Ezotéria kategória válaszai (23426 db)

Nem normálisak, hagyd ott õket, amilyen gyorsan tudod.
Hagyd ott a parod, anyaddal meg beszelj de nagyon gyorsan!!!
itt már nincs mit tenni, ha ezek összeszürték a levet, áldás rájuk, küzdeni nincs értelme, inkább örülj annak, hogy kiderült és rájöttél, hogy milyen emberekkel is vagy körülvéve. egyébként a mágia meg egyéb csak akkor hat, ha hisznek benne, és az illetõ a félelmeivel vonzza be negativ energiákat ekkor megteremtõdik.. ami a lényeg: sokan nem tudják, de amit kifelé áramoltatnak azt vissza-vonzzák...ez azt jelenti, ha kifelé lõssz egy nyilat, az saját magadat fog eltalálni, tehát nyugodtan mágiázhatnak veled semmi nem fog történni, légy nyugodt és ne félj!!! nekik már van mitõl, több szinten is vétkeztek- lsd 10 parancsolat más férjét/feleségét ne kivándd és a gonosszal lepadtáltak ne tarts velük te maradj meg a jó oldalán...
fúha úgy érted tûket szúrkálnak egy rámhasonlító viaszbaba szívébe? rögtön elhúznék magamtól inkább elmek minthogy õk küldjenek el így...
én utána néznék hogy hogy tudnék magamra tenni valami bübájt ami megvéd a gonosz mágiával szemben, vagy felkeresnék egy olyan embert aki tényleg ért hozzá, hogy ilyen téren ne legyen bajom, a pasit kidobnám az anyámat meg elküldeném a p...ába.
Otthagynám mind a kettõt és nagyon messze mennék új életet kezdeni, és meggazdagítanám a pszichológusomat..
Csináld ki õket amennyire csak tudod.
Az igaz szerelemre nem hat semmilyen mágia.
Menj arrébb, mert biztos zavarod õket.

Létezik szerelmi varázslat?

komolyan kérdezem... természetfeletti er?, amely el?idézi a szerelmet...
A fenébe, ha én ezt 15 évvel ezelõtt tudom!!!!
Persze meg a láthatatlan rózsaszín unikornis is létezik, csak még nem látta senki. Nincs természetfeletti erõ, sem ilyen, sem másmilyen. Aki ilyesmiben hisz, az vagy akaratgyenge, vagy beteg.
Állítólag létezik, igen. Engem is meglepett. A tv ben volt róla szó még anno az rtl-en, Magyarországon is él egy ilyen(v több) ilyen wodo-val foglalkozó emberek, akiknek van wodo babájuk, meg igazi koponya, stb.Azt állította ez az ember, h egy bizonyos összegért bárkit( akár a kedvenc színészed is) magunkba bolondíthatunk, távolságtól függetlenül is. Meg egy nõröl is szó volt benne, aki állítólag ezzel a módszerrel kötötte magához a férjét, amai napig együtt vannak... Nem tudom h igaz e ez a dolog, mindenesetre érdekes.
02-23 00:10 Tökéletesen igazad van. A szerelmi kötés fekete mágia, tulajdonképpen egy rontás. Ment a felpontozás. 24/L
A legerõsebb mágia maga az érzelem, amit kisugárzol magadból. Nem kell ehhez gyertya, viaszbaba, koponya meg kristálygömb... 24/L
Szerelmet nem lehet varázsolni, csak az illúzióját. Meg testi vonzalmat, és hasonlókat. Aki valamennyire is ad magára az csak végsõ kétségbeesésében él effajta mágiával! Vagy még akkor sem! És annak aki fekete-fehér mágiában gondolkodik: ez a fajta bizony a feketéhez tartozik.
