csak a vércsoportok szerinti különbözõségeknek is. És ugye a vércsoportoknak is többféle típusa létezik, ezek együtt még többféle kombinációt állíthatnak elõ. Aztán vannak olyan mutációk, mint pl a sarlósejtes vérszegénység, ami az ember légzésére nézve káros, ám ez a mutáció immúnissá teszi az embert a malária ellen. Akármilyen új vírus esetén pedig ki tudja, milyen mutáció fogja ellehetetleníteni a fertõzést, és ez vajon hány embert érint majd. Ergo, bármivel is akarnának megfertõzni, vagy próba-szerencse alapon tehetnék, aminek a hatékonysága a nullát súrolja, vagy több ezer embert kéne reprezentatív teszteknek alávetni, és még ez sem jelentene 100%-os bizonyosságot. Mellette pedig pontosan tudnánk, ha több ezer ember hirtelen eltûnne.
Haggard és pornhub revenge ! Az 58%-ossal teljesen felesleges leállni vitázni, mindegy mit írsz neki, nem érti meg (tapasztalatból mondom régóta ide irkál) . Zsigerbõl elutasít minden olyan feltevést, hogy esetleg létezhetnek nálunk fejlettebb lények és hogy ezek erõsebbek, mint mi . Van egy kialakult világképe, ami számára egyfajta biztonságérzetet biztosít, és ezt semmiért nem fogja feladni . Szíve mélyén tudja õ is, hogy igazunk van, de az említett dolog miatt ne várjátok tõle, hogy ezt el is ismerje .
"Konkrétan hogy van, ami ellen nincs védelem, lényegtelen, hogy mennyire készülnek rá." De ne az emberekbõl indulj már ki, attól mert MI még nem állunk olyan szinten, hogy védekezzünk ilyen fegyverek ellen õk még simán megtehetik . Régen az elsõ ágyúkat is megállíthatatlan fegyvernek tartották, ma egy modern tankot kb meg se karcolna . Az ûrutazás fejlõdésével nálunk is folyamatosan jönnek ki a még jobb és ellenállóbb ûrhajó burkok, gondold már el egy olyan civilizációnál ami több ezer éve utazgat az ûrben, milyen védõfelszerelések lehetnek . Arról nem beszélve, hogy az összes nukleáris meg hidrogénbombás dolog abból indul ki ha eltaláljuk õket . Még a mai technológiával is állunk már olyan szinten, hogy az atomtöltetû rakétákat még becsapódás elõtt a levegõben le tudják szedni, szerinted náluk ez nincsen meg, akár sokkal fejlettebb szinten ?
Dehogynem, megvolt rá a válasz. Konkrétan hogy van, ami ellen nincs védelem, lényegtelen, hogy mennyire készülnek rá. Másrészrõl pedig a legújabb fejlesztésû fegyvereket minden nagyhatalom a lehetõ legjobban titkosítja és õrzi. Azért ha valaki ilyen helyeken kémkedne, azt észrevennék. Azért nem ilyen egyszerû, hogy idejönnek és észrevétlenül kikémlelnek bármit, amit akarnak, és olyan mindenhatók, hogy bármi ellen képesek védekezni.
Akkor még egyszer megkérdezem, mert egyikõtök sem válaszolt rá : Szerinted egy ilyen támadás elõtt nem tanulmányoznának minket, szerinted nem tudnának a fegyvereinkrõl és szerinted nem fejlesztenének ki valami védelmet ellene ?!
Hihetetlen, hogy ezt a marhát nem tiltották még ki az oldalról.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ha vannak és valóban sokkal fejlettebbek könnyedén kiirthatnának minket, akár úgy, hogy észre sem vennénk. Gondolkodj. Én is néztem tegnap (persze nem elõször), elemezgettem a feleségemnek a filmet. Lehet bármilyen védõpajzsuk. Ahhoz energia kell, kérdés honnan. A hatás - ellenhatás elvét õk sem tudják áthágni. Ha nem is tudjuk áttörni azt a pajzsot, azért olyan erõvel rálõhetünk, amitõl felbukik az egész alkotmány, földre kerül, és ártalmatlanná válhat. Áshatunk gödröket, ki lehetne feszíteni huzalokat, amibe belegabalyodnának. Páncélozott tankokat is "be lehet vinni az erdõbe" sima, gyalogos, gerilla módszerekkel. Metróvonalak, mély építmények hálózzák be a Földet, ha lennének ilyen telepített "alvó" gépek, azok inkább a felderítetlen mélytengerekben lennének. És végül: az nem lehet egy magasan fejlett civilizációnak újdonság, hogy bakteriológiailag teljesen más lehet egy idegen bolygó. Hiszen ezt mi is tudjuk, ha ûrjármû ér vissza egy hosszú útról, pl. az Apolló programnál, az ûrhajósok karanténba kerülnek hosszú idõre. Ami nálunk egy ártalmatlan vírus, az egy idegen faj számára halálos lehet és viszont. Ezt õk ne tudnák?
na meg a pohár víztõl kinyiffanó idegenek akik megszálnak egy vízben gazdag bolygót.egy igazi inváziónál egy gyilkos vírussal , gázzal, vagy nanotechnikával se perc kicsinálnának...
Szerintem nem olyan lenne, ha tényleg le akarnának igázni egy másodperc alatt már senki nem élne ...
Olyan idióta volt az egész család h megértettem az idegenek mért akarták kinyírni...érdekes h a Föld mindig valami gagyi módon menekül meg, vagy vírusos lesz a vindózuk vagy elviszi õket a taknyos nátha.még jó h a szuper védõpájzsot Tom Krújíz kisbaltával áthidalja.
igen, de most már menj aludni
Úpsz! hamem=hanem Adamsky amúgy neked nem a minimaxot kellene nézned?. :DDD
Nagyon jó film volt. én a kislányt sajnáltam szegényke. az a Robi gyerek nagyon mocskos volt, remélem ilyen a valóságban soha nem fog megtörténi nem magamat félteném, hamam a családomat. :D
Xd most ment a TV2 ön.Most néztem meg XD
Mivel gõzünk sincs arról, hogy egyáltalán valóban van-e olyan faj valahol, ami képes eljutni ide, pláne még kisebb az esélye, hogy valóban el is jutottak idáig, így legfeljebb találgatni tudunk. Talán jártak már itt. Talán már úton vannak felénk. Talán már itt is vannak köztünk. Talán hagytak már itt a föld alatt valami gépeket, amik csak a megfelelõ idõpontra várnak. Talán van olyan pajzsuk, ami ellen hatástalanok a mi fegyvereink. Stb. A lényeg a talán, talán, talán. Bármi lehetséges. Az már egész más kérdés, van-e az egésznek köze a valósághoz...
emberiségnek esélye sem lenne az idegenek ellen, a filmek mind baromság
Vagy valamivel megváltoztatnák a Föld levegõjének összetételét, 2 perc és minden élõlény megfulladna .
