Ezotéria kategória válaszai (23426 db)

A kérdező hozzászólása: Az elõzõ kérdésemhez még azt szeretném tudni, hogyan tudnék megszabadulni ettõl a nyomasztó átoktól? Kérem, csak komoly válaszokat küldjenek!
átok nincs, ilyenben max a fel nem világosodott , babonákban, és egyéb dolgokban hívõ emberek hisznek...
A kérdező hozzászólása: Eddig én is azt hittem, de már kezdem hinni, hogy valami nagyon nincs rendben, mintha nem lenne igazság ezen a földön.
azért mert nincs is.
Mik utalnak arra, hogy el vagytok átkozva? Manapság mindenkinek nehéz. Mi történt?
Én tudom a gyógymódot. De lehet, hogy belehalsz.
Nincs igazság, de attól még nincsenek átkok sem. Csak magadnak ártasz vele, ha hiszel benne.

Ez lehetséges szerintetek? Újjászületés családon belül?

A dédim egy kissé mufurc ember volt. Nem szerette, vagy nem mutatta ki soha,a nagymamámat se, aki haláláig ápolta, gondozta. Én nem tudok senkinek nemet mondani akkor is segítek ha nem szívlelem az illetőt. A nagyimnak csak én maradtam. Vigyázok rá, gondozom stb. A nagyapámnak valamiért a kedvnce voltam. A kórházba ahol meghalt én voltam az utolsó latogatója azt mondta mielőtt meghalt, hogy csak engem várt meg. Előkerült egy kép a dédiről a vonásai hasonlóak de amikor megláttam nagyot dobbant a szívem mintha én lettem volna. Lehet hogy zagyva amit írtam, de lehetséges hogy az a küldetésem hogy visszaadjam mindazt a gondoskodást a nagyimnak amit ő adott a dédimnek? Bunkók kíméljenek!!!!
pszichológusként csak annyit tudok írni, hogy tévképzet, sajnos ha ezt egy ember tovább táplálja, rögeszmés tévképzet is kialakulhat, ami a tudat többféle kóros elváltozását idézheti elõ, és a késõbbiekben pszichés kezelés is képbe kerülhet. további szép napot.
a reinkarnáció azért nem ilyen gyorsan megy... elméletileg pár száz vagy ezer évet eltöltünk a pokolban/purgatóriumban, és csak az után van esélyünk úlra a földre jönni. (aki a mennybe jut, az kikerül ebbõl a körforgásból)
ez egy nyilvános oldal, és topik, és mivel egybevág az érdeklõdési körömmel ez , kapcsolódik a munkához is, ezért szoktam itt bogarászni a kérdések és válaszok közt... és még szép, hogy vannak itt szkeptikusok, (vagyis normális gondolkodású emberek), meg vannak a szinte mindent egybõl vakhit alapján elfogadó, logikátlan gondolkodást elõtérbe helyezõ emberek, fõleg fiatalok...
Utolsó? egy elméleti és érdekes kérdés! akkor miért van hogy aki így gondolkodik, és késõbb ez a gondolkodás már az életében is megjelenik, azok kerülnek pszichés kezelésre...?
Biztos vagyok benne, hogy az általad "mentálisan sérülteknek" nevezett személyeknek nagyjából a fele nem problémás valójában, hanem a valóságot állítja. Szomorú, hogy ennyire bezárultak lelkileg az emberek az utóbbi századokban, és csak a "ridegnek" nevezett "valóságot" látják. És az is, hogy az "Ezotéria topicban" még engem pontoz le a sok szkeptikus, "tudós", akiknek semmi keresnivalójuk nem lenne itt, kivéve, ha megvilágosodtak.
A kérdező hozzászólása: A lényeg az hogy szeretem a nagyimat és talán majd egyszer megértem mi miért van/volt. De nem szeretnék betegesen ragaszkodni ehhez, de kíváncsi voltam kinek mi a véleménye errõl. Azért köszönöm a válaszokat. Szép napot!
jól írtad, utolsó, nem betegnek hívják õket, hanem mentálisan sérülteknek, vagyis gondozottak... azért pár fanatikus kiskamasznak, megmutatnék egy ilyen pszcihés kezeltekkel foglalkozó gyógyintézményt, hátra jobb belátásra lehetne õket bírni, bár egyre több a fiatal ilyen intézményekben, fõleg különféle ezoterikus tanok tévképzetté társítása miatt!
*és nem betegek.
A végén kiderül, hogy sokuknak igaza van, és nem, betegek.
én nem azt írtam, hogy nem létezõ jelenség, egy pszichátriai osztályon, legyél kedves végig sétálni, és meglátod mirõl is beszéltem. ott aztán van ufo hívõ, meg buddha leszármazottja, démonos, angyalos ember is. amikor néha itt ezen az oldalon választ írok, kb ugyanezt látom...a válaszírók közt is.
11:37 Azért, mert létezõ jelenség. Ha nem létezne, kevesen foglalkoznának vele.
Már a régi öregek is megmondták, a tulajdonságok hetedíziglen "visszaütnek". Az én nagyobbik fiam szinte kiköpött nagyanyám, a gének sajátos játéka folytán.
Igaza van az elsõnek. Az ujjászületés csak babona és beképzelés. Az, hogy gondozod a nagymamádat, minden jóérzésû embernek természetes kell legyen.
Tényleg , kedves második válaszíró? Akkor miért van az, hogy majdnem minden nap van ilyen kezelt beteg aki ezt adja elõ? Légy szíves indokold már meg!
Lehetséges. Elsõ válaszoló hülyeséget beszél.
[link] :)

Ki volt a III. Antikrisztus?

Nosztredámusz megjósólta hogy I. Antikrisztus Napóleon volt. II. Antikrisztus Hitler volt, de a III. Antikrisztus lehetett Osaba bin Láden és Saddam Husszein is. A C.I.A meggyílkolta mindkettőt, így nem tudjuk meg melyik tőrt volna világuralomra. Szerinted melyik ?
Orbán Viktor
Orbán a 3. antikrisztus ! Ez az igazság, ne keressétek tovább !!! ORBÁN VIKTOR !!! MABUS=ORBÁN Orbán miért akar vajon Európa ura lenni ? Miközben 4, 6 millió magyar él az uralma alatt mély szegénységben ? Miközben megtéveszti egész Európát migráns politikájával !
Nem ki volt, hanem ki a 3. Antikrisztus, mert még él ! Orbán Viktornak hívják, akit Nostradamus Mabusnak, a Nyírkai Jóslat pedig Kis Kanászként jelöli ! Tehát az Antikrisztusok a következõk: 1. Bonaparte Napóleon 2. Adolf Hitler 3. Orbán Viktor
amúgy ez nem igaz így kérdezõ.. .egy piti arab katonai diktátorban hol van annyi erõ, és fegyverarzenál hogy az egész világot uralja? Ha már Szaddam husszein mondjuk orosz, vagy kínai, indiai, iráni lett volna, vagy az EU feje.. akkor már más lenne a helyzet, úgy még el is "hinném"... de ezek a kis bábuk? kizárt.
