Elektronikus eszközök kategória válaszai (148672 db)

Igen.
minden okostelefon az.
Igen, manapság már alap dolog egy okostelefonnál
A kérdező hozzászólása: thx köszi
A kérdező hozzászólása: uj telom:Huawei Ascend Y300-0100!!!Wi-Fi kepes koszi a valaszokat


Xperia J-m van, és gyakran elhalkul a hangszóró hívásnál, mitől lehet ez?

Hívnak, és hiába van felvéve max hangerőre, alig hallom az illetőt, és az én telefonomnak van baja, mert mindenkinél ezt csinálja. Régebben is volt már ilyen ,de aztán visszaállt. Mit lehet vele csinálni?

Elég lehet egy 16Gb-os 5S vagy inkább 32Gb-os iPhone 5S?

Nem tudom,hogyha pl. fényképezek mennyi helyet foglalhat bizonyos mennyiségű kép, zenéből nem tartanék rajta sokat, játékból is csak 1-2. Pl Real racing 3.
[link]
Siman eleg a 16gb
Elég csak nyilván többször kell lementened a dolgokat, hogyha kisebb a tárhely. A RR3 tipikusan egy nagy tárhelyigényû játék minimum 1.8GB-ra van szüksége, ha felteszel mégegy hasonló kaliberû játékot, akkor máris kb 3.5-4GB-ot lefoglal két játék. Aztán még a rendszer is foglal, tehát úgy saccperkábé marad 9.5GB-max 10GB helyed.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
Én 8gb-ás 3g-vel kezdtem, eleinte bõven elég volt, aztán egyre kisebbnek éreztem, ahogy használtam. Most egy 16gb 4s-em van, ugyanígy érzek. Ha tehetném 32gb-st vennék. 1-2 játék, egy offline navi, pár album, pár percnyi felvett videó és máris megtelt a teló
Különbözõ gépek, különbözõ mûszaki tulajdonságú RAM-okat használnak, nem lehet beletenni bármit.
Teszel elé egy fogyasztás mérõt és megtudod. Így ember nem számolja ki, mert ki tudja hányszor kapcsol be és egyes fokozatokon mennyit fogyaszt.
Ja hogy olaj ráadásul. Megnézed mennyi olaj fogyott.
Az olajradiátor nem olajkazán :D Kérdezõnek: mondjuk este megnézed a villanyórát, éjjel megy aztán megnézed reggel is, egy kivonás egy szorzás és megvan.
Ha nagy a helység, rossz a hõszigetelés és fullon megy, max egy ezres.
Ugyan annyit, amennyit nappal fogyasztana.
Istenem, de buta kérdés! mekkora helyiséget fût? Mennyi a kinti hõmérséklet? -2 vagy -20 C fok? Mekkora hõmérsékletet akarsz elérni? Ennél már a "hány teve van a sivatagban?" kérdés is határozottabb...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!