Emberek kategória válaszai (10006 db)

Veszett ügynek tûnik. Érthetetlen, értelmetlen, de bizonyára gyerekes és hülye ez a barát, ha csak így eldob. Ha ezt mondta, nem fogod tudni megbeszélni sem vele. Szerintem erre sosem kapsz már választ, szóval nem érdemes veszõdni vele, inkább fogadd meg a tanácsát, és keress olyan barátokat, akik nem dobnak el minden ok nélkül :)
A kérdező hozzászólása: köszi a tippet
Pl valamilyen versenyek, na de mongyuk attól függ, hogy hányan vagytok.Pl valamilyen frizura készítés, ved játszatok üvegezést.
mindenek elõtt, szeretném neked bemutatni a GY betût. gy betû, fancuska123456, fancuska123456, gy betû. remélem mostmár így a 'vaGYok'-ot le fogod tudni írni helyesen. egyébként szendvics, chips, szénsavas üdítõ, gyümölcslé, torta gondolom lesz, dísznek meg pl. lufi. programban lehet társasjáték, meg olyanok amiket nem játéktáblán kell játszani, pl. bújócska, fogócska ha van udvar. estére meg filmnézés.
A kérdező hozzászólása: köszönöm idáig is ...... és bocsi az itt vaok ért...... szerintetek az jó ha anyával csináltatok fincsi vacsit vagy inkább pizza legyen (xxl) amúgy hatan leszünk és már minden oldalt végig olvastam
Hát jó sok van még. Pl. meteorológus, éghajlatkutató, geológus, etnográfus, morfológus, ugrómókus stb. Nagyon sok van még.
paleontológus..
Térképkészítõ, jól jönnek hozzá az informtikai, matematikai ismeretek
Térinformatika
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Jöhetnek még:)
térképész, vakond...
Utazási irodában dolgozni esetleg. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Jöhetnek még.
Még a régészek is idetartoznak az ásatások miatt..
A kérdező hozzászólása: Köszi:) ) De leírnád a többit is lécci:D??
A szociológus szakmához is kell föci. Geológust írta már valaki? (A kedves hosszan beíró utalt az alternatív energiákkal való szakmákra, ezt is ajánlom figyelmedbe.)


Mikor fog kihalni az emberiség?

Amit mi emberek teszünk, az biztos önpusztítás. Csak az a kérdés, hogy mikor jön el a vég. Kik fogják átvenni a helyünket a világban?
Még ebben az évszázadban, sõt én elég biztos vagyok benne, hogy a kezdetét meg fogom érni. Nagy buli lesz!!! Hogy ki lesz utánunk? Remélhetõleg nem egy ugyanilyen gagyi technokrata, mindent és mindenkit kihasználó faj.
Egyszer azt mondta a matek tanárom hogy majd a csótányok de én ezt nem tartom valószinünek de az én véleményem szerint nem fogunk kihalni ahhoz vmi extragiga katasztrófának kéne történnie:)
Olvass Lovecraft-tól, ott egy alternatív válasz! :D Amúgy az majd kiderül ha eljön az ideje...
2012 12 21
Nem jött be

Halloween bulira tudtok ötleteket adni?

Légyszi értelemes válaszokat adjatok, ne hülyésegeket
Javíts ki ha tévedek, de Halloween tegnap volt, és ma halottak napja van...
A kérdező hozzászólása: Tudom, bocsi, de azért így Halloween tájékán érdekelne, mert jövõre akarok tartani bulit
ebben a kategóriában az elsõ kérdés és ez az elsõ válasz rá


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!