az alapvetõ vonzalom mindenképp meg kell legyen ennélkül nem fog mûködni sõt ellentétére forulhat ...állítólag
igen létezik. hidd el értek a témához, és a varázslat abban segit hogy két ember alapvetõ vonzalmát egybehozzák. varázslok akik tényleg azok, nem kamuk, õk azt mondták, hogy elöször megnézik a két ember auráját hogy egymásba huzhatok e, ha igen akkor meglehet csinálni a varázslatot, mert a két emberben megvan az a másik iránt ami a szerelemhez kell, igy csak abban segit hogy egymásra találjatok, vagy hogyha egy srác gyáva a kötés segit neki lépni és igy összejön a lánnyal aki a kötést csinálta és nem azért jön vele össze mert addig nem tetszett neki hanem azért mert addig nem mert lépni de az alapvetõ vonzalom megvolt. nos viszont at is megleeht csinálni hogy ha két ember auráját nem lehet összehuzni vagyis nem ajánlatos meglehet csinálni csak bonyodalmasabb és a varázslok nem is nagyon válalják, mert zür lenne belõle, a srác belédszeretne mert a kötés tartja, de te viszont hamar kiszeretnél belõle, de õt már nemtudnád lerázni, leveheted ugyan a kötést de nehezebb levenni mint megkötni. ha viszont magadnak akarod megcsinálni a kötést, ha helyesen csinálod akkor nincs vele gond, viszont levenni már több kell és lehet nem sikerülne, viszont a kötésnél is ha hibázol akármiben, például nem helyesen huzod fel a kört, vagy épp a szellemet amit a másik világból hivtál nem küldöd vissza vagy épp nem zárod le a kört és az energiát nem teszed vissza jól a földbe akkor komoly árakat fízetsz érte.amit írtam nem hülyeség ismerek olyanokat akik maguknak kiprobálták és bejött nekik. és legfõképpen ez hit kérdése hogyha nagyon hiszel valamiben akkor a tudatod befogadja és a tested ugy cselekszik, de ez már egy másik téma, tehát sok kel ahhoz hogy jól vágezd el, a legfontosabb hogy hinned kell abban ogy te azt a srácot megkapod, mert ha avrázslat közben nem elggé hiszel benne akkor hoába probálkozol nem fog sikerülni a varázslat.ha valakit érdekel még atéma irjon e-mailt.
Igen léteznek bár még nem próbáltam. A közel múltban egy barinõmnek szerettem volna segíteni így de aztán rájöttem hogy az nem lenne tiszta a fiúval szemben hiszen nem saját akaratából cselekszik ha sikerül. Érdemes inkább a saját auráját használnia az embernek mert úgy biztosabb :)
Igen. De tudni kell használni. Ha valaki még csak nemrég hallott errõl elõször, annak nem ajánlom, hogy megpróbálja. Emellett ha hozzáértõtõl kér ezügyben segítséget... Hm. Sok a sarlatán. Nem javaslom azt sem. Persze próbálkozni lehet. :)
Nem tom én nem hiszek a természetfeletti do, dolgokban de egyszer egy gót lány szugerált és akkor nem tom de éreztem valamit ami nem zavar volt, mintha tényleg csinált volna velem valamit nézett és szinte keresztül rajtam...
Ha hiszel benne, létezik...:-)
Van, igen. Aki kicsit jobban ért a dolgokhoz a tudja is, h hogyan.Egyszer egy boszorkány szerelem varázst rakott egy szellemgyógyászra.(aki egyábként sötét mágus, és majdnem áttört a lelke sötétsége egy tiszta lánytól, de eldobta magától a lányt, mert félt a tiszta szerelmétõl)Szerencsére idõben észrevették, és a srác kapott egy olyan védõvarázst, amitõl minden ilyen varázs visszaszáll a küldõjére. Ez egy példa, h ilyenekkel ne játszuk.Tanuld meg, h a varázslat benned van!
Mielõtt ilyesmihez folyamodnál... gondolj bele... képzld el azt, hogy az a személy akitõl a leginkább irtózól, ugyanezt teszi veled. Vagy abba, hogy miféle boldogság az ahol a másik nem a saját akaratából, nem önmagadért szeret, hanem a kötés miatt. Bele lehet piszkálni botor módon a szellemvilág dolgaiba de hatalmas árat fizetnek érte akik ilyesmivel élnek.
az akaratod másra kényszerítése(aszt csinálja amit akarsz) egyértelmûen fekete mágia


én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.