Jelen! 3. Antikrisztus Ne aggódj, majd megtudod :)
Én vagyok az.
A 3. Antikrisztus még kisgyerek, még nem szerepel a hírekben, úgyhogy senki nem tudja ki lehet az.
délelõtt óta keresünk egy kezelt beteget, akinek rögeszmés tévképzetei vannak, valamiféle világuralmi összeesküvésrõl... most ahogy olvasom a kérdést, azt hiszem meg is lett!
Szerintem lesz még pár hasonló idióta. És van is a porondon. Francot se lehet tudni arról, hogy pl Afrika egyes részein mi folyik.
ha 3-at jósolt és eddig kettõ tört világuralomra akkor még késõbb lesz a 3. nem? :D amúgy rendszeresen kéne szedni a bogyóidat, nem hébe-hóba. :D
Kérlek msesélj még a pszichiátrián töltött éveidrõl...
Orbán Viktor a III. Antikrisztus és még él ! Rossz a kérdésed kedves kérdésfeltevõ. A kérdés helyesen így hangzik ki a III. Antikrisztus és a válaszom rá az, hogy Orbán Viktor !!! Ebben 100%-ig biztos vagyok, mivel Orbán Európa Ura akar lenni.


Szerintetek mit jelent: láncfűrésszel álmodni?

Egy fehér falú irodában voltam, amikor megláttam ezt a nagy láncfűrészt. Sárga volt és a fogai feketék. Bekapcsoltam, és alig tudtam irányítani, viszont csak egy kis karcolást okozott a felkaromon. Úgy tudtam kikapcsolni, hogy az elosztót kapcsoltam ki, ahová be volt dugva. Nekem van elképzelésem, mit jelenthet, de tőletek is szeretnék hallani egy-két komoly vagy komolytalan álpmfejtési kísérletet :).
te is megnézted a sebhelyes arcút...:)
Ááá! biztosan én voltam elõre láttad a jövõt, hogy ide fogok írni tessék. Üdv, Jigsaw J Ügynök 10-es ;)
a tudatalattid azt mondja hogy legyél favágó :D
A kérdező hozzászólása: Lehet h a tudatallattim volt az, mert nemrég láttam vagy a NatGeo-n vagy Discovery-n egy filmet a favágókról.
A kérdező hozzászólása: tudatalatti*, bocsánat.
sokat jatszottal a Doom-mal, es ugy maradtal.
A lánc kötõdést jelent valakihez vagy valamihez, a fûrész pedig az ettõl a kötõdéstõl való elszakadás iránti vágyat jelképezi.
Azt jelenti, hogy ha már így benne vagy a fûrészelgetésben, jöhetnél hozzánk tüzelõt aprítani...
A kérdező hozzászólása: Az valóban igaz, hogy fiatalabb koromban elég sokat játszottam a Doom-mal, és ott valóban mintha sárga, fekete láncú fûrész lett volna. Ami meg a kötõdést és elszakadást jelenti, abban is lehet valami Ami meg a tûzifa aprítását illeti, nos nem tudom , mennyire nõi munka a favágás :) (bár már láttam egyszer a tévében egy lányt, aki erdésznek tanult, alig 60 kiló volt, és õ vágta a legpontosabb szeleteket a fából a láncfûrésszel.)

Mi a véleményetek a paleoasztronautikáról?

Tehet hogy réges rég idegenek jöttek ide és segítették a civilizácik fejlődését.
Ötletelni jó, engedjük szabadon a fantáziánkat. Régebben olvastam sok Däniken könyvet, vannak érdekes ötletei. Szerintem nincs abban semmi tudományellenes, hogy valaha idegenek hozták létre, vagy segítették a civilizációnkat. Nem kevésbé fantasztikus az sem, hogy egy nagyhatalmú valaki, hat nap alatt teremtett eget - földet a hetediken megpihent. Ezen kevésbé ütközünk meg valamiért. De ezek ötletek, agytorna, hipotézis, feltételezés. A gond akkor jön, mikor tényként közölnek egyesek vadabbnál vadabb elképzeléseket.
Paranoia egy súlyos betegség párdon én már ufóhívõ vagyok muszáj azt mondanom, hogy aha jönnek, de igazából nemtom. UFF! Jigsaw J Ügynök 10-es
Mint a Hófehérkérõl és a hét törpérõl.
Lehetséges. A múltból maradt meséket, és egy es építményeket lehet ezzel is magyarázni. De cáfolhatatlan bizonyíték még nincs ilyenról, így elég, ha sci-fi szinten marad ez a gondolkodás.
Igen a Prometheust nézzétek meg, mert alap film . Én már alig várom a 2. részét :-)
nézd meg a prometheus címû filmet. nekik készült, több utalás is van a filmben erre, vagyis inkább az egész film errõl szól. még eddig azt furcsállom, h senki nem linkelte be vmelyik online oldalról a filmet, mint hivatkozási alap, és valóban megtörtént esemény...
Lehet. De azért nem kell túlzásba esni. Az a baj, hogy ezek az emberek, akik hisznek benne, mindenben ufókat, meg földönkívülieket látnak. Betegesen hisznek benne csomóan. Valaki még a Mona Lisában is földönkívülieket lát :D Az õsi idegenek címû sorozat szerintem nem a legrosszabb, sõt vannak benne jó részek, de a nagy része hülyeség.
Érdekes elmélet. De ennyi, semmi több. Zéró bizonyíték, és semmi ráutaló körülmény, szóval egy érdekes mese, kb. ennyi.
Meg az is lehet, hogy nem.
Persze, hogy segítettek. Minket azért hoztak létre, mert az õ fajuk kihalásra volt ítélve. Nekünk adtak egy esélyt, hogy ne járjunk így.
Én csak azt nem értem, hogy miért nem az optikai kábelek lefektetésével kezdték...
Az elsõ kettõvel valóban nem érdemes foglalkozni, mindkettõre elég nagy a valószínûség. A 3. pont esetében én megfordítanám a kérdést: mi okunk van rá egyáltalán, hogy ilyesmit tételezzünk fel, hiszen semmi sem utal rá? És emellé még felsorakoztathatnék egy halomnyi hasonló állítást is, pl.: - az egerek valójában intelligensebbek az embereknél, csak nagyon jól titkolják - mi valójában a Mátrixban élünk, minden csak illúzió - a szomszédom ölte meg Kennedy-t Ezek mind-mind olyan állítások, amik nem elképzelhetetlenek, de mégis, miért kéne egyáltalán csak feltételeznünk, hogy igaz, ha az égvilágon semmi nem utal rá?
Indokold is meg ezt az értelmes válaszodat. Miért lennénk bolondok? Csak mert a 10 IQ szinteddel nem vagy képes elképzelni ezeket? Részvétem.
