Emberek kategória válaszai (10006 db)

Miért bánnak úgy a dohányosokkal, mint ha csernobili fertőzöttek lennének?

Kirekesztés, szankcionálás, piszkálgatás. Ezt csinálja mindig az aljas média. Akik direkt az embereket ugrasszák egymásnak.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Heló! Csak a saját véleményemet mondhatom. Engem nem zavar, ha valaki dohányzik, amíg: Nem gyújt rá a buszmegállóban, fõleg nem akkor , amikor estik. Ez oylan szemét dolog , amit rühellek. Erre volt, aki azt mondta "Nem tetszik, állj ki az esõbe.". Hogyne! Amíg a közelekedési eszközökön a kijelölt helyen csinálják, ha pedig nincs, akkor nem. Amíg nem a szórakozóhelyek, kocsmák... ajtajában lógva csinálják, hogy véletlenü lse tudj úgy bemenni, hogy ne fújják rád 3-4-e na füstöt. És végül, amíg nem jön be cigivel a kezében a tömegbe kocnertnél, és nem égeti meg a kezed, nayakad, cska mert leszarja, hogy ott vannak mások. Akik ezeket csinálják, azok idegesítenek. De ezek bunkó barmok. És szerintem a dohányosok is rájuk szólnának és legszívesebben a francba küdlenék õket.
A kérdező hozzászólása: A 60-as, 70-es, 80-as években semmi gond nem volt a cigánysággal. Nem loptak, nem gyilkoltak. Valaki valakiket felbégázott, hogy így elmérgesedett a kapcsolat. És szerintem a magyarokat. Ugyanez van a dohányosokkal is. Annak idején pipáztak, (ami ugye füstölt) mégsem fújjogtak, meg kiabáltak, hogy menj arrébb.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "..Nem a fogyasztó a hibás, hanem a gyártó! Ha a gyártó nem gyártotta volna meg, akkor a fogyasztó nem használná!.." A kereslet szabályozza a kínálatot, és nem fordítva. Más kérdés, hogy mindent elkövetnek, hogy megvedd és rászokj. De ha senki nem venné, nem érné meg nekik gyártani. A dohányzás káros és sok embernek aki nem szívja, büdös is. Namármost, szerintem a dohányzásra is kellene hogy vonatkozzanak alapvetõ íratlan szabályok, amik sokminden másra is úgy általában. Pl. nem köpünk a földre a buszon, vagy zárt térben (ahogy régen szokás volt). Nem szellentünk (vagy legalábbis próbáljuk elkerülni) társaságban. Nem böfögünk hangosan, nem turkálunk az orrunkban aztán nem esszük meg, rendszeresen tisztálkodunk, hogy a hónaljszaggal ne üldözzünk el mindenkit aki mellénk ül a villamoson, vagy épp nem fújjuk a másikra a füstöt. Ugyanígy ha dohányzunk, félre kellene húzódnunk, vagy a kijelölt helyen a többi dohányzóval bagóznunk. Ez szerintem egyszerûen jólneveltség kérdése. Az általad felhozott példák "vegetáriánusok, kövérek, soványok" nem hasonlítanak. Õk ugyanis nem ártanak senkinek, és az életvitelükkel nem zavarnak másokat.
Egyébként nem utálom a dohányosokat, én is sokáig szívtam, És nem tapasztaltam eddig, hogy piszkálnák õket. legalábbis az én ismeretségi körömben nem.
A kérdező hozzászólása: A média piszkál állandóan. Tulajdonképpen akik kocsit vezetnek, vagy a gyárkéményekre nem haragszanak ennyire, mint most a dohányosokra.
Véletlenül nem te tetted fel azt a kérdést amiben ugyanígy nyomatta valaki a cigis-médiás dumát, meg mellette politika, vallás, chemtrail is bejött? :D
A kérdező hozzászólása: Utáljátok a dohányosokat, mint Hitler a zsidókat! És ezt a média és az EU okozta!
Jézusom, te beteg vagy. Hidd el, sokkal nagyobb problémákat okoz a média, mint a dohányzás de te pont itt ragadtál le. Nem látsz ennél tovább?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Mindig ez a válasz! Az Európai Unió direkt a "nem dohányzók védelmében" hozta meg ezt a törvényt. " Azért, mert EZ maga A VÁLASZ a kérdésedre. "Akkor a dohányosok mit mondjanak, ha piszkálják õket?" Õk saját maguk választották ezt az életformát, hogy károsítják a saját egészségüket. Nekik kell igazodni azokhoz, akik egészségesek akarnak maradni. "Egyébként nemcsak a dohányfüst okoz rákot. A sok permetszer, ennivalókban is vannak rákkeltõ anyagok: E412, stb..." A melletted álló dohányfüstjétõl nagyobb eséllyel betegszel meg, mintha olyan állna melletted, aki mérget eszik ;) "Az Európai Unió azért hozta meg ezt a törvényt, hogy az embereket egymásnak ugrassza, és a dohányosokat kiközösítse." Nem. Az Európai Únió az egészséges emberek