Nem hiszek. Az egész vagy csalás, vagy önámítás.
Nem csak az internetes, de semmilyen jóslásban sem hiszek.
Kiváncsiságból, (két év kihagyással)két különbözõ jósnõhöz mentem el, és mondtak , többféle dolgot a közeljövõre, és semelyik nõ jóslata nem jött be.Én nem hiszek benne.
aki állitja magáról, hogy õ jobb mint a másik, hozzá menjenek...JÓ BORNAK NEM KELL CÉGÉR!!! pénzkidobás!!
Akár netes, akár egyéb: kóklerek.
Általában bejön!
Nem, én csak Tihanyi mesterben hiszek: http://uk.youtube.com/watch?v=Kpg1uKV0bdM
Szerintem semennyire sem, mert elég sok ember él a földön és nem hiszem hogy a pl. rák jegy szülõtteire ugyan az vonatkozik.Minden ember más hiába egy jegyben alatt születtek is. Még ha aszcendeseket is belevesszük akkor sem egyformák. Arról nem is beszélve hogy saját magad irányitod a sorsod tehát ha elolvasod a horoszkópodat és rosszat ír akkor teszel ellene.
50% - vagy bejön vagy nem! :)
sztem semennyire hiszen nem vagyunk egyformák és az újságokban megjelenõ horoszkóp nagyon is általánosít.Gondolj csak bele mondjuk azt írja a vízöntõnek hogy rátalál a nagy szerelemre de ezt mondjuk egy 6éves olvassa vagy épp egy 90éves.Elég érdekes lenne ha ilyenkor találnák meg a nagy szerelmet.Sztem ha érdekel a dolog akkor menj el egy asztrológushoz õ majd felállít neked egyet ami csak rád jellemzõ
Hmmm, annyira, mint az én jóslatom a te jövõdre nézve: holnap eltalál egy meteor. Végülis bejöhet nem?
Ha az aszcendensed is ugyanaz, mint a jegy, amiben születtél, akkor nagyrészt hihetõ, ha tényleg egy szakember adja hozzá a nevét. Egyéb esetben nem.
nekem legtöbbször bejön...nem tudom hogy... volt már olyan, hogy a heti horoszkópom elolvastam vasárnap és tényleg az történt a héten amit leírt
Semennyire.Egyszer az IPM magazinban olvastam egy IGAZI asztrológus elõszavát, és õ írta, hogy az ilyen újságokban a horoszkópok totálisan megbízhatatlanok, és légbõl kapottak. Viszont vannak nagyon jó jellemzések, itt: http://zodiakus.tvn.hu/ Lehetõleg csak ezt nézd, a többi weboldalt már áttanulmányoztam, és egyik sem ilyen átfogó, és jó! :)
Úgy fogalmaznék, hogy megvan a 0-tól különbözõ valószínûsége, hogy bejön. Horoszkóp helyett ajánlom a pénzdobálást (fej/írás).
Annyira lehet hinni a horoszkópnak, amennyi igazság rejlik a jinjutsu technikában. Sose ülj fel a csalásnak. http://jinjutsu24.blogspot.hu/2012/04/jinjutsu-mas-szemszogb..
Ugyan az jelentik csak van aki így mondja van aki úgy! Ezt jelenti röviden: "Test, Szellem, Lélek terápiák, az univerzális energia használata, tudatos energetikai térrendezés, de még a különbözõ harcmûvészetekben használt elmélyítõ gyakorlatok sorába is megtalálhatóak az ezoterikus alapok."
Ezoterikának vagy ezoterikus tanoknak nevezünk számos olyan õsi irányzatot, ami a modern korunk tudományos világképébe nem illeszkedik bele, a világot, annak mûködését és részeit egy tudományostól eltérõ szempontból vizsgálja. Az ezotéria az elõzõ fõnévi formája.
Az elõttem szólok félre vannak vezetve sajnos. Az ezotéria valódi jelentése az amikor 2 személy képes úgy kommunikálni egymással h egy 3. nem érti meg mirõl beszélnek.
jaj de jó ez az elsõ kérdés ebben a kategóriában!
igen!
mindkettõ ugyanazt jelenti.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!