Tisztelet az elõttem válaszolónak, ez így igaz! Az elsõ két állítás valószínû? Talán a harmadik is épp annyira. Lehet, hogy a II. VH-ban a III. Birodalomnak tényleg volt velük valamiféle kapcsolatuk, gondoljunk csak a gyors haditechnikai felfutásukra, a számos titkos fegyverükre, és pl. az antarktiszi felfedezéseikre! Az amerikaiak a II. VH után jrtak az Antarktiszon és amit tapasztaltak, (láttak, találkoztak sokkal fejlettebb intelligenciával) azon meglepõdve/megrettenve tértek haza. Tehát azért nem zárhatjuk ki, hogy Hitlernek és vezérkarának valamiféle magasabb intelligenciával bíró lények lehettek igen nagy segítségükre!! Azt hiszem, ez említésre méltó. Gondolkodjunk csak el rajta, mert a német felfedezések és fejlesztések adták meg a kezdõlöketet a mai hadi és kommunikációs technikáknak is. Ezek alapján feltételezhetõ bármi...
Aham, valószínû, hogy Hitler földönkívüli technológiákkal a zsebében elveszítette a háborút.. haggyadmár :D Az egész humbugból, amit idehánytál, kb. ennyi igaz: "Gondolkodjunk csak el rajta, mert a német felfedezések és fejlesztések adták meg a kezdõlöketet a mai hadi és kommunikációs technikáknak is" És még ez is csak részben. Pl. atombombájuk az amcsiknak elõbb volt, ez meg nekem elég furcsa, hogy földönkívüliek segítik a németeket, de nem adják oda nekik az atomtechnológiát.. :D
22# Teljesen egyetértek ! "Aham, valószínû, hogy Hitler földönkívüli technológiákkal a zsebében elveszítette a háborút.." Csak egy harcot vesztett el, a háborút nem, bizonyos dolgok örökké tovább fognak élni több száz évvel Hitler után is . "elég furcsa, hogy földönkívüliek segítik a németeket, de nem adják oda nekik az atomtechnológiát." Adtak helyette sok mást, ami sokkal többet ér akárhány atombombánál, de ezt te soha nem fogod megérteni ...
Az atombomba és akármilyen tömegpusztító fegyver, csak a primitív emberek szemében jelent értéket, a szellemi fejlõdés és a spirituális tudás sokkal többet ér, mert az ész mindig gyõz az erõ felett :-)
1- valószíntûleg tartom 2- lehetséges 3- mit szívsz adj nekem is belõle 4- az ezoteriát átkeresztelem a hülyék paradicsomának... :-D
Annácska, a történelemórákról is hiányoztál? A németek '42 után folyamatosan vesztették a harcokat, majd végül a HÁBORÚT is! Tudod, 1945 közepén a II. világháború véget ért... Ja, és mesélj nekem egy kicsit Hitler és a náci ideológia szellemi és spirituális fejlettségérõl! Bár a biológiához, a fizikához, a kémiához, és úgy tûnik, a történelemhez sem értesz, de ez biztos csak az én primitívségem miatt tûnik így... Világosítsd fel korlátolt elmém, kérlek! :)
Gielean ! Azt hiszel amit akarsz, nem akarlak meggyõzni . Na jóéccakát :-)
Azért a 2. világháború nem hitkérdés...
Elsõ kettõrõl nincs mirõl beszélni. Harmadik pont. Lehetségesnek tartom, de fene tudja. Ha megtörténne, akkor a vezetõk úgysem mondanák el nekünk, nagyon sok okból. Végül is sokan azért rinyálnak, hogy miért nem valami "fejessel" veszik fel a kapcsolatot az idegenek, miért Józsi bácsival. Hát kitudja, lehet már megtörtént? Nem kötelesek tájékoztatni minket sok mindenrõl. Az is lehet hogyha lezuhant (õk sem tökéletesek) egy földönkívüli gép - pl. Roosweel - és maradt túlélõ vagy bármi, a társaik elkezdik keresni õket és végül kényszerbõl veszik fel a kapcsolatot a kormánnyal, nem azért mert annyira szeretnék. Üdv, George Adamski
, , Az atombomba és akármilyen tömegpusztító fegyver, csak a primitív emberek szemében jelent értéket, a szellemi fejlõdés és a spirituális tudás sokkal többet ér, mert az ész mindig gyõz az erõ felett " - Igen, az ész gyõzött, amiért az amerikaiak megcsinálták az atombombát. A spirituális tudással meg látod, semmire se mentek. Sorban vesztették a háborúkat. Bõvebben a következõ pontban. , , Csak egy harcot vesztett el, a háborút nem, " - De, sokat vesztettek: 1942. el- alameini csata 1941-42. Moszkvai csata 1942-43. Sztálingrádi csata (és senki se segített a szovjeteknek, ellenben a németekkel) 1944 júni 6. Normandiai partraszállás (nem csak az omaha partszakasznál gyõztek) 1944 Aacheni csata Ez nem az összes. , , Adtak helyette sok mást, ami sokkal többet ér akárhány atombombánál, de ezt te soha nem fogod megérteni" Adtak mást, amit nem tudtak használni. Ez így helyes. De senki nem adott nekik semmit. Amikor amerika lerendezte a japánokat, és beállt a szövetségesekhez, onnantól már semmi esélye nem volt a tengelyhatalmaknak. Addig se sok, de így végképp nem.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Egyet értek az értelmes hozzászólókkal! 1.Van élet a Földön kívül. 2.Van értelmes élet a Földön kívül. Senki nem tagadja , hogy lehetséges. A hármas pont hülyeség. Szerintem sokan észrevennének egy kibaxot nagy úrrepülõgépet ami nem hasonlít egyetlen ember által készített jármûhöz sem .Szóval ilyen kapcsolat felvételes dolgokat nehezen tudnának eltitkolni. "hitlert idegen lények segítették" Persze a náciknak még bázisuk is van a holdon és üzemel a mai napig (sci-fi film rajongók tudják mirõl beszélek! A fénysebesség elérése lehetetlen és veszélyes is. A tudósok is lemondtak róla mert kivitelezhetetlen.És más féle ûrutazási technológia után kezdtek kutatni. Eddig ami esetleg kivitelezhetõ lenne a hipertérben való haladás vagyis egy másik dimenzióba való átlépés éy nem lennének útban se bolygók se meteorok semmit mert nem ami terünkben haladnánk!.De még ez sem megvalósítható egy hipertér ablak megnyitásához iszonyatosan sok energia kéne és jelenleg nincs olyan kicsi és nagy kapacitású energia forrásunk amivel meg lehetne valósítani ezt.De maradt még egy nagy probléma a tájékozódás.Ugyanis a világegyetemhez nincs térképünk, vaktába meg nem repülhetünk mert ha nem tudjuk a koordinátáit annak a helynek ahova megyünk utána a vissza úthoz sem tudnánk kiszámolni a helyzetünket.Ez olyan pl kidobnak egy hatalmas erdõbe és találj haza, csak az ûr esetében sokkalta rosszabb lenne a helyzet! Szóval kár ilyenen még agyalni messze vagyunk attól , hogy más naprendszerekbe galaxisokba utazunk!
itt az elmélet összefoglalva a hiper ûr meghajtásról.De ez is csak elmélet! [link] Ha lesz is valamilyen ûr utazás az nem fénysebességgel fog történni mert megvalósíthatatlan.