érdekeit képviseli, ha már egyes idióták a saját döntésükre mérgezik magukat. Unió nélkül is utálom a bagófüstöt. "Minek találták fel a cigarettát, ha most meg már baj van belõle?" Addig azt hittem, hogy csak fiatal dohányos vagy. Most már tudom is, hogy csak simán fiatal, pontosabban gyerek vagy. A dohányzás több ezer éves cselekmény, minden bizonnyal az õsi indiánok fejlett orvostudományuk volt, hogy megállapítsák, találmányuk káros, de csak azért is, tudatosan elkezdték mérgezni velük magukat. Gratulálok. Okos vagy. "Miért jajgatnak az emberek, hogy az autók roncsolják a levegõt? És mégis azzal járnak?" Te tényleg ennyire hülye vagy? Autóval jut el mondjuk az élelmiszer abba a boltba, ahonnan te vásárlod az ételed. A cigaretta, az mit is csinál? Ami szükséges ahhoz, hogy életben maradj? "Innentõl a dohányos nem fog segíteni a nem dohányzóknak! E két tábor ketté szakadt! Ha leköpik õket!" Te meg mélyebbé tetted a szakadékot a normális, és az idióta emberek között. "A média piszkál állandóan. Tulajdonképpen akik kocsit vezetnek, vagy a gyárkéményekre nem haragszanak ennyire, mint most a dohányosokra." Dehogynem. "Utáljátok a dohányosokat, mint Hitler a zsidókat! És ezt a média és az EU okozta!" Figyu, mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de te nagyon csúnyán visszaélsz ezzel!
Kérdezõ! Mindig érdekelt, hogy van-e élet az agyhalál után?! Te vagy rá a bizonyíték, hogy VAN!!!
A kérdező hozzászólása: Lassan már megutálják a dohányosokat. Mi lesz majd a kövérekkel, ha õket is piszkálgatja a média?
Ne etessétek a trollt :D
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy mindenki a médiára hallgat, és a média megfertõz mindenkit. Így mégjobban széthúznak az emberek. a dohányosokat meg kiközösítik és leköpik az utcán!
Jaj te kis ártatlan áldozat. Hát te csak bagózni akarsz, és felháborodsz amikor más szóvá teszi, hogy õ nem akarja a füstödet szívni? Ha odaszarok az ebédlõasztalotokra, akkor is a pártomat fogod fogni remélem; mert ha neked jogod a bagózás, akkor nekem ugyanolyan jogom az asztalod telibefosása.
A kérdező hozzászólása: A mai világban sokal nagyobb gond az, hogy az utcán nyeljük a gyárkémények és az autók kipufogó füstjét. Azon meg nem horkan fel senki sem, csak mindig a dohányos a hibás. A média ezt is tudja, csak ezt elhallgatja.
Neked komolyan ez életed legnagyobb gondja?
A kérdező hozzászólása: Sajnos már eljutottunk egy olyan világba, hála a médiának: -Hé, az ott egy cigány! Fúj büdös! Roh*dt gyilkos! -Hé, ott egy csendes ember. Te nem beszélsz sokat! Viszlát! - Hé, emitt egy dohányos! Fújj, büdös, és az arcomba fújja a füstöt! Takarodj! -Hé, ez egy kövér! Hogy néz ez ki? Hánynom kell! -Hé, itt egy sovány! Itt maradtál a vonattal? Vagy tápon élsz? -Hé, ott egy csúnya! Miért nem húzol afejedre zacskót? -Hé, neked miért nincs okostelefonod? Te maradi lúzer! Szóval egyre jobban húzunk el egymástól!
A kérdező hozzászólása: Meg rendült a bizalmam a nem dohányzók iránt, ha ennyire utálják a dohányosokat. Ha beszélnek a dohányosok a nem dohányzókkal, õk azt gondolják, dögölj meg, mit érdekelsz engem, te dohányzol!
A kérdező hozzászólása: Innentõl a dohányos nem fog segíteni a nem dohányzóknak! E két tábor ketté szakadt! Ha leköpik õket!
Megfordult már a fejedben, hogy más emberek egészségét teszik tönkre? Az, hogy magukkal mit csinálnak, a a kutyát sem érdekli, de jól van ez így, nem tudom az ilyen embereket sajnálni.
A kérdező hozzászólása: Mindig ez a válasz! Az Európai Unió direkt a "nem dohányzók védelmében" hozta meg ezt a törvényt. Persze, hogy az emberek ettõl fellázadtak. A szemét dohányosok sem olyan rohad*kok, hogy az emberek orra alá fújják a füstöt. Aki ezt állítja, az félre lát. Az Európai Unió adott egy gyufaszálat, és az emberek ezt meggyújtották. Mégegyszer, senki nem olyan aljas, hogy a másik orra alá fújja a füstöt. Csak mostmár a nem dohányzók az EU és a média hatására (akik csak szítani tudnak) fellázították az embereket, mint Nelson Mandela tette annak idején.
A kérdező hozzászólása: A nem dohányzók vannak megsértõdve? Akkor a dohányosok mit mondjanak, ha piszkálják õket?
