Elektronikus eszközök kategória válaszai (148672 db)

Hogyan tudnám beállítani a mobilomat, hogy sokáig csörögjön ki?

Jelenleg a 3-4-et csörög és utána szétkapcsol. Hogyan és hol kell azt beállítani, hogy sokáig csörögjön ki. (Nokia Lumia 610)
Kikapcsolod a hangpostát.
##002#

Melyik a legjobb 2 simkártyás mobil? Az iPhone trvezi-e a 2 kártyást?

S7562 Samsungom van. Lassú, lefagy, nem tudja kezelni egyszerre a net-et is meg a telefont. A Galaxy4s mini dual már sokkal jobb lenne? Mivel védekezhetünk virus ellen a mobilon?
Szerintem iPhone-ból nem nagyon lesz kétkártyás. Én már középkategóriától felfelé sem nagyon csinálnék kétkártyásakat. A filozófia pedig az, hogy ha van pénzed telefonra, akkor legyen a számlára is.
S4 mini kitûnõ telefon. Gondolom a duos verziója is az. Vírus ellen meg nem kell külön védekezni. Ritka mint a fehér olló és még, ha kapnál is könnyen helyre lehet hozni.
A kérdező hozzászólása: Nem azért szeretnék 2 kártyásat venni, mert nincs pénzem a számlára. Hanem mert a magyaron kívül van egy norvég kártyám is. Kb. ugyan annyit vagyok Magyarországon mint Norvégiában. Igy jelentõsen leegyszerûsiti a telefonhasználatot. Nem kell mindíg 2 telefont a zsebemben tartani. Ez pl. a repülõgépen is nagy elõny. Arról nem is beszélek, hogy nem kellene 2 db. -ot venni.
A kérdező hozzászólása: Úgy gondolom én is, hogy a Samsung Galaxy mini S4-es az ami a legjobb a 2 kártyás kategóriában. Köszönöm a válaszokat.


Androidra nincs (tudtommal), csak windows-ra. [link]
"szeretném rakni a slimbrowser-t de nem találom?" Ha megtalálod, akkor se tudod rátenni.

Használta már valaki az Iphone keresése funkciót?

Ha igen, akkor kiírta a telefonján,hogy számítógépen valaki rákeresett a telefonra?
Adatkapcsolat szukseges , (internet ). Ha rakeresel a telefonra, azzal meg nem jelzi ki a a kijelzon, de ha uzenetet kuldesz ra, vagy csorgeted , azt mar igen . Ezen kivul ha elhagyod, akkor tavolrol zarolhatod a telefont es utana a megtalalo(?) sem fogja tudni hasznalni tobbe az activation lock miatt

Melyik telefont érdemes választanai telefonálásra illetve sms küldésre a Samsung Galaxy mini vagy a Samsung Galaxy Pocket Neo telcsit?

Ez a két telefon jöhetne nálam számításba még akkor is ha a Galaxy mini régebbi telefon. Domino csomagban vásárolnám meg.
Erre a két funkcióra bármelyik 1G-s készülék is képes.
Ilyen célra csakis valami nyomógombos.Ezt a kettöt a rettenetes lassúságtól meg az állandó fagyásoktól nem lehet használni.
Sms és hivásra alsó kategóriás érintõs mobilt, amit naponta kell tölteni és többet fagy mint megy, butaság venni. Bármelyik hagyományos nokiával jobban jársz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat! Esetleg a Samsung C3322 mobil az milyen telefon lenne? Jobb mint a fent emlitettek vagy ugyanilyen borzasztó?
Én ezt ajánlnám: [link]
Ha csak a hívás és sms kell , akkor a Nokia 206ot ajánlom, kibír 1 hetet 1 feltöltéssel, illetve a Nokia 106 olcsóbban. Ezek 16 illetve 8ezerbe kerülnek.

Nem látja a gép az androidos mobilomat, pedig telepítettem hozzá a drivert. Most ilyenkor szerintetek mi a szitu?

Elméletileg ez egy Alcatel M Pop, most vettem, csak a Telenor saját cuccot csinált belőle, és így az lett a neve, hogy telenor s800. /Egyébként ők nem is forgalmazzák, csak a Media Marktban meg még pár műszaki üzletben kapható ez az átkeresztelt verzió./ Namármost felmentem az alcatel honlapjára, és onnan szedtem le a megfelelő (alcatel m pophoz való) drivert. Viszont az a nyüves program azt írja, hogy ez a verziója nem támogatja a telenor s800 típusú telefonomat. Mi a jó fenét csináljak, valakinek valami ötlete esetleg?
Frissítsd a windowst. Ha utána se meg akkor vegyél normális telefont, mert ez úgy se ér sokat.
Másik usb kábellal próbáld meg, nekem segített, igaz nem ilyen telefonom van. :)

Sony Xperia Pro telefonom van. Szeretnék hozzá venni autós tartót, hogy tudjam használni a GPS-t, de sehol nem találok a neten ehhez a telefonhoz. Van ötletetek?

Valaki nem tud olyan oldalt ahol be lehetne szerezni, vagy olyan univerzálisat ami biztosan jó ehhez a telefonhoz?
Univerzális tartó biztos jó hozzá. Azt úgy állítod, ahogy akarod a telefonhoz...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!