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Vagy valamivel megváltoztatnák a Föld levegõjének összetételét, 2 perc és minden élõlény megfulladna ." Azért ez egyáltalán nem ilyen egyszerû. Elég sok élõlény elég tágtûrésû a levegõ összetételét illetõen. Többek között az ember is ilyen. Gondolj csak a mélyföldek és a magashegységek közötti levegõkülönbségekre! Másrészrõl a Föld légköre azért elég hatalmas. Ha mondjuk a Függetlenség napja városnyi méretû hajóira gondolsz, amiket teleengednek olyan gázeleggyel, amivel a miénket akarnák változtatni, tucatnyi ilyen mennyiség sem okozna érdemi változást. Persze azon a helyen, ahol épp kiengedik, valószínûleg komoly lesz a pusztítás, de aztán gyorsan szétterjed a légkörben, és onnantól kezdve ártalmatlan. Ha valamilyen konkrét mérgezõ anyaggal jönnének, azzal is ugyanez lenne a helyzet. Helyi pusztításra hatásos lehet, de bolygó viszonylatában nem túl hatékony. Na meg helyi alkalmazás is csak akkor hatásos, ha egy konkrét élõlényt pécéznek ki, amit elpusztítanának. Mondjuk ha csak az embereket akarják elpustítani, az egy dolog. De ami számunkra méreg, az nem minden élõlény számára az. Szóval a minden élõlény is nagyon erõs túlzás. Ha más nem is, de rovarok, gombák, növényszerû egysejtûek, bacik rengeteg csoportja még vígan eléldegélne a többiek pusztulása mellett. Sokkal hatásosabb lenne pl az édesvizeinket mérgezni valamivel. Persze a fent említett problémák itt is ugyanúgy fennállnak, és persze a sós vizek élõvilágának kutya baja se lenne, de az emberiséget ez esetben jóval kisebb koncentrációval el lehetne tüntetni, mint ha a levegõn keresztül próbálnának mérgezni. Bár még ekkor is fennállhat, hogy némely ember valamiért immúnis lehet adott méregtípusra, illetve aki megengedheti magának, az lepárlókkal ihatóvá alakíthatja magának az édesvizet, de azért az emberiség nagy része nem élné túl.
Bocsi, elírtam, a sós víz ihatóvá alakítását akartam írni oda a végére :)
" "Ki beszélt itt sugárzásról? " Te mert atombombákról beszéltél ." Annácska, ha valakire rádobnak egy atombombát, az nem a sugárzásba fog belehalni. "De a hidrogénbombát is cseszhetjük ha nem elektromos eszközeik vannak és robotokkal harcolnának . " Ezt viszont konkrétan nem értem. Csak mert nem elektromos eszközökkel harcolnak, attól még egy hidrogénrobbanás ugyanúgy megszünteti létezni, akit eltalál, meg mindenki mást is, aki néhány kilométeres körzetében van, egy pillanat alatt. Lényegtelen, hogy milyen alapon is mûködik az illetõ célpont, elektronikusan vagy organikusan. Egyébként szerintem a robotok is elektronikusak. "Szerinted egy ilyen támadás elõtt nem tanulmányoznának minket, szerinted nem tudnának a fegyvereinkrõl és szerinted nem fejlesztenének ki valami védelmet ellene ?!" Most õszintén, te komolyan elhiszed, hogy egy hidrogénbomba kaliberû robbanást túlélhet bármi is? Az ûrlények se dolgozhatnak más anyagokkal, mint amik nekünk vannak, legfeljebb képesek azokat máshogy használni, jobban kihasználni, stb. De nincs az az anyag, ami ellenállna egy ilyen hatásnak. [link] Olvasgass egy kicsit. Egy nukleáris robbantás esetén egyetlen hatékony védekezési módszer létezik. Ha nem vagy ott, amikor megtörténik.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Ezt a hülyeséget ugye te se gondolod komolyan :-)))" Annácska, te fizikus vagy? "Te mert atombombákról beszéltél . De a hidrogénbombát is cseszhetjük ha nem elektromos eszközeik vannak és robotokkal harcolnának ." Aham, és a robotok szerinted nem elektronikus vezérlésûek? :) "Csak most az egyszer lépjél már túl a saját korlátoltságodon és ne az emberi technológiából indulj már ki" A fizika törvényei nem csak az emberekre vonatkoznak, hanem egyetemesek ebben az univerzumban, úgyhogy ez nem az én korlátoltságom, hanem pontosan a tiéd, ha még ennyit sem tudsz. "szerinted nem fejlesztenének ki valami védelmet ellene ?!" Nézd, az már világos, hogy s*ggh*lye vagy a fizikához, meg úgy általában minden tudományághoz, ezért inkább csak hidd el nekem: egy hidrogén-bomba ellen nincs védelem. Max. egy 2 km vastag ólompajzs..
"Azért olyan sok mindent nem tudhatnak, amit mi nem, lévén már mi is majdnem mindent tudunk pl. a fizikáról, elég közel vagyunk ahhoz, hogy minden a helyére kerüljön a kirakóban. " Ezt a hülyeséget ugye te se gondolod komolyan :-))) "Ki beszélt itt sugárzásról? " Te mert atombombákról beszéltél . De a hidrogénbombát is cseszhetjük ha nem elektromos eszközeik vannak és robotokkal harcolnának . Csak most az egyszer lépjél már túl a saját korlátoltságodon és ne az emberi technológiából indulj már ki . Szerinted egy ilyen támadás elõtt nem tanulmányoznának minket, szerinted nem tudnának a fegyvereinkrõl és szerinted nem fejlesztenének ki valami védelmet ellene ?! Ne legyél már ilyen buta ...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Inkább te becsülöd le, egy olyan civilizáció fejlettségei szintjét, ami képes elhagyni a naprendszerét vagy a galaxist . Olyanokat tudhatnak amirõl még fogalmunk sincs" Azért olyan sok mindent nem tudhatnak, amit mi nem, lévén már mi is majdnem mindent tudunk pl. a fizikáról, elég közel vagyunk ahhoz, hogy minden a helyére kerüljön a kirakóban. "Igen és szerinted ha képesek az ûrutazásra (ráadásul nem is kicsi távolságok megtételére), akkor nem fejlesztettek ki olyan védõpajzsot ami megvédi õket a ûrben található sugárzástól is?" Ki beszélt itt sugárzásról? A hidrogénbombának nem elsõsorban a sugárzása az, ami pusztít. Ezek a védõpajzsosdi, meg ilyenek, ezek csak a filmeken, a mesékben vannak, hogy rálõnek az ufóra egy 20-30 Mt-ás hidrogénbombát, és annak meg semmi baja, ilyen védõpajzs nincsen. Ahogy nem létezik lézerkard sem, és nem azért, mert mi nem ismerjük a technológiát, hanem azért, mert fizikailag lehetetlen. Egyébként az atombombák által keltett elektromágneses sugárzás az mindent károsít, az élõ szervezettõl kezdve az elektromos berendezéseken át, szóval az UFO-k is igencsak megéreznék..