A kérdező hozzászólása: Egyébként nemcsak a dohányfüst okoz rákot. A sok permetszer, ennivalókban is vannak rákkeltõ anyagok: E412, stb..., ruhadarabok anyagai is okoznak rákot.
Nem érdkel, ki mit szív. Csinálja. Azt ne csinálja, amit leírtam. "Senki sme olyan aljas". Szernecséd van , hogy akkor te nem találkoztál iylennel. Mert én elég sokkal - sajnos. Ennek ellenére évente 4-5 tahóval mindig összeakadok. Nekem ez a bajom. De azt hiszem, ez a teljesen alap, és elvárható minimum, hogy iylet ne csináljon seki sem.
Te bizonyára csak nemrég dohányzol. Annak idején a föiskolán szabad volt a folyosón is cigizni. Senkinek se kellett a másik orra alá fújnia, mert tele volt vele a levegõ!
Eddig a nem dohányzók voltak telibe sz..rva, mert mindenki jött a "nekem jogom van dohányozni" dumával, most fordítva van, hol itt a gond? :)
Azért, mert büdösek vagytok, és bûzt okádtok, azért.
A dohányosok: nagyarcú, önzõ, beteg és büdös emberszabásúak, akiket majd az én adómból fognak gyógykezelgetni és eltemetni. A szomszédom is sírt-rítt egész életében, hogy semmire sem telik, közben több garzonlakás árát is elfüstölte! Majd jött az állandó krákogás, a tüdõrák, az egyik láb amputálása, pár hétre rá a másik lábának a levágása, majd nem sokkal késõbb a temetése. EZ VÁR TERÁD IS! Csak éppen mi fizetjük a "mulatságodat"!!
Semmi bajom a dohányosokkal amíg azt nem az én közelembe teszi, de hadd ne szívjam már a sok dzsuvát. Ja és anyám mindig is dohányzott mellettem, nem érdekelte, hogy mindig köhögtem a cigifüsttõl. Nem csak az én anyám csinálta ezt, hanem sok szülõ is, akiknél vendégségben voltunk..
"A dohányosok: nagyarcú, önzõ, beteg és büdös emberszabásúak, " ááááá kicsit sem általánosítás ... Kidófejtenéd, hogy aki dohányzik az miért is lenne nagyarcú vagy önzõ és beteg? ( büdös se feltétlen de erre azt mondom oké)
"...Miért bánnak úgy a dohányosokkal, mint ha csernobili fertõzöttek lennének?" Szerintem nem ugyanaz a helyzet. A csernobili fertõzöttek nem tehetnek semmirõl, a dohányosok saját maguk választották a keresztet, az egészségük károsítását. Csakhogy ezzel másokat is károsítanak, ugyanis a passzív dohányzás károsabb, mint maga a dohányzás. A dohányos persze duplán szív, mert le is tüdõzi, és a passzív füstöt is belélegzi. Én nem sajnálom a dohányosokat, én is szívtam 13 évig, tudom mit jelent a függõség. De mindig tekintettel voltam másokra közben. Ez az, ami sok emberbõl hiányzik, ezért rühellik a nemdohányzók a bagósokat. A szüleim is mindketten szívják, semmi nem érdekli õket, "mocskos cigaretta" mondják, de nincs elég akaraterejük leszokni. Ha jön a rák, akkor meg ugye már minek.
Az égett ruha vagy mûanyag meglehetõsen büdös, ugye? Ezt talán még a dohánytól csökkent kapacitású szaglóhámmal is lehet érezni és fintorogni. Na most, ha egyes embercsoportok úgy döntenek, hogy tömegben, iskola elõtt, plázák elõtt, ahol sok ember megfordul, mindig ilyen "illatú" füstölni valót szívnak, ill. fújnak, mert hogy JOGUK van, akkor bizony mondom néktek, a dohányosok is rájuk szólnának. Pedig füst-füst. Most csak megvetõen azt mondják, ne kényeskedjetek. Helyén van ez így?
A kérdező hozzászólása: Az Európai Unió azért hozta meg ezt a törvényt, hogy az embereket egymásnak ugrassza, és a dohányosokat kiközösítse. Minek találták fel a cigarettát, ha most meg már baj van belõle? Tudhatták volna azt, hogy káros, akkor nem gyártják tovább! Persze mindig a dohányos a bûnbak.
A kérdező hozzászólása: Ok! Itt a bizonyíték, hogy az Európai Unió uszította az emberket egymásnak. Miért találták fel a cigarettát, akkor nem választottuk volna! Miért jajgatnak az emberek, hogy az autók roncsolják a levegõt? És mégis azzal járnak? Közben meg egyre több autót gyártanak, még Magyarországon is van Japán cég. Nem a fogyasztó a hibás, hanem a gyártó! Ha a gyártó nem gyártotta volna meg, akkor a fogyasztó nem használná! A média, aki hamis hírekkel szintén egymásnak ugrassza az embereket, és az EU!
Tudod mit? Én nem szidom a cigiseket, cserébe te ne használj se gépjármûvet, sem olyan terméket ami elõállításához környezetszennyezés társul. Sok sikert! Hogy kvittek legyünk, cserébe én nem szívok cigit.