Szerintem csak olyanok törõdnének azzal, hogy hivatalosan felvegyék az állami vezetõkkel a kapcsolatot, akik a mi szintünkkel +- hasonlóak fejlettségben. Viszont, ha ide tudnak látogatni, akármilyen módon is, akkor sokkal, de sokkal fejlettebbek kell nálunk legyenek. A legendák, hogy Area51-ben és a többi bázison együtt dolgoznak az amerikaiakkal... ez jó sci-fi téma, meg talán erõsíti az egónkat, de valóságban hülyeség.
A kérdező hozzászólása: Jó, akkor ne fénysebesség legyen, mondtam. Ez megint nagyképû kijelentés, hogy mivel mi valamit nem tudunk megoldani, akkor nem is lehet. Szal most ne ezen rágódjunk már, a másik kérdésre meg alig válaszoltak, h ki, hogy képzeli el a kapcsolatfelvételt. Egyébként, ha képesek ide látogatni, akkor már nem lesz gond egy ûrhajó elrejtése.
"Ez megint nagyképû kijelentés, hogy mivel mi valamit nem tudunk megoldani, akkor nem is lehet." Nem, ez nem nagyképû kijelentés, ez marha egyszerû fizikai tény(sõt, igazából tiszta matematika), hogy fénysebességgel nem lehet közlekedni. Meg lehet közelíteni - elméletileg - tetszõleges mértékben, sõt, mondok egy meglepõt: még gyorsabban is lehet haladni, de pontosan fénysebességgel lehetetlen. Ez annyira alapvetõ, mint hogy 0-val nem lehet osztani. Ebbõl persze implicit módon az következik, hogy ami lassabb, mint a fény, az nem lesz soha gyorsabb, hiszen a gyorsítás folyamán lenne egy olyan pillanat, amikor pontosan a fény sebességével megy, de ez meg lehetetlen. És ez fordítva is igaz, elméletileg létezhet fénynél gyorsabban haladó dolog is, de az meg soha nem fog tudni lelassulni fénysebesség alá, ugyanolyan okból, mint az elõbb.
36: Olyan marhaságokat mondasz már komolyan... Szüleid nem testvérek?
Minden ilyen kérdésnél bebizonyosodik az amit mindenki tud. AZ ezo/ufó hívõk mind bolondok.
"Miért olyan nehéz elképzelni a fénysebességgel való utazást?" Hát most nem fogom levezetni neked, hogy miért nem lehetséges, de ha nagyon érdekel a téma, akkor kezdd a Lorentz-féle transzformáció tanulmányozásával: [link]
Elképzelni el lehet a fénysebességgel való utazást. Mindent el lehet képzelni. Egyébként elérni nem tudod, csak megközelíteni a fénysebességet. Minél jobban közelíted meg, annál több energiát kell "elpazarolni" a további gyorsításhoz. Apropó, gyorsítás: legalább egy évig is csak gyorsítani kell, hogy kibírd a gyorsulást fénysebességig. Aztán meg lassítani. Mindezt csillagászati mértékû energia árán. Ez irtózatosan nagy sebesség, egy meteor, porszem is katasztrófát jelenten az ûrhajó számára, valószínûleg a mégoly' üres ûrben is a közegellenállás hatalmas lenne, sugárzást keltene. És ez még mindig csak csigalassúság az galaxis - béli távolságokhoz képest.
Az elsõ kettõt kár volt beleírnod. De hát csak kellett 3 állítás, abból az 1. és 2. pontra senki nem mondta, hogy elképzelhetetlen. , , h lehetséges, h földönkívüli lények látogattak már a Földre és titokban kapcsolatot létesítettek kiemelt fontosságú személyekkel. Mi ebben olyan hihetetlen, egyesek azt várják, h majd bejelentik a rádióban" -És te ezt honnan tudod, mibõl gondolod?Mi utal rá? Mert ezt se jelentik be rádiókba meg TV-be. Vagy te is , , kiemelt fontosságú" vagy?
A kérdező hozzászólása: Durva hasonlatok. Feltételezem az alapján, h eléggé nagyképûség azt gondolni, h mi vagyunk a legfejlettebbek az univerzumban. Elég belegondolni, h mi történt volna, ha nem pusztulnak ki a dinoszauruszok, valszeg elõrébb lennének tech fejlettségben, persze az is lehet, h mai napig békésen legelnének. Mindegy a lényeg, h lehetett egy faj, akik túlléptek a fénysebesség kérdésén. Az meg szinte tuti, h nem fognak egy az egybe beállítani, h na szevasztok!
Ezekkel az állításokkal senkinek semmi baja nincsen. Akkor kezdünk el kiakadni egy picit, amikor már a 100adik kitalált hüllõszerû idegen lényt vélik látni a sarki kisközértben. Aztán a hatalmas ufófanatikusok jönnek a mindent bizonyító elmosódott youtube-os videóikkal és lehülyéznek mindenkit, aki szerint ezek semmit nem bizonyítanak. Ezen kívül azért hozzátenném azt is, hogy errõl a témáról senki nem tud biztosat mondani. Vagy ha azt hiszi, hogy tud, akkor megsúgom, hogy rossz úton jár és vissza kéne venni egy kicsit. Legfeljebb a logika eszközeivel lehet dobálózni, de ez emberenként változik, ami neked teljesen logikusnak tûnik, az másnak csak egy szórakoztató mese.
, , Feltételezem az alapján, h eléggé nagyképûség azt gondolni, h mi vagyunk a legfejlettebbek az univerzumban." - Ezt ki mondta? Na de persze amíg nem tudjuk, hogy vannak-e, addig mi vagyunk. , , Elég belegondolni, h mi történt volna, ha nem pusztulnak ki a dinoszauruszok, " - Velünk is történhet ilyen, hogy becsapódik egy nagy meteor. De ez a dinós hogy jön ide? Ha elnének, nyilván minket ennének. , , Mindegy a lényeg, h lehetett egy faj, akik túlléptek a fénysebesség kérdésén." - Jól kezdted, LEHETETT. De ezt honnan veszed?
A kérdező hozzászólása: Én nem azt mondtam, h 100%, hanem h elképzelhetõ, de nem tényként kezelem. A dinokat azért dobtam fel, mert ha nem pusztulnak ki és beindul náluk is a fejlõdés akkor évmilliókkal elõrébb is lehetnénk. A technika fejlõdése pedig gyorsul, szal bele se merek gondolni mi lehetett volna.
Bafott nagy az ugrás az 1., 2. és a 3. között. És nincs logikai kapcsolat, 1., 2. - bõl nem következik a 3. állítás. Írok hasonlót: 1. Vannak tengerek. 2. Élnek állatok a tengerben. 3. Egy bálna berepült az ablakomon.