"Nagyon túlmisztifikáljátok a földönkívüli technológiát.." Inkább te becsülöd le, egy olyan civilizáció fejlettségei szintjét, ami képes elhagyni a naprendszerét vagy a galaxist . Olyanokat tudhatnak amirõl még fogalmunk sincs . A 20# válaszoló jól írta, kb mintha az ókori Róma és a mai technológia ... "Hatalmas nukleáris fegyver-arzenállal bír az emberiség, ami - technológia ide vagy oda - komoly fegyver bármilyen ellenféllel szemben. " Igen és szerinted ha képesek az ûrutazásra (ráadásul nem is kicsi távolságok megtételére), akkor nem fejlesztettek ki olyan védõpajzsot ami megvédi õket a ûrben található sugárzástól is ? Vagy az ûrben keringõ kicsi és nagy törmelékek becsapódásától ? Egy atombomba kb olyan lenne nekik mintha kõvel dobnál meg egy tankot ...
"amúgy egy mesterséges vírussal simán legyõznének minket" Aminek megtalálhatnánk az ellenszerét. "vagy nanoszerkezetekkel egyszerûen atomjainkra szednének" Sajnos ez sem menne úgy, hogy egyszerre mind az összes embert. Védett katonai létesítményekben túlélne sok ember, és esetleg ennek is megtalálhatnánk a módját, amivel kivédhetjük. Én nem gondolom, hogy olyan pikk pakk ki tudnának minket írtani. Valószínû, hogy gyõznének, de elkeseredett harc lenne, és lehet, hogy feladnák, és jobbnak látnák hazamenni.
na vietnam meg afganisztán nem jó példa, inkább olyan lenne mintha az ókori Rómát megtámadná a Vörös hadsereg...amúgy egy mesterséges vírussal simán legyõznének minket, vagy nanoszerkezetekkel egyszerûen atomjainkra szednének oszt jóccakát, az atomfegyverektõl meg mi is kifingunk nekik meg csak a megszálló csapatok lennének kipurcanva már ha nem tudják kivédeni valahogy....
"Vagy valamivel megváltoztatnák a Föld levegõjének összetételét, 2 perc és minden élõlény megfulladna ." Ezt a hülyeséget.. :D Persze, mert az csak úgy csettintésre megy, hogy egy teljes bolygó atmoszféráját csak hipp-hopp megváltoztatjuk.. :D:D:D Mi már több száz éve füstöljük tele mindenféle mérgezõ sz*rokkal az atmoszférát, és még szinte semmit sem változtattunk rajta, pedig több millió, vagy talán milliárd tonnányi mindenféle cuccot eltüzeltünk már, fát, szenet, stbstbstb. Nagyon túlmisztifikáljátok a földönkívüli technológiát..
Azért vitatkoznék ezzel, hogy egy pillanat alatt eltörölnének minket. A technológia nem minden egy háború során, bár kétségkívül fontos. Sok jó példa van erre: Vietnam, Afganisztán 2x is, hogy hiába a túlerõ és az ellenfélhez képest szuperfejlett technológia, mégsem volt sem gyors, sem pedig igazi gyõzelem. Hacsak nem vesszük számításba azt a lehetõséget, hogy az egész bolygót megsemmisítik- mert hát annak mi értelme lenne, nyilván azért akarják elfoglalni, hogy az erõforrásokat elvegyék -, akkor bizony igen sokáig tartana, míg képesek lennének az egész bolygót az uralmuk alá vonni, fõleg, hogy azért mi sem vagyunk kõbaltával hadonászó õsemberek már. Hatalmas nukleáris fegyver-arzenállal bír az emberiség, ami - technológia ide vagy oda - komoly fegyver bármilyen ellenféllel szemben. Egy hidrogénbombával szemben nincs semmi, ami megvédne, még az ufóknak sem lehet ilyenjük.
Persze, ebben teljesen igazad van. Nyilván ha technológiailag képesek akár galaxisok között is közlekedni, akkor aligha jelent nekik kihívást néhány puska :D
Grielean ! Azt azért ismerd el, hogy a filmekben mutatott emberi ellenállás (pisztolyokkal stb.) kb nevetséges, ha ténylegesen népirtó szándékkal jönnének, egy napig se bírnánk, de lehet még pislogni se .
Napi 24 órában trollkodsz, pedig inkább a helyesírást kellene gyakorolnod. Ha eltekintünk attól, hogy földönkívüliek támadása aligha valószínû, bármilyen lehet. Bármi.

Reiki III-as beavatás után miért nem tudom magam kigyógyítani egy komoly torokgyulladásból?

RAI-nál végeztem egy tanárnál a REIKI I, II és III-at. A mesteri beavatást 1 hónapja kaptam. Idáig semmi komoly problámám nem volt, mégis naponta gyakorlok. Most viszont egy komoly torokgyulladást összeszedtem és egyszerűen nem tudom magam kigyógyítani belőle, hiába akarom, napok óta nem múlik a fájdalom és a láz sem. Mit csinálok rosszul? Vagy ez a karmámban van, hogy most betegnek kell lennem? Korábban éreztem, hogy átjön a meleg, most viszont semmi. Köszönöm a tanácsotokat.
MEsteri beavatast kaptal, de meg sokat kell tanulnod, pl. egy megfazasrol van szo, ezt kikell kezelned, amihez ido kell, mint tapasztaltad, hogy itt a reiki semmit sem er, . Termeszetes gyogymodok, vagy orvos, aki gyogyszeres kezelest fog adni.
Az még nem jutott eszedbe, hogy sima mágia, háromszáz éve túlhaladtuk, és csak a képzeletedben létezik az egész? Ne akarj szuperhõs lenni, mert nem fog sikerülni, ugrasz és nagyot nyekkensz a talajon.