Nagyon kicdi ennyi idősen a mellem?

12 L.mell alatt 70cm a mellbőségem pedig 77cm.szerintetek?
Majd 15 évesen térjünk a kérdésre vissza, , kicsit korai...
Szerintem 12 évesen teljesen mindegy, mekkora a melled.. majd 3-5 év múlva max...amúgy jó, simán! :) és.. a nagy mell nem feltétlen jobb is, sõõõõt.. én a formásat szeretem, és nem a "kannákat"! :)
amúgy.. míg a lányok a mellmérettel, addig a srácok a farokmérettel vannak elfoglalva :) ezt most vettem észre :)
Korai ez a kérdés de ha küldesz képet megmondom!!

Fesztiválozáshoz hogyan találhatnék társat?

16 éves lány vagyok, idén voltam először nyáron fesztiválozni és nagyon megszerettem az egész légkört, meg úgy mindent a fesztiválokkal kapcsolatban. A barátaim egyáltalán nem bulizós típusok, így leginkább senki nem jönne velem. De egyedül nem szeretnék menni, hasonló korú lányokkal szívesen összeismerkednék, mehetnénk együtt bulizni egy jót. :D Aki hasonló helyzetben van, azzal nagyon szívesen felveszem a kapcsolatot. :)
Szerintem ha tudod milyen fesztiválra vagy fesztiválokra akarsz menni akkor a facebook-os oldalán keresgélhestz, ismerkedhetsz. Mikor hegyaljára készültem sok embert láttam olyanokat irkálni pl. hogy utazótársat keresnek vagy ismerkednének arcokkal.
Én is pont így vagyok most :) ) 19/L
Nálam is ugyanez... 20/N :)
ugyanez van velem is! :D 17/L
erre én is kíváncsi volnék hogyan lehetne fesztiváltársat keresni
Én is, mennék még valamelyik hátralévõ fesztiválra. Társat keresek hozzá. Fiú vagyok. Akit érdekel, írjon. :)
Én is társat keresek, fiú vagyok :)
Valaki a Strand fesztivál csütörtöki napjára esetleg nem keres társat?:) 19/L

Miért van az hogy bármi történik mindig a legrosszabbra gondolok?

Bármim fáj mindig a legrosszabb eshetőségre gondolok. Csináltam valamit aminek nem tudom a következményét de a legrosszabbra gondolok mindig amit történhet. Ez miért van ? Hogyan tudnék ezen változtatni?
erõs akarattal. nem gondolsz a legrosszabbra és nem hagyod elterelõdni a gondolataidat. ennyi.
Túlságosan pesszimista, szorongó alkat vagy.Kicsit lazábban kéne venned az életet, és ez alatt nem a linkséget értem.Tehát lehetsz te szorgalmas, becsületes mintaember, aki vigyáz magára, de ne ess túlzásokba.Ha beteg vagy, pihend ki, tartsd be az orvos utasításait, és örülj neki, hogy kicsit lazíthatsz.Ha kellemetlen helyzetbe kerülsz, próbáld magad kivágni, improvizálj egy kicsit, nem kell mindig görcsölni rajta.

Szerintetek gáz amit csinálok? Vagy ezt máshogy kéne lereagálnom?