Valószínüleg Jézus is kapcsolatban volt ezekkel a lényekkel. Ebbõl lett a kereszténység.
Mivel az univerzum hatalmas, így simán megvan a valószínûsége az elsõ és második állításnak. A harmadikra viszont nincs egyértelmû bizonyíték. Persze lehetséges, de inkább az, hogy nem.
Léteznek földönkívüliek mivel mi emberek is azok vagyunk egy asztronauta is földönkívülinek számít, mivel az ürben tartózkodott egy ideig. mekkora marhaság még, hogy nem léteznek. és biztosan tudom, hogy majd valamikor a Jupiter egyik holdján fogunk lakni én ezért összecsomagoltam és várom azt a napot, amikor költözni kell. már kinéztem magamnak egy telket. xD
"Mindegy a lényeg, h lehetett egy faj, akik túlléptek a fénysebesség kérdésén." Hogy érted, hogy túlléptek a fénysebesség kérdésén? Fénysebességgel képesek közlekedni? Mert akkor azt kell mondjam, hogy nem, ilyen nem lehetséges.
Ha az elsõ kettõrõl kár beszélni, akkor egyáltalán miért írtad ide õket? Csak hogy nagyobbat mondhass? Egyébként elképzelhetetlennek nem elképzelhetetlen a harmadik eset sem. Csak nincs okunk ebbõl a feltételezésbõl kiindulni. Arról meg, hogy a hírek milyen gyorsan terjednek, érdemes csak a múltkori orosz választásokat megnézni. Amikor kiderült a 140%-os baki, teljes hírzárlatot rendeltek el, mégis egy órán belül tele volt vele az internet, a média. Ha valaha is történni fog valódi észlelés, arról nagyon gyorsan tudni fog mindenki! Addig meg felesleges spekulálgatni. Amúgy miért pont a mezozoikum végi kihalással példálózol? A perm végi kihalás nagyságrendekkel nagyobb volt, így a "mi lett volna, ha" szempontjából is sokkal relevánsabb. Noha a valóságban pedig minden ilyesmi lényegtelen, hisz az evolúció nem egy irányított folyamat. Lehet, hogy más élõlényekkel alakult volna ki hasonló élõvilág, de lehet, hogy teljesen másképp nézne ki az egész, és semmiféle intelligens, humanoid életforma nem létezne a bolygón. Az élet fejlõdése szükségszerû, de az intelligenciáé nem az.
A kérdező hozzászólása: "Fénysebesség kérdése" Hogy már megoldódott a távolság legyõzése, teljesen mindegy, hogy most fénysebességgel vagy anélkül, teleporttal... Egyébként akkor hogy képzelitek, hogy fog történni a kapcsolatfelvétel? Ti mit tennétek, ha alkalmatok lenne felvenni a kapcsolatot egy másik bolygó lényeivel? Tehát oda is utazhattok, nem rádiójelekre gondolok.
A kérdező hozzászólása: Jah és azért hoztam fel az elsõ két pontot, mert vannak, akik ezt is tagadják....
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Hogy már megoldódott a távolság legyõzése, teljesen mindegy, hogy most fénysebességgel vagy anélkül, teleporttal..." Ezt megtudhatnánk hogyan? Már a távolság legyõzése? "Egyébként akkor hogy képzelitek, hogy fog történni a kapcsolatfelvétel?" A legnagyobb eséllyel rádiókapcsolat révén. De ez is nagyon kemény dió, évszázadokba kerülhet. Komoly kommunikációs problémák merülhetnek fel. Meglehet, hogy megtaláljuk õket és mégsem tudunk kapcsolatra lépni velük (lásd Stanislaw Lem, Kudarc c. mûvét). "Ti mit tennétek, ha alkalmatok lenne felvenni a kapcsolatot egy másik bolygó lényeivel? Tehát oda is utazhattok, nem rádiójelekre gondolok." Ne gondold, hogy kevésbé vágyok rá mint te. Kutatni kell a kérdést, könnyen lehet, hogy az életünkben még nem kapunk választ (sajnos). Nagyon sok az akadály. A távolságok legyõzhetetlennek tûnnek, egy más faj esetleg alapvetõen eltérõ lehet biológiájában, felépítésében, kulturájában. Ott van az egyidejûség kérdése, arra kevesen gondolnak. A tér - ilyen méretekben - idõ is, egyszerûen nem élünk (a civilizációnk nem él) annyi ideig, hogy odaérjünk. Vagy az övék nem él. Fényévekben mért távolságok megtétele nem egyszerûen idõ kérdése, de mérhetetlen energia is. Rengeteg a buktató és nincs fogódzó.
Miért olyan nehéz elképzelni a fénysebességgel való utazást? 500 éve az emberek el tudták képzelni az internetet, vagy bármi mást? Kétlem.
Létezik egy másik mód a kommunikációra, amirõl kevesen tudnak. Bár, ha én ezt most elmondanám, valószínüleg tömegével jönnének a fikák.
De 500 éve nem az volt a probléma, hogy hiába gondolkodtak rajta, mi az az internet, nem tudták megcsinálni. Egyszerûen eszükbe sem jutott, hogy ilyesmi létezhet. Az viszont egész más, hogy ismerjük a világunkban elérhetõ sebesség határait, és nincs rá módszer, hogy kijátsszuk ezt a korlátot.
Az elsõ kettõvel semmi baja nincs a szkeptikusoknak, mert elég erõsen valószínûsíthetõ, szkeptikusok indították el a SETI programot is. Annácskának meg nem kellett volna, annyi festéket innia...
én tudok egy tök jó oldalt :) linkeljem?
A kérdező hozzászólása: Igen koszi :)
[link] szerintem nagyon jó oldal sok igazat ír :) én is kitöltöttem már :D csak végig kell olvasni. (:
A kérdező hozzászólása: Koszi :D
:D
A Földön 7 milliárd ember él. És mindegyik más. Szerinted csak 12 féle ember él a Földön? Gondolkozz már... Az ember személyiségere semmi hatással sincs, hogy melyik hónapban született. Minden ember egyedi, minden ember más. Nem lehet õket ilyen egyszerûen csoportosítani. Ne legyél hülye.
Az általam ismert mérlegek közös tulajdonsága a döntésképtelenség, felelõtlenség és egyfajta megfelelési kényszer. A többiben nagyon mások :)
Na szerinted? Az Orosz politikusoknak pont ez lehet a legnagyobb gondjuk...
És az eredeti neve Reptorbán Viktoroid volt...
Hát egyértelmû, Orbán a reptoidok földi helytartója :D
Orbán Viktorról nem is beszélve. :D
Ja, Obama is reptoid, nem csak az orosz elnök.
Lehetetlen, mert az orosz elnök egy reptoid, így nem akarná saját magát leleplezni.
Bameg ez az én kérdésem volt tolvaj vagy kérdezõ. :DDD
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi...szóval hülyeség az egész, szerintem is!