Én meg nem is vagyok reikis de nekem meg csak az alternatív dolgok használnak. Ahá! Talán pont itt van az ellenállás benned! Talán pont evvel kell dolgoznod hogy miért így állsz hozzá. Lehet ezen kellene meditálnod. És megtalálnod a megoldást erre az ellenállásra benned. Amúgy ha már antibiotikumot szedsz akkor mindenképp egyél utána emóciót vagy egyéb bélflóra regeneráló fermentált dolgot, mert hosszútávon az antibio nagyon visszaüt. [link] másik fermentált: [link]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a hozzászólást! Mivel az alternatív dolgok nem használtak, már voltam orvosnál és antibiotikumot szedek, egyébként a fiamtól kaptam el, aki pedig az oviban szedte össze a betegséget és azt gondoltam, hogy ki tudom magam ebbõl reikizni, de sajnos nem sikerült. Önmagam és a párom kezelem napi szinten egyébként, próbálok ráérezni a dolgokra.
a rai az nem reiki az egy sötét módszer
Igazából az egyetlen kérdés, korábban mennyit használtad a reikit önmagadon és másokon? Önmagában a III-as fokozat nem garantálja a gyógyítás sikerességét. Sokkal inkább a gyakorlat és tapasztalat. Egyébként napi szinten mennyit kezeled magad?
Szia kérdezõ! Ha Reiki 3 beavatott vagy (gondolom 3a), meditálj és kérdezd meg a bölcsebbik éned, mi gyógyíthatna meg téged? Lehet valamilyen étel, vagy gyógytea, esetleg magaddal kell valamit tisztáznod, rendbe tenni, kimondani. Mondjuk ebben a vírusokkal teli idõszakban könnyû elkapni egy makacs betegséget. Egy Reiki 2-es srác.
Mindig mondom hogy beavatás után terápiázni kell! Mit nem mersz kimondni? Ha meg van akkor üvöltsed! És a gyulladás is elmúlik.
Tényleg sokat kell tanulnod még. Attól még hogy beavatást kaptál az nem jelenti azt hogy az összes karmikus dolog feloldódik egycsapásra, (és hogy egy megvilágosodott mester leszel egyik napról a másikra). Ráadásul a torokgyulladás, nátha és sok hasonló betegség nem is karmikus betegséget jelöl mindig. A betegségeknek is megvan a maguk helye és szerepe, keress rá pl a Csákváry Eszterre, õ szokott beszélni hasonlókról.
Mivel lelki eredetû minden, lehet addig nem is múlik el a torokgyulladás ( reikivel, pránanadival, keleti-nyugati orvoslással ), ameddig fel nem számolod a problémát, és rá nem jössz mit tanulhatsz belõle, mit kell másképpen tenned.
Engem egy komoly torokgyulladásból sem a gyógynövények sem az SZTKs gégész nem tudott kikezelni. Illetve az a nagy gyulladás az elmúlt az antibiotikumtól, viszont jól megfájdult tõle a hasam, 3 hét után köhögök és folyik az orrom.
próbáltál már krétakör közepén fekete kakast áldozni? hátha az segít! esetleg frissen lemészárolt szüzek vérével kenegesd, az mindent meggyógyít.

Tényleg létezik olyan szellem általi megszállás, melyről az alany nem is tud?

Hallottam, hogy a szellem meg tud szállni egy embert, csatlakozik hozzá, de úgy, hogy az alany nem is tud róla. Ott lakozik benne, s csak évek múlva derül ki. A megszállott nem veszi észre, sem pedig a környezete, csak minden megváltozik körülötte (betegségek gyötrik, néha rémálmok, néha hallucinációk). A viselkedése nem változik, tulajdonképpen semmi nem sikerül neki...!
Igen ha elkezdesz furcsán viselkedni, idegesebb vagy a szokásosnál, ezekbõl észre lehet venni.
Most én is hasonló betegségben szenvedek, csak nállam skizofréniát állapitottak meg.Lehet hogy csak a saját szellemünk és nem birtunk elmenni.Vagy a test adhadta le magát a szellemtõl.Kideritteni nem lehet, vagy legalábbis próbálkoztam vele, és sose derûlhet ki valami.Én sem tudom megérteni mi lehet ez.
Ez inkább a benned rejlõ démonokról szól amik a te saját szerepszemélyiségeid, úgy hívják õket hogy árnyékszemélyiség, de az te magad vagy, a tudatalattidban hordozott dolgok. Nem kívülálló dolgokban kell keresni a hibát. A te életedért te vagy a felelõs. Egyértelmûen blokkjaid vannak, és azokat kell feloldani. Démonok azok teljesen más dolgokat csinálnak.
Most hogy az álmokról is beszéltél biztos vagyok benne hogy elõzõ életekbõl eredõ.
Kérdezõ, szerintem ennek nem megszállás az oka. Legalábbis nem ez a fõ ok. Hanem az õ karmája. Ajánlom hogy keress rá Bruce Goldberg könyveire. De sok más olyan ember aki hipnoterápáról ír és hogy azok hogyan szüntetnek sokféle dolgot, mármint az elõzõ életek feltárása és blokkok feloldása. Az ilyen fajta betegségek blokkokból erednek és ált nem megszállásból. Sõt.
Villás Béla - ha jól tudom - foglalkozik megszálló eltávolítással (démon/ördögûzés). A Vatikánban - többek között - Gabriele Amorth atya foglalkozik ezzel, Magyarországon Gál Péter plébánosról tudok, aki püspök által kijelölt ördögûzõ.
A kérdező hozzászólása: Utánanézek! Nem hallottam még róla !
Elõször hallgasd meg Villás Béla: Megszállás c. mp3-át, ha nem találod meg, írj privátot és elküldöm a linkjét!
A kérdező hozzászólása: 3: Tehát nem derül ki sosem! Hangokat a fejben csak ritkán hall, ezt inkább kívül hallja. De most mit csináljak, ha folyamatosan kaparássza a falat, meg rémálmai vannak...stb. ! Hogy tud egy ilyen dologra mégis rájönni az alany, ha semmi hatására nem akar elõjönni!?
A kérdező hozzászólása: Amit kihagytam: Mindenbe, amibe belefog az romba dõlik neki. Kapott egy munkát nemrégiben és kirúgták, kikezdték az emberek, de mindenhol! Nem vele van a baj, mert rendes lány, nagyon igyekvõ mindenre, és kinyitja a száját, ha meg kell védenie magát, tehát kiáll magáért! Mindenhol kikezdik õt és nem tud megmaradni sehol sem! Olyan, mintha szerencsétlen életet élne. Teljesen tétlen mindenben.