Van egy srác, egy osztályba járunk és ma egész nap zaklatott :D általában ilyenekkel:
A kérdező hozzászólása: rossz a kérdés, az akart lenni hogy ezt miért csinálhatja :D
Értem, hogy 14 vag, de azért igényeid lehetnének. Milyen proli, paraszt, bunkó, aki ilyeneket mond???? Viccbõl se. Ha jót akarsz magadnak akkor tartást veszel fel és az ilyen lepra alakokkal szóba sem állsz! Undorító.
A kérdező hozzászólása: bármilyen témában lehet vele komolyan beszélni, kivéve ezt. :D a perverz dolgokat mindig elpoénkodja :D hidd el már rég rákérdeztem volna :D
Szerintem poénkodik, mert ha meg akarna hódítani egy lányt, tutira másképp csinálná:) Nem így, hogy rögtön rátér a témára, hogy "akk most dugunk?" Bár, szerintem ezt csak õ tudhatja:D:D:D:D Am, a hajad én nem láttam, viszont lehet, hogy tényleg szexi:D:D:D:D De am a gyerek szerintem még nem érett egy párkapcsolatra, meg 14 évesek is vagytok, szal.. Meg am, ha barátok, akkor rá is kérdezhetnél szerintem:D:D:D:D És lehet, hogy tényleg szokta csinálni a képed nézése közben azt a kiverõset:D:DD::DD: Ja, am , hát lehet az, hogy viccesen próbálja a tudtodra adni , hogy tetszel neki, de lehet az is, hogy ezek tényleg csak ilyen gyermeki poénok:D:D:D:D
huhu, hát akkor valósak lehetnek azok amiket mond, de lehet hogy nem gondolja komolyan! Még nagyon fiatalok vagytok, lehet h õ így próbálja meg a tudtodra hozni hogy be jössz neki! :)
Hát szerintem tetszel neki, csak olyan alacsony az intelligenciája, hogy így próbálja a tudtodra adni. Vagy csak szimplán azért mondd ilyeneket, mert vagánynak tartja/hallotta más barátaitól, hogy ilyenekkel viccelõdnek a lányokkal.
A kérdező hozzászólása: 14 vagyok..
A kérdező hozzászólása: de én nem olyan lány vagyok akire ki lehet verni... tehát nem az a csajos alkat. nem vagyok se vékony se duci, nincs alakom, kb, és tök unalmas barna hajam van... még csak szépnek se tartom magam, tehát tényleg nem tudom hogy mire gondolhatná komolyan, gúnyolódni meg tudom, hogy nem gúnyolódna. már voltam vele úgy, hogy COD-oztam az ölében, de akkor is láttam rajta, hogy akar valamit... de akkor direkt arrébb ültem. eddig nekem olyan volt mintha a tesóm lenne, aki megvéd, szívat, meg minden, de ezek a poénok után... nem tudom, minek kéne érezzem õt.
gimibe barátnõmnek is szokták ezt mondogatni fiu oszt társai, õ most 11. es Kisbéren, de van egy gyerek aki ezt komolyan is gondolja! hát próbáld ki deríteni hogy ezt mennyire gondolhatja komolyan! :)
A kérdező hozzászólása: ??:DDDDDD
szerintem tényleg ki szokta verni a képeidre
azért nagy esély van rá hogy csak egyszerûen hülyéskedik
A kérdező hozzászólása: most augusztus óta, de ismerem õt.. utolsó, megnyugtattál :D
Nem biztos, hogy bejössz neki! Én is szoktam ilyenekkel hülyéskedni (mondjuk nem konkrétan ilyenekkel, hanem hogy "majd kiengesztellek", meg hasonlók), mégis csak hülyéskedek...
Háát attol függ menyire érzed barátnak, vagy õõ hogy érez utánad! mióta vagytok barátok?
A kérdező hozzászólása: de õ a barátom :( nem jöhetek be neki.
Lehet hogy be jössz neki! :) sõt...! :D
sanszos, hogy beléd van esve, és ezt a maga alacsony kultúrszintjével ezekkel a kezdetleges és primitív nyelvi eszközökkel próbálja veled érzékeltetni. fentiekbõl is kiviláglik, hogy van igazság abban, miszerint az ember a majomtól származik.
És a "kiverem a képedre" beszólásra legközelebb vágd pofán. Ne tartsd magad csak ennyire!! Mutasson tiszteletet!

Mi a véleményetek a közömbös emberekről?

