Elektronikus eszközök kategória válaszai (148672 db)

Melyik a legjobb Hifi ebben az árkategóriában?

A maximum ár: 40-45 ezer forint
Ennyiért szoktak kb. árulni vaterán használtan csúcs japánokat (SONY, Sanyo). Azok a legjobbak. De a személyes átvétel erõsen javallott, kipróbálással együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de lehetõleg újat vennék! :)
A fentiek, amiket írtam, boltokban 100 ropis árral mosolyognak az emberre. Ha "új" kellene, akkor viszont abban sajnos én nem vagyok otthon annyira, csak azt tudom mondani, hogy olyasmit érdemes venni, aminek legalább a hangszórói Japánban, vagy Németországban készültek, de még jobb, ha az egész hangfaldoboz japán/német összeszerelésû. A vezérlõ meg (a doboz, ami középen van :) tudjon mp3-at lejátszani, esetleg használjon valami javító algoritmust az mp3 visszajátszáshoz, hogy az alacsonyabb bitrátás is szépen szóljon. Konkrét példányt viszont sajnos nem tudok neked mondani a mostaniakból, amirõl tudom, hogy megbízható, mert vagy 15 éve már csak használt hi-fiket veszek. Nálam mondjuk ennek nem (csak:D) a fillérb'aszás az oka, hanem az, hogy olyan muzsikát hallgatok, ami miatt újat is vehetnék évente. És így határozottan jobban járok.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm! :) Ment a Zöld Pacsi! :D
Jó telefon. Egy nagy hibája van: az aksi
Nem éri meg. Ha olyan sokáig akarod megtartani akkor jobbat válasz, ne 1 éve megjelent telefont.
A Viber internet alapú, vagyis VOIP ami azt jelenti, hogy az elérhetõséghez adatforgalom vagy wifi (internet) kell, nem pedig gsm cella elérhetõség.


4.4et kap nem soká. A 4.3 kimarad.
A kérdező hozzászólása: Igen :O és mikor kap 4.4-et?
Ez az okostelefonoknál teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Tudom csak tobbet varnek egy z-tõl..
Nekem is 16 gigás tabletem van, és talán 3-at használok. Haveromnak 32-es van, és már nincs helye. Szóval rajtad múlik, hogy mire használod. Csak játékokra és programokra elég, hisz a programok max 50 megák szoktak lenni, a legkomolyabb 3D-s játékok meg 1-1, 5 giga, ezekbõl ráfér sok. De ha már 720p-s filmeket akarsz nézni rajta, arra kevés lesz. Pontosabban 1-2 ráfér, olyanból is, hisz van sok 4-5 gigás 720p-s film is, de valamelyik meg közel 10 giga, abból csak 1 fér rá.
Jó kis tablet, de azt neked kell tudnod, hogy neked elég-e a 16-os.

Milyen a Gamecard bankkártya?

WoW havidíjas fizetéséhez kellene,eltudnátok mondani pontosan miez,milyen.
gamecard az nem bankkártya. Csak egy kártya amin van egy kód, és azt kell beírni majd. [link]
belsõ vagy külsõre gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Külsõ sd van egy 8gb-s sd kártyám és arra akarom tenni a játkokat. (Marketrõl lenne le töltve) pl asphalt 7

Hogy kell Wii-re rátenni játékokat?

Meg chippeltem. De tudnátok olyan oldalt avgy megoldást mondani ami nem torrentes?:/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!