A kérdező hozzászólása: Én is erre gondolok, csak állítólag van egy videó is amin az Orosz elnök beszél az UFO-król, de hát én egy szót sem tudok oroszúl:)
látom a történelem ismétli önmagát, mint ahogy ezek a régi kérdések is...
Nagyon jó. Üdv, J Ügynök
Úgy gondolod, hogy született vezetõ vagy. A többiek úgy gondolják, hogy egy idióta barom vagy. A legtöbb Oroszlán erõszakos kötekedõ. Hiú vagy és nem bírod elviselni az õszinte kritikát, az arroganciád pedig vérforraló. Az Oroszlánok tolvaj qrvapecérek, akik jobban szeretik a maszturbálást az igazi szexnél.
A huseg fogalmarol nem tudnak semmit, maguknak valo, onfeju, folyton hazudnak.Es a masodik mit irt az 100%ban igaz.Ja es a legfontosabb....A legonzobb emberek a vilagon.
Az az igazság, hogy én oroszlán vagyok. Ennek ellenére egyáltalán nem igaz rám amit 2 és 3 írt. Arra tudok gondolni, hogy nálatok valami rossz tapasztalat állhat a háttérben ami ezt mondatja veletek. Szerintem egyáltalán nem jellemzõek ezek az oroszlánokra. Természetesen nem állítom, hogy nincs ilyen de azért önfejû, bunkó, tolvaj k'vapecérnek nevezni minden ebben a jegyben születettet egy kicsit erõsnek érzem. Én pl SOHA nem volnék képes megcsalni a párom! Én azt veszem észre magamon, hogy az átlagnál jobban vágyom a figyelemre, az elismerésre. És ez ösztönöz is.
Önimádó, sértõdõs, meggyõzhetetlen, büszke.
Tökéletes vagyok :D. És szerény!

Az USA titkolja a földönkívüliek létezését?

Íme a bizonyíték a földönkívüliek valóban léteznek ez nem vicc <[link] mostanság elgondolkodtam, hogy léteznek-e földönkívüliek és rájöttem, hogy igen léteznek csak idáig hülye voltam, de egy éjszaka alatt teljesen megváltoztam most már képes vagyok hinni szinte mindenben egy nappal ezelőtt én is szkeptikus voltam, de hála istennek, hogy megváltoztam harcoltam a hitemmel szemben, de most már megvilágosodtam. Üdv, J Ügynök ;)
ZSDAVVVVVV
A kérdező hozzászólása: # 12 Semmi sem lenne ugyanolyan, mint volt. pánik törne ki a földön. arról nem is beszélve, hogy sosem tudnánk elfogadni az idegeneket. az emberek egymást is képesek elítélni csak azért, mert más a bõrszínük gondolj bele mi lenne, ha a létezésük bizonyított lenne a földön pánik törne ki..
jó régi medvegyeves videó alapján...hát azon még a zárt osztályon is röhögtek a gondozottak, azt mondták, nem normális ez a sok politikus, csak nekik van igazuk ebben a témában...:)
Blablablabla nincs bizonyíték hogy léteznek. Miért ? Arra van hogy nem léteznek. Ja, és ha a NASA bejelentené amit már korábban említettem, szerintem a lakosság "kicsit" meghökkenne...
#19: Annácska: sajnos összekevered a szezont a fazonnal. Arról beszéltünk, hogy "a NASA bejelenti, hogy nem vagyunk egyedül". Tehát arról, hogy valahol a világûrben földönkívüli létformára akadnak. NEM arról van szó, hogy idegen civilizációk támadják meg a Földet. Persze, ha ellenséges, legyõzhetetlen ûrszekerek bombáznák a nagyvárosokat, akkor pánik lenne, még szép. De nem errõl van szó. A linkekrõl: [link] Trollkodni méltóztatsz. Jelentéktelen honlap jelentéktelen kérdése, amire 40 ember válaszolt. Nem csak értékelhetetlenül kevés, hanem ráadásul egy bizonyos fajta ember válaszolt csak. Ez bugyuta. [link] Itt támadásról van szó, tehát semmi köze ahhoz, amirõl szó van. A pánik pedig annyi volt, hogy páran nem engedték a gyereket suliba. 0/10. [link] Támadásról van szó, tehát nem érdekes. [link] Néhányan posztoltak a közösségi honlapokon. Ez ám a tömeges pánik :D. Nem is tudom, miért írok ilyesmire vissza, nyilvánvaló, hogy csak szívatsz. Ja, de, tudom: órabérben válaszolok :) [link] A felkészülés nem jelenti, hogy pánik van vagy hogy pánik lesz. A pánik ráadásul nem feltétlenül tömeges öngyilkosságot meg robbantgatásokat jelent. Churchillt meg lefosom. Szóval különítsük már el a dolgokat, oks? Most akkor arról van szó, hogy mondjuk jégbe fagyott egysejtû földönkívüli moszatokat találnak egy exobolygón, vagy arról, hogy jönnek a marslakók leigázni a Földet? Érted a különbséget? >Dehogynem, amilyen kommenteket itt szoktál írni, kb az elsõk között lennél akik az eszüket vesztenék . Nincs kint a nickem, te pupák, és nem én vagyok az egyedüli 74%-os ;). Azórt próbálkozz bátran!
A kérdező hozzászólása: # 28 köszi :D
Jigsaw, jó hírem van, MEGTALÁLTAM a gyógyszeredet! Elgurult! :D
Mivel lenne más hogy tudnánk nem vagyunk egyedül az univerzumban! Számomra semmivel ugyan úgy járnék dolgozni, élném az életem, szóval semmit nem változtatna.Azon meg hülyeség rágódni hogy mi lesz ha elpusztítanak, mert ha tudnánk róluk ha nem így is úgy is kiirtanak minket ha ilyen céljaik vannak!De ha már felveszik velünk a kapcsolatot minek irtanának ki minket ebben semmi logika nem lenne!
A kérdező hozzászólása: Paul Hellyer, Kanada volt védelmi minisztere állítja, hogy legalább 4 különbözõ faj van a földön. bõvebben.. [link] Földönkívüliek az ókori Egyiptomban... [link] egy kis ízelítõ roswellrõl.... [link] Clark McClelland állítása szerint két amerikai ûrhajós az ûrrepülõgép rakterében egy legalább méter magas szkafanderes idegenlénnyel társalog... [link] a különös fényjelenségekrõl nem is beszélve. Üdv, Jigsaw ufókutató :D
igen
Dehogynem tudnánk elfogadni az idegeneket, csak néhány feltételnek kellene megfelelniük: - legyenek fehérek, és ne kérjenek segélyt - ne hordjanak pajeszt és ne vegyenek földet - szeressék a távolba szakadt magyar testvéreinket - hazaárulózzanak le mindenkit, akinek valamirõl más a véleménye - törjenek ki zokogásban, ha a trianoni béke kerül szóba Ezek biztos módszerek, hogy elfogadtassák magukat Magyarországon. Legalábbis a társadalom egy jelentõs részével.