Akik semlegesen állnak másokhoz. Akik nem bunkók, az alapvető tiszteletet és kedvességet megadják másoknak, de ezen kívül semmi mást. Nehezen nyílnak meg, keveset mutatnak magukból, kicsit mintha levegőnek néznék a másikat. Csak annyit beszélnek, amennyit kell, nehéz velük barátkozni.
Ezek engem nem zavarnak. Õk legalább nem rosszindulatúak, nem próbálnak ártani neked.
Szeretem õket.Egyébként én is ilyen vagyok.
Story of my life.
Lásd: FLEGMATIKUS személyiségtípus.
Inkább szeretem a közömbös embereket, mint a rosszindulatúakat.Magam is inkább a távolságtartás felé hajlok, mint hogy a középpontban kavarjak.
Én is nehezen nyílok meg, keveset mutatok magamból és nem beszélek sokat, de attól még nem vagyok közömbös, csak azt is nehezen mutatom ki. :-) Tiszteletet megadom akinek kell, kedves vagyok mindenkihez, szerintem ez sem közömbösség.
Teljesen tökéletes tagjai a társadalomnak. Ha mindenki ilyen lenne, mindenki megtudná tartani a tisztes távolságot és nem ártana másoknak, akkor sokkal jobb lenne a világ! Sokkal jobbak a közömbös emberek, mint a kötözködõ, vagy betegesen kíváncsi könnyen megnyíló, akik unatkoznak és mindenkihez van pár "kedves" szavuk. Bár amíg csak szavuk van, addig még õk se zavarnak. De amikor már direkt rosszat tesznek másnak, az bizony undorító. Éljenek a közömbösök!
Hát inkább ilyen legyen, mint rámenõs és levakarhatatlan vagy indiszkrét!
Ha " az alapvetõ tiszteletet és kedvességet megadják másoknak" akkor semmi rossz vélemény.
semmi
Közömbös vagyok velük szemben. Mindenkivel szemben. Magamra ismertem.
az ún. flegmatikus típus kialakulásának több oka is lehet, a teljesség igénye nélkül néhány: - genetika - sok kudarc, sok csalódás az emberekben - gyermekkori krónikus bántalmazás (testi vagy lelki vagy mindkettõ) - egoizmus - óvatosság, megfontolás, taktika, társadalom-ismeret - vallásos vagy filozófia nézetek tipikus indiai (hindu) felfogás: "az õ sorsa", "az õ karmája", "ne avatkozzunk bele"
hát akkor nem akarsz enni... szerintem a te döntésed, hogy kell-e vagy sem, de ettõl mást nem kapsz... mondjuk nem vagyok otthon szerencsére a témában :) )
Senki nem fog könyörögni, hogy egyél, nem óvodában vagy. Aztán majd TALÁN kapsz gyógyszert a gyomorfekélyedre, mondjuk pár éve lejártat.
Olvastam, hogy valahol így tiltakoztak a rabok a rossz bánásmód ellen. Õket "megetették". Egy (azt hiszem) rapper bevállalta, hogy a médiának megmutatja, hogy hogy (persze õ nem volt börtönben). Lekötözték, felnyomtak az orrán át a gyomráig egy vastag mûanyag csövet és azon keresztül tolták le a kétes eredetû eledelt. Mondanom se kell, szerencsétlennek a taknya/nyála egybefolyt. Szerintem itt is ezt csinálnák.
Semmit, a zárkamenõ úgy is levámolja a kajádat, az õrök meg leszarják, mert cserébe a menõ leboxolja, h ne legyen gond a zárkában. Annyit kapnál, h ne halj éhen. Ha meg annyira sztrájkolnál simán megmondaná õr, zárkalakó egy emberként, h nem ettél, kiöntötted. Két büdös pofon után pedig te is ezt mondanád.
Igen, tehát csinálok egy életfogytiglanig tartó büntetést, aztán a börtönbe megölöm magam 2 hét múlva úgy, hogy nem eszek. Akkor minden 2. öngyilkosjelölt így ölné meg magát, csak elõtte még más 10 embert is, hogy bekerüljön a börtönbe.
Nagyon egyszerû vagy, ezzel ha meghal, hát meghal. Senki nem születik bûnözõnek. Ha azzá válik, abban mindenki hibás egy kicsit. Ami persze a személyes felelõsségét nem menti. Aztán: nem csak megátalkodott gazemberek ülnek, hanem pl. gondatlanok, s néha ártatlanok is. Az is dögöljön meg, aki pl. autót vezetve, egy bonyolult közlekedési helyzetben, egy pillant kihagyás miatt rossz döntést hozott, s gázolt? (Jó, tudom, nemigen ültetnek el elsõ alkalommal senkit.)
Kettes, mondtam ne mvagyok otthon a témában, és nem is akarok... :) amúgy köszi h kiigazítottál. De.. miért kéne kényszeretetést csinálni az elkövetõn? ha meghal, hát meghal nem? eggyel kevesebb eltartott. vagy nem így gondolják ezt?
#3 grat, sikerült idekeverni a szappant...
Szerintem amíg nem életveszélyes hogy valaki nem eszik a börtönben addig lesz...ják, saját érdek, ha öngyilkossági szándék akkor intézkednek valamit... keresztanyám pszihiátrián dolgozik és ott úgy van hogy aki nem eszik azt megtömik nem kíméletesen, nem valami pontos válasz, de börtönben sem tudnak mást tenni ezen kívül úgyhiszem :)
kapnál két taslit aszt ennél. esetleg aztmondanák hogy áttesznek a fütykösferiék cellájába egy hétre, ha nem eszel. egybõl ennél :)
Hajolj le szappanért... Amúgy ott szerintem vagy eszel, vagy megetetnek.
Elsõ csacsiságot ír. Természetesen kényszertáplálást rendelnének el.
kényszertáplálás. ami kellemetlen. nagyon. http://www.youtube.com/watch?v=z6ACE-BBPRs (illusztráció) hasonló van itthon is.

