Elektronikus eszközök kategória válaszai (148672 db)

Mennyibe kerül a samsung galaxy s4 gyári headsete? Amit a telefonhoz adnak?

Mennyibe kerül? :) mert kibontatlan és kíváncsi vagyok rá :) hogy boltban mennyi stb :) vadonat új..
Amelyiket akarod. Egyik se nagyon éri meg, ezek közül egyedül az Xperia L meggondolandó (meg estleg még az Ace 3) de a többi nem. De azért jó lenne ha megmondanád h mennyi-t szánnál telóra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Maximum 60 000 Ft. Ahogy nézegettem ebben az árkategóriában ezek a készülékek legjobbak, de én nem nagyon értek a mobilokhoz.

Egy hülye lánynak megéri ez, aki nem akar csoda fotókat készíteni, de azért ne valami hányadékot kapjon? !

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]
Nézd végig a tesztképeket, segít dönteni: [link] Az optikája nem túl acélos, ezt neked kell mérlegelni. De ez a gép kb. arra készült, amit írtál :) kiscsajoknak kattogtatni különösebb gépészkedés nélkül.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :*


Android 4. 0 többnyire nem írja ki, hogy ki hív mért?

Huawei g300, ha jön bejövő hívás előbb a számát mutatja aztán ha szerencsés napom van kiírja a nevét is de többnyire nem.
Androidos telefon, ennyi a hibája. Barátnõm hasonló hibája volt sony-n. Rossz a rendszer.
A kérdező hozzászólása: Szerintem attól, hogy egy dolgot nem jól csinál a 100-ból még nem biztos, hogy rossz. X8-on ilyen hibám nem volt csak tudom, hogy volt benne ilyen funkció de nem volt bekapcsolva.
Elvileg nem, de van amiben van flash counter, tehát ha pl másik romot raktál rá, akkor azt már észre lehet venni (ahhoz pedig ugye root is kell, tehát azt is), mert nem nullán fog állni a számláló. De biztos vannak okosak, akik ezt a számlálót is ki tudják ütni.
A kérdező hozzászólása: Nem raktam rá új rom-ot csak ki volt rootolva ja és huawei ascend y300-ban van ilyeb flash counter?
Magyarul a telefonod gyengén veszi a router jelét? Rossz az antennája, vagy szoftveresen van valami nyûgje (mindkettõ a telefonra vonatkozik). Szoftverfrissítés általában nem szokott ilyet okozni, de simán elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: Lehet nem írtam egyértelmûen! Ha bekapcsolom a wifit a telefonon akkor a wifi router vmiért elejti a jelet és nincs net, de még a laptopon se jön a jel. Ha kikapcsolom a telón a wifit akkor magához tér a router kis idõ múlva és stabilan tudok netezni a laptoppal.
Akkor úgy néz ki, van egy Wifi-zavaród. Próbáld meg újra flashelni, hátha attól megjavul a driver. Egyébként hibás WLAN eszköz tud ilyen hibát produkálni (hiszen osztott közeget használnak), mondjuk még nem találkoztam vele.
Én már igen, nálam is van ilyen ha macbook, ipad, iphone, meg a sony telefon a neten log. Egymást csapják le a netrõl.

Miért kapcsol ki néha a telefonom? (Nokia Lumia 800)

Márciusban vettem és kb 2 hónapja először csinált olyat,hogy fogta magát rezgett,kikapcsolt,majd beadta a pin kódos képernyőt.Most megint megcsinálta ezt,de mind két alkalommal fel volt töltve az aksija (most pl. 47%osan kapcsolt ki..).Nem nyomom éjjel nappal a telefont,mondhatni alig használom.Miért csinálja ezt?Előre is köszönöm a válaszokat.22L
Szia! Nekem Lumia 620-am van, az is csinálja, szerintem mindegyik. Nekem akkor szokta csinálni, amikor kicsit lefagy, és szerintem azért indítja újra magát.:)
A kérdező hozzászólása: de nem használom épp amikor észreveszem, hogy bekapcsolt már..épp ez aggaszt :D
Nekem is Lumia800 van és ugyanazt csinálja gyakran, de nyugi ma már több okos telefon is ezt csinálja..nincs mit tenni
Nekem 520am van es majdhogynem mindennap kikapcsol aztán vissza.es engem is eléggé idegesít mar.
Kizárólag a Miele ami megéri a pénzét. Abszolút idõtálló darabok, fõleg az egyszerûbbek, mert a túl sokat tudó darabokban már több a hibalehetõség. Másik érvem a Miele mellett a porzsákjának hatalmas ûrtartalma, ami 4, 5l, tehát nem kell minden nagyobb porszívózás közben/után cserélni/üríteni, arról nem beszélve, hogy az Aldiban fillérekért lehet venni a gyárival szinte megegyezõ minõségû 4 darab porzsákot potom 1000Ft-ért.

Mennyibe kerül egy huawei ascend y 300-on a kijelző csere?

Az érintőkijelző nem sérült csak a plexi ami "védi" az érintést is tökéletesen érzékeli.

Tudna e nekem valaki segiteni es elmagyarazni szorol-szora hogy hogy kell beallitani a csalad szolgaltatast a Nokia Lumia 520-as telefonomon?

Mert nem tudok rajta jatekokat letolteni mert keri a csalad szolgaltatas beallitasat es sehogyan sem sikerul.
live.com bejelentkezel a MS fiókodba, és átállítod a születési dátumod úgy, hogy több legyél 18 évesnél, és akkor nem kell családi szolgáltatás


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!