A kérdező hozzászólása: Gerinc problémája volt, a vakság markában volt... de már nem! Ezek voltak a betegségek és senki nem tudott magyarázatot rá! Folyamatosan idõközönként elõtörõ rémálmok, melyek pár napig tartanak. Alvási paralízis fél évente, vagy négy hónaponta.
A kérdező hozzászólása: Nem mondott el nekem semmit sem, csak másoktól hallottam ezt! Nem tudom van-e. A tünetei: mostanában idegesebb, sõt a múltkori beszélgetésünk során "kellemesen" elküldött engem! Pár évekkel ezelõtt megváltozott a személyisége. Teljesen más lett, s azóta ez így van. Óriási gyomorgöcsökben szenvedett (menstruáció elõtt és után is, melybe azt hittük belehal). Ezek a görcsök egy éve váratlanul megszûntek neki. Az összes betegség sodrása 4 éves korától kezdõdött, de mindegyikbõl furcsa módon gyógyult meg! Tehát nem tudjuk se mi, sem az orvosok megmagyarázni! Hangulatváltozás, depresszió, folyamatos alvás, alacsony energiaszint jellemzi, lustaság. Eddig... tudom nem kellene leírnom, de imádott fürödni órákig most sem nem ad magára, nem fürdik minden egyes nap, pedig ki nem hagyná. Kedvetlensége határtalan, egyedül akar lenni! Pánikrohamok, depresszió! Nem tudjuk, hogy szellemi megszállás-e csak azt, hogy valószínûleg nagyon régóta tart ez és az az entitás már beleolvadt a személyiségébe, tehát nem vesszük õket észre. Mielõtt valaki papot ajánlana itt, csak írom, hogy imádság közben semmi reakció nem jelentkezik. Olykor kaparássza a falat, miközben alszik. Õ nekem arról beszámolt, hogy kaparászós hangokat hall, megmagyarázhatatlan csörömpölést, hideg fuvallatot érez, kopogást hall. Akármerre megy, ez követi õt...! Többet nem mondott el!
A kérdező hozzászólása: Ne haragudjatok, de ez nem velem történik, hanem egy közeli hozzám tartozóval!
Van, hogy sosem derül ki ha rajta van valakin egy ilyen szellem. Hangokat, a fejedben csak kevés lény képes okozni, és azok nem az átlagos szellemek.
Szerintem szinte csak olyan van amirõl az ember nem tud. Hisz ha tudnál róla, tudnál ellene védekezni. De nem kell ezt a témát túlparázni. Ha hangokat hall vki az nem is mindig megszállásra utal.
A skizofréniát általában nem megszállás okozza hanem egyfajta "családi karma". A családállítás nevû módszer sokat szokott ezen segíteni, feloldani, ajánlom pl Keresztes Katinkát.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nagyon jól gondolod, csak a megfogalmazás kissé konyhanyelvû.Ha valakinek nem csapódna le a kérdés, a következõrõl lenne szó:Nem számoltuk meg még az összes számot.Gondolom senki nem fog erre olyan kommentet írni hogy "de, én már elszámoltam a végtelenig...kétszer". Na, ezen továbbhaladva elérkezünk addig hogy ismerjük e, az ismerteken túli számokat?Hiszen lehet hogy teljesen más szabályok szerint mûködnek! Itt jön a képbe a számok szabályainak megismerése.Elég csak az elsõ 10 számot megismernünk, és akár a 30 számjegybõl állókat is könnyedén értjük, anélkül hogy valaha is elszámoltunk volna odáig.Hisz ha megnézzük az elsõ 10 számot, akkor láthatjuk melyikek oszthatóak 5-tel.Az 5 és a 10.A biztonság kedvéért azért nézzük meg a többi néhányat is:15, 20, 25... Mit látunk?Csak a 0-ra és 5-re végzõdõek oszthatóak 5-tel. Akkor vajon a 354679664879876543225464356645676 osztható lesz 5-tel? Nos, rááldozhatnám az életem egynegyedét hogy elszámolok odáig, aztán szépen kis 5-ös csomagokba rendezem õket, és ha kijön egész számú csomag akkor rájövök hogy igen, ha nem akkor nem, de megcsinálhatom azt is, hogy az elsõ 10 számnál felfedezett szabály alapján megnézem az utolsó számjegyet, és levonom a tanulságot. Tá dááá!Nem jártam még életemben az említett számnál mégis tudom a tulajdonságait!Innen is látszik hogy a már megismert szabályok univerzálisak, és ez nem csak a matematikára korlátozódik!A fizikában, biológiában, kémiában is ha megismerünk egy szabályt, azzal már számolhatunk bárhol bármikor.
A NASA már dolgozik a WARP drive (avagy a tér "összegyûrésével" való utazás) kifejlesztésén, és egyenlõre nem zárják ki hogy lehetséges. Csak mert a technológiánk még nem elég fejlett, még nem biztos hogy valami lehetetlen. Egykor még el se tudta képzelni az emberiség hogy repülõket építsen.
"A hasonlatodban szereplõ hangyának se kell minden egyes homokszemet átnéznie, mert elég ha megnéz mondjuk 1 négyzetmétert és ezt szépen kivetíti az egész Szaharára. Vagy te minden egyes homokszemet megnéznél?" A saját logikai hibádból nem tudsz kikecmeregni. Ki kellene nézni a csõ mellett! A homokszemek egyformák lehetnek! A baj azokkal a hangyákkal van, akik azt merik állítani, hogy van oázis, meg szánkóznak a sarkokon, meg hajók úszkálnak a tengeren. Ezek a hangyák a bolondok házában végzik, mert csak az öttel osztható végû osztható öttel, akkor a világegyetem csak homokszemekbõl áll és kész! Aki mást állít, máglyán, vagy a bolondok házában a helye!
Ez egy jogos kérdés, egy igazi "hívõ" válasza lenne itt érdekes. Szerintem azért van szükség ilyen dolgok "létére", mert különben az itt elég sokat emlegetett plejádiak a létezõ kémiai hajtómûvek által elérhetõ sebességgel (legyen mondjuk a 3. kozmikus sebesség nagyságrendje) kb. 2.5 millió évig utaznának a Földre, ha nem számoltam el. Ergo, ha ezeket nem találnánk ki, az ufómizéria még hihetetlenebb lenne. A lebegõ kék tigris amúgy simán hihetõbb sok dolognál, amit itt olvastam eddig...
sok olyan lehetetlen dolog létezik amirõl nem tudunk, de ezekrõl nem is nagyon fogunk tudni, Mivel az a titkos katonai technológiák már olyan lila kockákat hoznak létre ami a hold mögött megvílágítsa az egész holdat. Az a véleményem, hogy ne törprengj ilyeneken. Vannak bizonyos lehetetlen dolgok, addig amég az ember vagy más idegen civilizáció vagy maga a véletlen meg nem csinálja.!