Hogyan legyek lányosabb lány? :D

14 éves vagyok. Mindig irigykedve nézem az osztálytársaimat (lányokat), hogy milyen csinosak és a viselkedésük is nőies. magamról: félhosszú, barna haj, nem vagyok túl magas, nem vagyok az a vékony lány, de az a kövér sem. Szeretem a színes cuccokat és a farmert. A viselkedésemmel van baj, elég harsány vagyok és hát...elég fiús :( légyszi segítsetek!! :))
Legyél csendesebb, mosolygósabb, kedvesebb. Az mindig jó :)
Ne akarj lányosabb lenni!Légy önmagad és kész!
2. vagyok. és 1 válaszolónak küldeném:Én elég csendes vagyok és egy csomó dolgon elröhögöm magam, de attól még nem leszek lányosabb.
A nõiesség tanulható. Otthon ne erezd el magad, és akkor a nyilvános közegben sem fogod "lazán vihogva" elférfiasítani a finom kis nõiességedet. Nõvérem ugyan ilyen, és itthon olyan laza, hogy nehezére esik társaságban nem büfögni, meg nem hátba verni valakit... Otthon kezdj el nõ lenni, aztán az egész belülrõl fog fakadni, és a kézmozdulataid, a hanglejtésed, a viselkedésed, a serénységed is a nõies finomsággal fog átitatódni... (remélhetõleg)
második hozzászólóval egyetértek legyél önmagad ha nõiesen akarsz viselkedni az csak kín neked és elõbb utóbb úgy is kiderül hogy valójában milyen vagy egy idõ után látszik hogy olyan mû az egész és ez egy álarc
szerintem
Legyél önmagad, most még lány vagy, idõvel nõ leszel. A somolygást hagyd meg az áldozattípusoknak. A nõiesség nem a mûkörömben rejlik.
Maradj aki vagy! Ha így megtalálod a baráti körödet, sokkal jobban fogod érezni magad velük mintha beilleszkednél a "nõisek" lányokhoz...mondjuk kíváncsi vagyok milyenek azok a 14 éves nõk. :) Mindenesetre ha magadat adod sokkal boldogabb leszel az életben.

Nem tudom mit kéne tennem, valaki?

Az osztálytársaim folyton szekálnak, de ha valami balhé van akkor azért könyörögnek, hogy ne köpjem be őket. DE ha valamiben nem vagyok partner akkor meg piszkálnak. Szüleim nem értik meg, hogy nem szeretnék ebbe a suliba járni, mondván " Ne legyél kibúvó ez egy jó kis osztályközösség!" Tavaly amikor azt találták ki hogy lógjunk angolról, én nem szerettem volna és lementem a terembe. Utánam jöttek és meghúzták a hajamat meg kirángattak a teremből. Szünetekbe hogy elkerüljem ezeket az incidenseket a könyvtárba menekülök. Ha azonban nincs nyitva a tanári elé megyek. Sajnos tudom , hogy milyen pletykákat terjesztenek rólam, és ez nem esik jól!De tőlem várják hogy odaadjam a leckéimet ha meg nem adom nekem esnek. Nem tudom mi bajuk, talán az hogy nincs facebookom vagy logopédiára járok, vagy hogy nem szeretem a pop zenét. DE ha valamit mondok hogy nem kéne akkor meg kigúnyolnak hogy tanárok kedvence meg mintalány-nak hívnak. De nem szólok egy rossz szót se, nem akarom hogy rosszabb legyen. Szinte minden este álomba sírom magam mert már azt se tudom kihez forduljak. Elegem van. Valaki? 13/L
Szerintem magyarázd ezt el a szüleidnek olyan õszintén és pontosan, ahogy itt is leírtad, akkor biztosan meg fognak majd érteni és segíteni fognak. Ezen kívül menj el egy pszichológushoz, "erõsítsd meg a lelked" és állj ki magadért, esetleg osztályfõnöki/más tanári segítséget is bevonva. Szerezz barátokat iskolán kívül, úgy majd egyszerûbb lesz kitartanod. :)
állj ki magadért, ne hagyd hogy pár idióta tönkretegyen különben beleõrülsz, mond meg nekik hogy eleged van abból hogy csicskásnak néznek, ne lássák hogy sebezhetõ vagy mert annál jobban piszkálnak, ne is ad oda a házidat nem éri meg, ebben a patthelyzetben döntened kell vagy velük vagy ellenük ha velük vagy akkor csináld mindennek az elenkezõjét ha nem állj a sarkadra
Nagyon buta szüleid lehetnek:( Engem is mindig így bántottak, de egy idõ után nekiálltam verekedni és abbahagyták. Javaslom neked is. Amúgy én is jó tanuló voltam akkor és nem utáltak meg emiatt a tanárok. Bár ez egy igen gyenge iskola volt. Amúgy én úgy kerültem el mindig ezeket a vadbarmokat, hogy mindig az utolsó utána pillanatban mentem be a terembe. Rossz élmények voltak ezek, de tanulságosak.