Addig tutira nem nyugodnánk, amíg nem vagyunk erõfölényben hozzájuk képest.
Jigsaw Kit akarsz átverni?Nem vagy te UFÓ-hívõ csak egy újabb álarcot vettél fel..)
A kérdező hozzászólása: # 42 Mibõl gondolod, hogy egyes országok nem rendelkeznek földönkívül technológiával? nem hallottál a roswelli esetrõl, amikor is egy állítólagos UFO zuhant le rögtön szõnyeg alá sõpörték az ügyet. és biztos vagyok benne, hogy mai napig folynak a kutatások a roswelli ûrhajóval, ahogy a mondás tartja: az ügyes ember mindig feltalálja magát. # 41 azért védem a vallásokat, mivel magam is vallásos családból származóm.
"biztos vagyok benne, hogy az össze-ország a földönkívülieknek a technológiáját akarná megszerezni. az elõzõ válaszomat metaforaként szántam. talán ezért sem akarják felfedni magukat.." Ha õk annyira fejletek biztos hagyni fogják hogy ellopjunk tõlük akár mit is.Meg mond már meg mit kezdenél pl egy olyan számítógéppel amirõl azt sem tudod hogy mûködik, lehet hogy még bekapcsolni sem tudnánk nem hogy lemásolni fõleg ha pl olyan anyagok felhasználásával készült amit még nem is ismerünk mert a periódusos rendszerünkben nincs benne, vagy lehet hogy õk is mesterségesen hozták létre azt a periódus rendszer béli elemet ami természetben nem is létezik!Nem tudom minek kéne olyan technológia neked amit használni sem tudnál, de más sem! Másrészt szerinted egyszer ha lopáson kapnának a békés idegenek akkor is tartanák velünk a kapcsolatot? Szerintem ilyen esetben szednék a cuccukat és egyedül hagynának ismét minket!Sõt még valami jelzõkészüléket is kiraknának hogy vigyázat ez a föld kerüljétek messzirõl mert kilopják ezek a bucka lakók a szemeteket is!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kérdezõ miért véded ennyire a vallásokat.Pl ott van a keresztény vallás népeket irtottak ki a keresztes hadjáratok során!Java részt csak azért mert nem vették fel az õ vallásukat.Ja és persze mindezt Isten mondta nekik, aki nagy választási lehetõséget nem hagyott csak annyit , hogy átállsz vagy meghalsz!Szóval sok nép nem önszántából vette fel a keresztény vallást pl miránk magyarokra is rákényszerítették azelõtt!.Na én ilyen istenbõl nem kérek akkor inkább tûnjek el végleg a feledésbe és legyek semmivé! Másrészt hála a drága sötét középkornak ami szintén a keresztény vallás miatt volt sötét! Azért nevezték sötét kornak mert aki okos volt és elkezdet feltalálni dolgokat azokat máglyán égették el mert eretneknek, boszorkánynak tartotta õket a vallás! Ja és ez a nagy boszorkány üldözés legalább 300 évet fogott vissza a technológiai fejlõdésünkben, mert szinte az összes gógyis embert kivégezték vagy akit nem az meg nem merte használni a találmányát. Ha nincs a keresztény vallás ki tudja lehet hogy már rég galaxisokat szelnénk át és ovis korodban együtt homokoztál volna te is E.T-vel! A bibliában jóformán csak a széprõl jóról van szó ezt mindenki ismeri is, de a sok rosszat amit isten nevében cselekedtek a keresztények azt már senki nem meri felhozni!
"egy 2000 éves vallást dobnánk a kukába" Na és ugyan miért? Elég sok mindent kimagyarázott már a katolikus egyház, kezdve onnan, hogy nem a Föld a világmindenség központja :) Erre is találnának olyan magyarázatot, ami beleillik a keresztény vallásba :)
A kérdező hozzászólása: # 38 Ezt magyarázd a hívõknek. sok vallás értelmét vesztené a vatikánról nem is beszélve. egy 2000 éves vallást dobnánk a kukába és biztos vagyok benne, hogy az össze-ország a földönkívülieknek a technológiáját akarná megszerezni. az elõzõ válaszomat metaforaként szántam. talán ezért sem akarják felfedni magukat..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Isten nem létezése reinkarnáció lélek nem létezése sok hívõ-embernek ez nem tetszene" Az emberek többsége már nem hisz ilyesmibe, és sok hívõ embernek ez most sem tetszik.Eleve isten létezése már akkor megbukott mikor az elsõ repülõgép felszállt, Ugyanis kiderült hogy az égen nincs mennyország!Lélek nem létezik csak most jöttél rá? Érzelmeink sem a léleknek köszönhetõ minden csak a testünkben lévõ kémiai vegyületeknek és az agyunkban lévõ idegeknek , sejteknek köszönthetõ.Fizikai értelemben soha nem is létezett lélek! Szóval nem tudom miket beszélsz kérdezõ de amiket felsoroltál azokra már rá jött szinte mindenki csak vannak akik nem fogadják el a valóságot és könnyebb nekik ilyen halál utáni, teremtõ mesékkel elfogadni a halált! A technológiai részhez! Azt meg honnan szeded hogy átadnák nekünk a technológiájukat! Mi sem adunk a majmoknak pisztolyt!Nagy valószínûséggel használni se tudnánk az õ eszközeiket.
A kérdező hozzászólása: 36 Pedig onnantól fogva, minden megváltozna még az is lehetséges, hogy világháború törne ki az újonnan szerzett technológiákkal. és annak tudata, hogy nem vagyunk egyedül mindent megváltoztatna. választ kapnánk sok kérdésére (pl. Isten nem létezése reinkarnáció lélek nem létezése sok hívõ-embernek ez nem tetszene) arról nem is beszélve, hogy a régimódi emberek sosem fogadná el õket..
"# 12 Semmi sem lenne ugyanolyan, mint volt. pánik törne ki a földön" Már miért törne ki pánik? Én nem pánikolnék, akiket ismerek, azok se, szerintem pár hülyén kívül - akik egyébként a világvége-bejelentéseken is pánikolni szoktak, meg rákészülni :D - nem pánikolna a világon senki :)
Mirõl beszél az Orosz miniszter?
Szerintem összekeversz valakivel. Nem vagyok vallásos, éppen én írtam, hogy létezik, illetve létezett a szó szigorú értelmében "földönkívüli" élet, aminek meg is találtuk a nyomát baktériumok -amik nem feltétlen egysejtû élõlények- formájában. A harmadik tévedésed pedig az, hogy "állandóan". A gyakorikérdések.hu-n most szóltam hozzá életemben harmadszor UFO-s témához, mindhármat ez alá a kérdés alá, az utóbbi 20 percben. Lehet, hogy nem csak saját féloldalas kommenteidet kéne legépelned, hanem mondjuk elolvasnod, amit a másik ír, ha már véleményt formálsz másokról.