A véleményem az, Kérdezõ, hogy alapvetõen egyetértek veled. A fizikát tekintve mindenképp, ugyanis a fizika törvényei egyetemesek, az univerzumunk bármely pontján ugyanúgy mûködnek. De a biológiával már lehetne vitatkozni. Persze nem kémiai szinten kérdõjelezem meg az állítást, hiszen nyilván hasonló körülmények esetén ugyanolyan kémiai reakciók mennek végbe innen 1 millió fényévre is, mint nálunk, inkább az az érdekes, hogy magáról az életrõl alkotott elképzeléseink, tudásunk eléggé korlátozott, hiszen csak azt ismerjük, ami itt a Földön van. Tehát nem tudhatjuk biztosan, hogy máshol nem alakulhatnak ki akár már molekuláris szinten teljesen más alapon szervezõdõ életformák.
Én 22 évesen a következõre jutottam. Nem, nem vagyok jó matekos, se fizikus, se semmi ehhez hasonló (inkább mûvészlélek és programozó), de egyet tudok. Az ember kapott 5 (vagy több fizikailag nem kimutatható) "buta" érzékszervet. Korlátozott színskálát láthatunk, korlátozott hangfrekvencia közegben hallunk, stb, stb, stb elég ezt alapul venni. Ugyan mi zárná ki BÁRMINEK is a lehetõségét, létezését? Az emberrel pont az a legnagyobb baj, hogy tud fejlõdni, és nem csak normálisan élni azzal együtt, amit kapott. Ezek az állatok, igen eléggé primitívek, de õk legalább nem baxnák szét ezt a Föld nevû bolygót. Szóval én egy olyan emberré váltam 22 évesen, aki nem zárja ki semmi ismétlem SEMMI-nek sem a létezését. Lehet fizikai testek vagyunk, lehet egy porszemek, lehet az egész bejárhatatlan univerzumunk egy darab sejtecskéje, ami egy hozzánk, vagy nem hozzánk hasonló nagyobb emberke parányi darabkája (ebben az esetben mi éppen rákkeltõek vagyunk azzal hogy szennyezünk, kiélünk mindent). De mint programozó elképzeltem, talán lehet az egész létünk szimulált is. Ha mi emberek tudunk írni számítógépes programokat és mesterséges intelligenciát, akkor mi zárja ki azt a feltételezést is, hogy minket is tényleg úgy alkotott valaki, és most is úgy figyel minket, hogy s mint viselkedünk? Kettõ dolog ami talán a legfurcsább, amire sosem kapunk tán választ. 1. A semmibõl hogyan lehetett a valami (bármi), vagy ha soha nem létezett semmi és mindig létezett valami az mégis honnét, mibõl? 2. Te vagy TE és nem más. Te érzel egy testben, és nem máséban. Ez az illúzió mégis mi alapján létezik?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Azokat a dolgokat, amiket te hülyeségnek tartasz, én átéltem! Találkoztam velük, kommunikáltam velük. Nem írom le a részleteket, mert nincs értelme! Úgysem tudnám bebizonyítani, el sem hinnéd, tehát elhanyagolhatjuk. Azt szokták ezekhez a témákhoz írni, hogy kézzelfogható bizonyíték kell, sokszor megismételhetõ kísérletekkel kell igazolni. Igen, vannak ilyen dolgok, de nem mindenütt kivitelezhetõ. Kolumbusznak az õ korában nem mindenki hitte el, amit mondott. Sokan hittek is, meg nem is! Kézzelfogható bizonyítéka, meg marha messze volt! A szkeptikusok kiröhögték és el sem indultak megnézni, mára azt is elfedték, hogy voltak ilyen emberek. Azok "hozták" el a kézzelfogható bizonyítékot, akik annak idején nem tartották lehetetlennek, hülyeségnek! Ehhez a technika is kellet, de fõleg az kellett hozzá: technikai fejlõdés! Képzeld el ezt a "kézzelfogható bizonyítékot" fordítva! Elmegyünk egy távolabbi bolygóra, ahol találkozunk valamiféle primitív organizmussal. Talán viszünk nekik egy-két okos emberkét is, hogy kísérletezgessenek velük, hogy elhiggyék, hogy vagyunk? No, ez a baromság! Nem viszünk senkit csupán ezért, hogy sokszor "meg tudják kísérletezni", mert másképp el sem fogadják, hogy létezünk! Sõt! Oda sem megyünk minden egyedhez, hogy a saját értelmi szintjén elmondjuk, elmagyarázzuk neki, hogy létezik egy Kék-bolygó, azon meg emberek laknak! Azokkal, akikkel valamilyen formában tudunk érintkezni, talán kommunikálni is megpróbálunk. Majd õk lesznek azok a "bolondok", akik "mindenféle marhaságot összehordanak"! A többiekkel nem foglalkozunk, sem idõnk, sem energiánk nincs erre, de még csak nem is célunk, hogy mindenkivel megértessük a létezésünk! Azokkal fogunk szóba állni, akik elhiszik, hogy létezünk. A világegyetem nem egy matematikai azonosság, hanem ebben a világban van sok-sok azonosság, amelyek halmazávak alkalmazásaival, talán le tudjuk képezni az általunk ismert világot. Ezt, már a mi golyóbisunkon is csak nagyon kevesen és nagyon nehezen tudják követni! Ha rájöttünk egy számsor törvényszerûségére, még egyáltalán nem vagyunk matematikusok! Nagyon sok ilyen-olyan törvényszerûség lehet, melyekrõl halvány lila gõzünk sincs!