Miért probléma az, hogyha kijelentettem 6 ezer forint értékben nem nem szívesen adok ajándékot egy pocsék tanáromnak?

Egyetmisták vagyunk 20-22 évesek. Egy évig töltöttük a kérdésben szereplő tanárnál a gyakorlatunkat. Borzasztó volt. Gyomorgörccsel mentem be hozzá minden héten, lenézett, mosolyogva alázott, egy kedves szava nem volt, a korrektségről ne is beszéljünk.
Minek egy tanárnak ajándékot adni? :o Az egyetemen ez nem szokás...
500 ft egyáltalán nem sok, még ha 12en adják is össze, a 6000 sem sok, egy orchidea teljesen jó ajándék, ne akadj ki ezen. kevesebbért mit lehetne venni? vannak helyzetek, amikor menni kell a csoporttal.
500 forint nem a világ vége. Csak fizesd ki, és kész. Ne is foglalkozz vele, hogy kinek adják. Ennyit nem ér, hogy összevessz a csoporttársaiddal.
Válaszolók! Nem a pénzzel van baja, hanem magával az ajándékkal. Ilyen tanárnak én sem adnék ajándékot. Az ember alapjában véve alkalmazkodik, a csoporttal tart, hogy ne lógjon ki. Ez még valószínûleg az õskorból ered, mert ha akkor nem volt senki, meghaltál. Ez az ösztön máig fennáll. Emiatt nem szeretnek az emberek összefogni olyan dologban, amiben nem mindenki ért egyet.
ha lepontoztok ha nem én megírom a véleményemet ilyen tanárnak 2 forintért sem adnék ajándékot nem hogy 500-ért nem az ajándékot drágálja a kérdezõ hanem az eszmei értéket most komolyan gondolkozzatok már el évekig alázz egy tanát és még ajándékozd is meg evvel mintha az mondanád neki :Remek tanár, remélem a többi diákával is ilyen kedves lesz, úgy beszél velük mint egy cseléddel és még meg is dicsérik na szép -.- ennek ellenére ugyanúgy tettem volna mint te hogy ne lógjak ki a sorból de úgy adtam volna oda azt az 500 ft-ot mintha fogamat húznák
Szhar tanárnak nincs ajándék! Ne adj bele egy forintot sem. Nekem is sok ilyen kis talpnyaló ismerõsöm van, fizesse a fõnyalinger az ajikát, ha át akar menni a záróvizsgán!
nem kéne nekik ajándék, már nagyon el vannak kapatva, és elvárják az a baj.....
Aki záróvizsgázik, majd összedobja. Volt egyszer olyan, hogy az egyik laborvezetõ egy fellengzõs kis elsõéves PhD hallgató volt. Ott voltunk 18 évesen sokan életükben elõször egy laborban. Ez meg ahelyett, hogy segített volna, kb leugatott mindenkit, hogy miért nem tudjuk összeállítani a feladat elvégzéséhez szükséges eszközt. Életünkben nem láttunk elõtte szerelõállványt, golyós hûtõrõl nem is beszélve. Minden ben ilyen volt, utáltuk mint a kakit. Viszont a technikus néni akkora arc volt, hogy hihetetlen. 55-60 körül volt, de olyan frappáns vicces szócsatákat vívott velünk a 18 éves srácokkal, hogy hol belepirultunk, hol a könnyünk folyt a nevetéstõl :D:D:D Na csak neki félév végén vettünk ajándékot, és direkt úgy adtuk oda, hogy az a suttyó laborvezetõ csaj is lássa. Volt ám fanyalgás, de megérdemelte :D
ügyes :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!