"# 15 Marskutató szondák. Réges-rég elpusztult baktériumokat találtak ott, már jó pár éve." Ez nem igaz. Egy valószínûleg Marsról származó meteoron találtak baktérium-fosszíliákat. Nagy különbség. Ráadásul a kulcsszó a réges-rég elpusztult; Annyira réges-rég, hogy 3, 6 milliárd éve..
Na és ki írta ezt a cikket....amúgy az Orosz elnök viccnek szánta a videó megtekintését, és hól van a hanganyag amit a bekapcsolva maradt mikrofon rögzitett? Ettõl eltekintve szerintem tele van a világegyetem élettel!!
5-ös vagyok.. Amúgy meg elvileg a világûr végtelen ! Ha csak fele annyira is végtelen, amennyire mondják, gyakorlatilag tényszerû a feltételezés, hogy valahol a semmibe van egy bojgó, rajta valamilyen élet. Nem tudjuk mi van ott, ahol még nem jártunk.
A kérdező hozzászólása: Nem ez volt az oka mindig is hittem a földönkívüliekben csak tagadtam mert mindig másoknak akartam megfelelni, de ennek vége hiszek bennük és bátran ki merem mondani. most már nem érdekel mások véleménye. :)
Khm, ... ez mikori hír már.. 2posted on 2013/01/25 by Híradmin" sajnos azóta sem történt semmi, pedig már majd' egy év is eltelt.. Amúgy ha jól emlékszem te nem pont a másik oldalon voltál? :D csak ez miatt változott meg a véleményed? Kíváncsian várom válaszodat :)
A kérdező hozzászólása: # 5-ös teljesen egyetértek veled nem is értem eddig, hogy nem vettem észre az összefüggéseket.
Nem titkolnak semmit ! Eddig is utaltak már rá a "sorok mögött", hogy nemvagyunk egyedül... Persze, soha semilyen hivatalos szerv nem fogja ezt a tényt nyíltan elismerni, mert tudják hogy "megörülnénk". Gondoljunk csak bele, mekkora botrány lenne, ha a NASA bejelentené : "Nem a mi fajunk az egyetlen az univerzumba"
A kérdező hozzászólása: Én mindig is ufóhívõ voltam csak nem tudtam. Most jöttem rá, hogy hiszek bennük. Üdv, J Ügynök B-)
Jigsaw mi ez a pálfordulás ? :-)
A kérdező hozzászólása: szkeptikusok véleményére NEM vagyok kíváncsi. -.-
Biztos, hogy a Földön kívül is van olyan bolygó az ûrben, amin élet van. Így léteznek földönkívüliek. Hogy az USA többet tud-e nálam vagy nem, azt nem tudom. :D
>Gondoljunk csak bele, mekkora botrány lenne, ha a NASA bejelentené : "Nem a mi fajunk az egyetlen az univerzumba" Komolyan nem értem, hogy miért jön minden félkegyelmû UFO-hívõ ezzel. Meg hogy az emberek megõrülnének meg pánikba esnének. Miért lenne botrány? Igen, nagy bejelentés lenne, megrázná az emberiséget, de ugyanúgy elfogadnánk, mint bármi más változást. Te rögtön elkezdenél fejetlen csirke módra összevissza rohangálni kétségbeesésedben, ha idegen életet találnánk? Én nem :)
Az elõzõt folytatva és akkor itt van még ez az állandóan ide írogató 33%-os aki megrögzött keresztény . Láthatod még azt is lehetetlennek tartja, hogy akár egysejtûek éljenek máshol, szerinted mi játszódna le benne egy ilyen bejelentés után ? Többek között miattuk nem lehet ezt nyilvánosságra hozni . Ott van még az is, hogy ha valakinek azt mondod UFO-t láttál az emberek 90%-a kinevetne és kigúnyolna, gondold el ha, bejelentenék, hogy itt vannak az emberek többsége nevetségessé válna, köztük te is és ezt nem viselné mindenki olyan jól, mint gondolod ...
Köszi Annácska :) Igazad van, csak nem álltam neki vitatkozni senkivel. 5-ös voltam :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Igen, nagy bejelentés lenne, megrázná az emberiséget, de ugyanúgy elfogadnánk, mint bármi más változást. " Nem vagy képes megérteni, hogy egy ilyen bejelentés mekkora horderejû lenne . És pont azért törne ki pánik, mert az emberekben összedõlne az a világkép, hogy az állam meg tudja védeni õket, mert ugye egy magasan fejlett civilizáció ellen nem sok esélyünk lenne, ha rosszra fordulnának a dolgok . Itt egy szavazás a témáról : [link] Egy rádiójáték miatt pánik tört ki : [link] Még egy rádiójáték ami pánikot váltott ki : [link] Washingtonban pánik UFO miatt : [link] Az amerikai tûzoltókat UFO pánikra képzik : [link] Churchill szerint is pánik törne ki : [link] A vallásos fanatikusokról meg ne is beszéljünk, akik ott helyben öngyilkosok lennének vagy össze-vissza robbantanának az egész világon . Ilyen helyzetben kétféle típusú ember lenne, az egyik aki ott hagyna mindent csak hogy lássa õket, és majd kiugrik a bõrébõl örömében . A másik meg menekülne, pánikolna és rettegne és hidd el az utóbbiak lennének többségben . "Te rögtön elkezdenél fejetlen csirke módra összevissza rohangálni kétségbeesésedben, ha idegen életet találnánk? Én nem :) " Dehogynem, amilyen kommenteket itt szoktál írni, kb az elsõk között lennél akik az eszüket vesztenék .
# 15 Marskutató szondák. Réges-rég elpusztult baktériumokat találtak ott, már jó pár éve.
Az UFO-król beszél az Orosz miniszterelnök vagy nem?
"Amúgy meg elvileg a világûr végtelen ! Ha csak fele annyira is végtelen, amennyire mondják, gyakorlatilag tényszerû a feltételezés, hogy valahol a semmibe van egy bojgó, rajta valamilyen élet. Nem tudjuk mi van ott, ahol még nem jártunk." Nem végtelen, hanem határtalan, nem mindegy, egyáltalán. A feleannyira végtelen még mindig végtelen, szóval ennek nincs értelme. Ha meg végtelen is volna, abból nem következne még egyesen, hogy valahol máshol _biztosan_ van élet. Amúgy nem érzitek Jigsaw posztja mögött az iróniát? Sõt, méginkább szarkazmust :) .
"FÖldönkívüli élet bizonyítottan létezik" Igen? Ki bizonyította?
FÖldönkívüli élet bizonyítottan létezik, még ha nem is "fejlett". Magasan fejlett is van, valószínûleg. Az USA viszont nem titkol semmit. Kamu Roosevelt, kamu a többi állitólagos USÁnkás ufóleszállás.
De vajon tényleg errõl beszél az Orosz miniszterelnõk, vagy csak kamú felírat van alatta....aki tud oroszúl az megmondhatná ?
Ember neked hány személyiséged van? Néha nem tudok rajtad eligazodni kaméleon vagy? :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!