"de, én már elszámoltam a végtelenig...kétszer". És visszafelé is! (bocsi) (bocsi) (bocsi)..... Teljesen egyetértek azzal, hogy a kipróbált, és bizonyított szabályokat alkalmazva egyszerûsíthetjük a megismerés folyamatát - azaz egy ismeretlen dologra az ismert sémákat alkalmazva az ismeretlent sokkal hamarabb, sokkal egyszerûbben megismerhetjük. Végülis ez az a folyamat, ami emberré tesz minket: az ELVONATKOZTATÁS képessége. Ez az, amire (eddigi ismereteink szerint) csak mi vagyunk képesek. (Most ne foglalkozzunk az idegen civilizációk lehetõségével.) Mindezekkel együtt a megalkotott sémáink lehetnek tévesek is. Ha huszonötmilliószor is beváltak, és jó eredményt kaptunk egy séma felhasználásával, semmi biztosítékunk nincsen arra vonatkozóan, hogy a következõ kísérletnél olyan eredményt kapunk, amely cáfolja az egész sémát. Konkrét példa: régóta (több évtizede) tudjuk, hogy a relativitáselmélet és a kvantumelmélet nem lehet egyszerre igaz, mert létezik olyan matematikai levezetés, amely a két elmélet alapján különbözõ eredményt ad ugyanarra a jelenségre... Vagyis még nem igazán tudjuk modellezni a minket körülvevõ világot. Emiatt idõnként szükséges megkérdõjelezni az eddig felállított modelljeinket, sémáinkat, hogy egy-egy új felfedezés, elmélet alkalmazásakor, új sémák, modellek megjelenésekor még mindig érvényesek-e a régebbiek, vagy esetleg pontosításra, kiegészítésre szorulnak. Ilyen például a newtoni mechanika, amely a maga idején (az akkori ismeretek szerint) tökéletes leírása volt a mechanikának. A relativitás ismeretében viszont pontosításra szorult, vagyis a newtoni mechanika korlátozott érvényû, mert csak (a fényhez képest) kis sebességek esetén érvényes. Járhatunk így a többi elméletünkkel is. Mivel még nem ismerjük 100%-osan a Világegyetemet (én úgy hiszem, hogy soha nem is fogjuk), mindig marad egy olyan lehetõség, hogy az általunk ismert fizika bizonyos körülmények között "csõdöt mond" vagyis nem írja le a kísérletileg bizonyítható valóságot. Természetesen kell egy ésszerû döntési határ, hogy milyen változások, elméletek, sémák kialakítása után kell visszaellenõrizni az eddigi elméleteink, sémáink "mûködõképességét". Például a Maxwell-egyenletek (vagyis az elektromágneses törvények leírása) megalkotása (közvetlenül) nem tette szükségessé a mechanika felülvizsgálatát, de a relativitás egyenletei már igen. Hogy miért lenne minden hülyeség lehetséges? Mert miért ne? :-D Na jó, azért disztingválni kell, ahogy fentebb is írtam, az új ismeretek tükrében ellenõrizni kell a régebbi elméleteinket - de azért a régebbi elméletek alapján elõre szoktuk vetíteni, hogy mik a lehetõségek, milyen valószínû folyamatok, ismeretek lehetnek. Bár ezek csak kis mértékû, egy-két konkrét dologra vonatkozó elõrejelzések, de éppen ezek sikerei/balsikerei szokták bizonyítani vagy éppen cáfolni a felállított elméleteinket, sémáinkat. Tehát tisztán _elméleti alapon_ én azon a véleményen vagyok, hogy nem kell elvetni semmit - de azért komolyan felül kell vizsgálni, hogy mekkora a valószínûsége az adott dolognak. Ha valaki például azt állítja, hogy tömeggel bíró test át tudja lépni a fénysebességet, ez természetesen lehetséges, ha a relativitáselmélet nem igaz. Mekkora az esélye ennek? Nagyon kicsi, hiszen az elmélet folyamatosan "tesztelõdik", és eddig minden esetben igaznak bizonyult. De _elméleti alapon_ nem zárható ki, hogy téves. Csak roppant kicsi a valószínûsége. A _gyakorlat_ viszont egész más dolog. Az ennyire kicsi valószínûségekkel a gyakorlatban már nem érdemes számolni, gyakran figyelembe sem veszik. Nem is lehetne, mert az teljesen megbénítaná az életünket, nem lehetne egy házat építeni, egy gépkocsival közlekedni, de még csak sétálni sem, ha folyamatosan attól kellene félnünk, hogy a ház összeomlik, hogy a súrlódás nem mûködik, stb... Vagyis a hasonló kérdésekre szerintem egyszerre kétféle válasz adható: - Elméletben lehet, sõt idõnként kell is ilyen "lehetséges hülyeségekkel" foglalkozni, mert ahogy mondani szokták "lehet, hogy van benne valami" az új felfedezések tükrében. - Gyakorlatban viszont tényleg felesleges dolog az eddigi ismereteinknek, elméleteinknek, sémáinknak ellentmondó dolgokat "fejleszteni". Ezeknek elõbb a lehetõségét kell megismernünk, felfedeznünk, utána jöhet a gyakorlati megvalósítás. Már persze ha tényleg lehetséges. Szerintem. Pedro
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Minden hülyeség biztosan nem lehetséges, de ki alkalmas arra, hogy ezt eldöntse? Te, ti, tudósok? A tudósok összessége majdnem ismer a sivatagból egy homokszemet! Mi, meg annyit sem, csak ítélkezünk?" Te elolvastad az elsõ kommentemet?Mert most pont abba a hibába esel amit leírtam. Ezek szerint te elszámolnál 354679664879876543225464356645676-ig, auztán ezt 5-ösével csoportosítanád.Végül is te azt mondod hogy ami kis léptékben mûködik, nagyban már nem mûködik. Pedig de.A világegyetem néhány alapvetõ törvényen alapul, aminek a megismeréséhez elég a Föld is.Nem kell elmennünk a Marsra, és ledobni ott is az almát hogy leesik-e ott is.Elég ha Földön rájövünk erre a szabályra (gravitáció). A hasonlatodban szereplõ hangyának se kell minden egyes homokszemet átnéznie, mert elég ha megnéz mondjuk 1 négyzetmétert és ezt szépen kivetíti az egész Szaharára. Vagy te minden egyes homokszemet megnéznél?
A kérdező hozzászólása: A tévével semmi probléma nem volt.Ha levezeted egy akkori fizikusnak a mûködési elvet akkor semmi baja nem lesz vele.De ha olyan lehetetlen hülyeségeket állítanak, amiknek nincs semmi alapja, akkor azzal már értelmetlen foglalkozni.
