Egyéb kérdések kategória válaszai (161968 db)

Ismeritek ennek a könyvnek a tartalmát?

Aki ismeri és olvasta is a Foresst Gump című könyvet, az lécci írja meg, hogy miről szól. Köszi
Nézd meg a filmnek az elõzetesét.Abból hátha megtudsz valamit.

Matek? 7. osztály!?

Hogyha az összes átló egy sokszögnél 14, akkor a "n"-t vagyis a csúcsok számát hogy kell kiszámolni? Help! Nagyon fontos. A képlet is elég!
Mi az átló? A nem szomszédos csúcsokat összekötõ szakasz. n csúcs esetén hány ilyen van? Minden csúcsnál kihagyjuk õt és a két szomszédját, azaz húzhatunk n-3 vonalat. Ez összesen n(n-3) vonal, de mindegyiket mindkét végpontjából számoltuk, így ténylegesen \frac{n(n-3)}{2} átlónk van.
A kérdező hozzászólása: Ezt eddig is tudtam.-.-"
A kérdező hozzászólása: Nen ez volt a kérdés.
Ha tudod a képletet, akkor mi a probléma? n*(n-3)/2 = 14, innen kb. 2 másodperc alatt megvan, hogy n=7.
Megadtam a képletet.


Nem
Én ISTENBEN hiszek az emberekbe nem hiszek!!
De.
Én sem hiszek örülök, hogy nem vagyok egyedül.
Hát én ezzel nem dicsekednék elég baj!
Én a Mikulásban hiszek.
Jigsaw csalódtam benned, pár napja te gyóntad meg nekünk azt, hogy hiszel az ufókban... :D Erre egy iylen egyszerû teremtményben, mint Isten, nem hiszel? Hát nem látod be, hogy Isten az ufó is lehetett?
II.Dartheon én hiszek Istenben csak a keresztény Istenben nem. sztem Isten egyfajta tudat nem egy konkrét személy. :)
Én igen. Szerintem egy Isten van, csak mindenki másként tiszteli. Más vallásokban más-más neve van, de a lényeg, a személy ugyanaz.
Gázpisztoly tartásához nem kell engedély. Viseléséhez a rendõrségen kell kérni, elég könnyedén megadják. Talán 2000 Ft az illeték, ezt ne vedd készpénznek.
tartáshoz nem kell jól írják, viseléshez elõször a postára kell menni sárga csíkos borítékért /adattovábbító irat vagy mi a neve már nem tudom/ kitöltöd , feladod ha megérkezett a papír akkor utána mehetsz a rendõrségre, beviszed a gázfegyvert /üresen, dobozában, papírjaival, MKH kártyával/ kapsz majd egy csekket, feladod vissza viszed, mkh kártyáról kell fénymásolat is kb ennyi lesz, ha elkészült a viselési majd szólnak aztán be mész érte a rendõrségre. az engedély vissza vonásig érvényes lesz. kb 5-6000re számíts költségnek mire minden megvan.

Elég gáz, ha lány létemre nem tudok táncolni?

14 éves létemre nem tudok táncolni, mivel utálok szórakozóhelyekre járni, nem az én világom:(
Én se. Van ilyen.
Elárulok egy titkot! Senki sem születik úgy, hogy tud táncolni! Mindenki tanulta/tanulja!
én több, mint 14 vagyok, és én sem tudok táncolni. és ugyanúgy, mint te, nem szeretek szórakozóhelyekre járni. de nekem eddig semmi bajom nem lett belõle. :) és pont te magad írtad, hogy ez nem a te világod. akkor miért lenne gáz?

Valakinek megvan a szjg 4? És át todná köldeni?

Szoval én olvasom a szent johannát ès most a 6-osnál tartok de kihagytam a 4-et és nagyon érdekel hogy mitörtént pontosan ha meg van valakinek nagyon meg köszönèm ha ír nekem:)
privátban


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!