Elektronikus eszközök kategória válaszai (148672 db)

Van rajta fólia, de csak az a gyári amit kicsomagoláskor le szoktunk venni. Letakarja a home gombot és a felsõ hangszórót is, ezért nem lehet vele rendesen használni.
Nekem 4S-es iphone-om van, ezen van. És nem is akármilyen!!! Az elsõ kamera nincs kivágva, így sajna az nem mûködik, csak egy nagy homály :((((((

Szerintetek melyik telefont vegyem? Overmax Vertis, Prestigo 5044 DUO, vagy Nokia Lumia 625

Eddig iPhone 5-öm volt de Portugáliába megyek és független kellene úgyhogy ezt eladtam. Nem akarok annyira drágát venni és ezekről jókat hallottam. Ti mit javasoltok? Alapjáraton viber, skype, játékok, böngésző lesz rajta használva.
A kérdező hozzászólása: Még néztem a ConCorde SmartPhone 5000-et meg az Alcatel idol-t vagy idol s-t vagy idol ultra.
A kérdező hozzászólása: Vagy még a lumia 920
Alcatel-t ne vegyél!

Marvel - Ultimate Alliance 2 játék PS3-ra használtan?

Nincsen meg valakinek, aki 3-4 ezer forint értékben megválna tőle így karácsony előtt? Kérlek írjatok priviben!


Amatőr rádiósok, ti mivel foglalkoztok?

Valaki leírná h miket csináltok? mert nem nagyon tudom elképzelni. köszi
Amíg nem jelentkezik egy sem, addig ajánlanám a wikipediat: [link]
Fõállásban valószínûleg szakmabekiek. Elektromérnökök, Hirköztlési Hatóságot igazgatnak, bemérõkocsit vezetnek, mûsorszórási zavarbejelentéseket ellenõriznek. Szabad idejükben készülékeket fejlesztenek, antennákat terveznek (ki tud kisebb teljesítménnyel minél távolabbi kapcsolatot létesíteni), stb...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Aztán rádióznak, körzeteket vadásznak, diplomát gyûjtenek.... Van vagy 10 használható hullámhossz, van a világon vagy 200 hívójelkörzet és van több üzemmód. CW, USB, digitális. Igyekeznek minden hullámsávon, minél több hívójelkörzettel beszélni, forgalmazni, de ez nem megy akármikor, mindegyiknek megvannak a sajátosságai, mikor melyik alkalmas nagyobb távolságú összeköttetésre. Vannak különleges lehetõségek pl: holdvisszaverõdésben beszélni, meg a fennlévõ amatõr mûholdak használatával, szinte felsorolhatatlanok a lehetõségek. Ez kérlek szépen szenvedély, aki nem csinálta nem érti mi ebben a jó, hiszen neten pillanatok alatt ott lehetsz az egész világon. De amikor én direktben az én készülékemmel, antennámmal beszélek egy másik földrészen élõvel, minden egyéb külsõ eszköz igénybevétele nélkül, olykor alig érthetõen, de azért kommunikálunk, na ez benne az izgalmas.

Dremel géphez vágókorong?

Dremel multifunkciós szerszámhoz keresek vágókorongokat és egyéb tartozékot. A hivatalos dremel korongok és egyéb cuccok "kicsit" túl vannak árazva, viszont Magyarországon nem találok sehol boltot, ahol tudnék olcsóbban szerezni. Tud esetleg valaki ilyen helyet? (24 vagy 32 mm-es korongok kellenének)
Akkor ja.
Iphone 4-rõl 4s-re váltottam ez a tapasztalat szintén. Itunes jobb klikk a számra és asszem opciók. Ott tudsz állítani a hangerõn, vagy pedig ctrl+a és akkor az ööses szám kijelõlve, szittén ez a mûvelet. Én így oldottam meg.
A kérdező hozzászólása: Nem találok ilyen opciot pedig jól hangzik hogy van megoldás :) :/

Hogyan vegyek a fiamnak PS4-et Karácsonyra, ha állítólag január végétől lehet kapni?

Ugy olvastam dec 13-an jon ki, de nem tudom mi történt, de egyik boltba sincs. mit tegyek?
Vegyél neki könyvet.
Vegyél neki poénból egy playstation 1-et és mond azt hogy megvetted neki a lejjebb Playstationt...
A kérdező hozzászólása: komoly válaszokat kérnék.
Erre milyen választ vársz, de tényleg? Ha nem kapható, nem fogod megvenni, ez ilyen egyszerû. Vagy veszel neki mást karácsonyra, vagy kap egy szép képeslapot, amin beígéred neki, hogy megjelenés után megkapja a PS4-et, vagy odaadod neki rá a pénzt... legyél kreatív. Megjegyzem... ma még csak december 12. van. Ha december 13-án jelenik meg, akkor nem kell hozzá 10-es IQ se, hogy kitaláld, miért nincs még az üzletekben... Elõ is lehet rendelni, holnaptól már jogosan kérdezheted meg az üzletekben, hogy miért nincs és mikorra várható.
[link]
És így lehet leleményesen pénzt keresni: [link]
[link]

Ki jailbreakeltem az iphone 3g-met de az alkalmazás telepítésnél hiba van ( többi lent )? !

Fel telepítettem cidya segítségével az appsync et de amikor raknám fel itunes ból a játékot vagy bármien alkalmazást a telefonra mindig ezt a hibát írja 0xE800001 valaki tudna erre megoldást? már ujra inditottam a gépet ujra is telepitettem a windiwst telefont ujra inditottam szoftvereket frissitettem itunes régebbi verziót leszedtem próbáltam 3 másik gépen is de mindegyiken ugyan ez a hiba mi lehet a gond?
Az a gond, hogy warezolni akarsz. Vedd meg a programot!
Kell hozza egy mobileinstallation patch is , nem eleg onmagaban a jailbreak . Ez verziofuggo
arra még nem is gondoltál esetleg, hogy feltehetõleg 4.2.1es iOS már annyira régi, hogy nem is támogatja, amit rá akarsz rakni?

Mitől van, hogy munkaidő után (kb. este 6-7-kor) állandóan szakadozik/eltűnik a tv jel (stb-n keresztül), este 10 után viszont kifogástalan a vétel?

Visszavinném a boxot garanciális javításra,mert esténként kb.minden 3 percben kiírja, hogy "no signal" és elsötétedik a tv. De késő este mégis jó a vétel, akkor most a box a hibás vagy az a baj, hogy "csúcsforgalomban" akarunk tévézni?
Valami zavarja, pl. a közelben mûholdas tányérantenna van?
A kérdező hozzászólása: Kisebb tányérantennák vannak a közelben (panelház).
A kérdező hozzászólása: Semmit nem tehetek ellene?
Semmit, ezek zavarják.

Mennyibe kerül a vodafone-nál egy sim kártya?

Egyenlegfeltöltős, a honlapon ezt a 3000ft-ért ingyen vihetedet ajnározzák agyon, de úgy tudom van olcsóbban is
500ft elvileg, de szerintem a feltöltéssel arra céloznak, hogy 3000ft ot ha töltessz a kártyádra, akkor ingyen van. Menj be és kérdezd meg, segítõ készek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!