Ez most, mi akar lenni? Földönkívüliek, vagy az emberi technológia?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Attól hogy nem jártunk még mindenütt a világegyetemen..." Ez úgy van megfogalmazva, mintha majdnem mindenütt jártunk volna már! Egy hangya, aki felmászik a sivatag egy nagyobb kõ göröngyre és elkezdi kiabálni, hogy ismeri a világ nagy részét! Ez a hasonlat azért sántít egy kicsit, mert a valóságban nagyon sokkal kevesebbet ismerünk a világegyetemrõl, mint a hangya a sárgolyónkról! A Jupiter a világegyetemben akkora távolság sincs a világegyetemben, mintha a hangyácskánk arrébb menne néhány rög távolságot! Ezért elhiszem, akinek ez elképzelhetetlen, annak értelmetlen is! Aki fel tudja fogni, hogy mekkora porszemek vagyunk, az gondolkodhat rajta. Egyébként sohasem azok alkottak újat akik meg voltak róla gyõzõdve, hogy majdnem mindent megismertek a világról! Néhány száz évvel ezelõtt elképzelhetetlen lett volna a televízió is! Még szerencse, hogy nem így gondolkodott mindenki! Minden hülyeség biztosan nem lehetséges, de ki alkalmas arra, hogy ezt eldöntse? Te, ti, tudósok? A tudósok összessége majdnem ismer a sivatagból egy homokszemet! Mi, meg annyit sem, csak ítélkezünk?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 1., valóban nagyjából erre gondoltam.
"A NASA már dolgozik a WARP drive (avagy a tér "összegyûrésével" való utazás) kifejlesztésén, és egyenlõre nem zárják ki hogy lehetséges." Persze, hogy nem zárják ki, mert tudósok. De egy rakás problémával szembesülnek, nem csak gyakorlati szempontból, hanem elméletileg is, amik eléggé valószinüsitik azt, hogy lehetetlen. "Csak mert a technológiánk még nem elég fejlett, még nem biztos hogy valami lehetetlen." 1. Itt nem technológiai problémákkal állunk szemben egyelõre, hanem elméleti problémákkal 2. A technológia nem fejlõdik a végtelenségig, épp ezért simán elképzelhetõ, hogy már a végsõ fejlettségi fokhoz nagyon közel vagyunk, és egyszerüen nincs mód arra, hogy messzire utazzunk "Egykor még el se tudta képzelni az emberiség hogy repülõket építsen." Ez teljesen más tészta, a szükséges elméleti tudásnak sem voltak birtokában. Mi viszont már elég sokat - igazából majdnem mindent - tudunk a fizikáról.

Néha amikor sötétben csukva van a szemem, egy gyenge fényt látok, miért?

Alapjáraton nem nagyon hiszek ebben a témakörbe, de ez egy picit érdekel:
szembetegség
A kérdező hozzászólása: Realista útról már megközelítettem a témát. Szembetegség kilõve.
Lehetséges, hogy ideghártya-leválásod van. sztem fordulj szemorvoshoz mert lehetséges, hogy valamilyen szem betegséged van! [link]
A kérdező hozzászólása: Na jó, meggyõztél, megnézetem magam. Bár jobban örültem volna ha angyalokat látok :D
Angyal volt. Kellemes ünnepeket
A kérdező hozzászólása: Na, valami ilyen válaszra vártam itt! De azért meglátogatok egy szemorvost.

Mi az aszcendensem?

1987. 10. 28-án születtem 9:30-kor Kazincbarcikán.
Nem mindegy? Úgy se számít semmit.
Csillagjegye: Skorpió Aszcendense: Nyilas
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ha bõvebben írnál errõl, nagyon örülnék neki :)
Szívesen, de én nem értek hozzá, csak beírtam ide az adataidat: [link]
A kérdező hozzászólása: Az ezo.tv-t nem szeretem, ott tényleg mind csak csalók vannak. Nagyon gáz, be kéne tiltani, vagy legalább annyira megbüntetni, hogy ne legyen pénzük újraindulni.

Mit jelenthet ez az álom?

Szoktam néha olyat álmodni, hogy zuhanok a semmiben (nagy sötétségen) és egyszer csak leérkezek valahova. Ilyen kor az ágyban is ugrok egyet, mintha élőben is leestem volna.
SEMMIT!
A kérdező hozzászólása: Valamit biztos jelent, ha már sokszor álmodtam. De legalább trollkodtál egy kicsit.
Hagyj békén
A zuhanás az álmokban azt jelenti, hogy eltitkolsz valamit, és félsz, hogy kiderül. Általában valami szexuális dolgot. Nem vagy esetleg titokban meleg?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok meleg. Lányok tetszettek mindig is. Nem hinném, hogy túl sok szexuális dolgot tudnék titkolni 15 évesen :)
Én is szoktam ezt álmodni elég gyakran O.o ..meg mostanában olyan is van hogy halott személyekkel beszélgetek meg ilyenek..nem értem.
Huu velem is szokott ilyen lenni, elég ijesztõ.
A legjobb sok volt. A legrosszabbra nem emlékszem, csak arra, hogy ébredés után még kb. fél óráig halálfélelmem volt. Teljesen valósághûnek tûnt.
Legjobb: barátnõmmel összeházasodtam, együtt éltünk már régóta és egy nyári reggel palacsintát ettünk a kertünkben. Legrosszabb: Egy kínai foszer rajtam keresett valamit es mivel nem tudtam holvan, elkezdte felvágni a kezem a könyökömig egy késsel, majd mikor ez sem használt, elkezdte a szeretteimet kínozni... fél napig a fülemben csenett a barátnõm sikolya.
A kérdező hozzászólása: Hogyan lehet tudatosan álmodni? Magyarázza már meg valaki.
A legjobbat inkább megtartom magamnak (tudatos álom és egy másik világban jártam :p) Legrosszabb: elhagyatott várban éjszaka barangoltam O_o
megküzdöttem csak norris nevezetû földlakóval és nyertem, de mondom ez nem lehet igaz, nyomtam egy reset-et, majd normál kimenetelû volt az álom újra, elvert, mint jég a határt:)
nekem a legjobb mesebeli volt -remélem "folytatódik" majd az álom tudatos álom formájában.. a legrosszabb meg az volt hogy megöltek.. :( itt nagyon féltem és kértem a gyerekeket ne bántsa engedje el.. ráadásul rokon volt a késelõ :( most lenne egy késes önvédelmi tábor gondolkodtam is nem ártana elmennem hátha ez az álmom teljesedik be :(
A legjobb az volt amikor az egész akatsuki képességével rendelkeztem, és úgy gyaptam a troll enemyjeimet! :) Legrosszabb nem volt....nagyon! :) Az én barátom is tud tudatosan álmodni! :)
A kérdező hozzászólása: Hogyan lehet tudatosan álmodni?
Mióta tudatosan álmodok nem szoktam rosszat álmodni mert én irányítóm az álmaimat..)
Egyszer azt álmodtam, h egy titkos szekta tagjai -saját szórakoztatásuk érdekében- lekötözött egy asztalra és élveboncolást hajtottak rajtam végre. Én pedig végignéztem ahogy szedik ki belõlelem a szerveimet. Mikor felébredtem utána egész nap hálát adtam az Istennek, h ez csak álom volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!