Egyéb kérdések kategória válaszai (161968 db)

Egyre kisebb lesz! Így is elég majd a nőket kielégíteni?

Az a problémám, hogy hétrõl-hétre egyre kisebb lesz, ami elkezdett aggasztani. Szép nagy volt, de jöttek a stresszes idõszakok, a zabálások, és már nem annyira lebilincselõ látvány :( A volt barátnõm emiatt hagyott el, kétségbe vagyok esve :( Mivel lehetne megnövelni a méretét, ha többet költök, mint amennyi bevételem van? Vagy csak a banki díjak apasztják a vagyonomat?
:DDDDDD
Komolyan senki nem fogta fel hogy mirõl beszél a kérdezõ? :D
A kérdező hozzászólása: Mindenki megbuggyant?
Heló! a húzás, csavarás most nem fog segíteni. Nagy baj az, hogy nem tudod táplálni. Minél ritkábban használod, annyival haszontalanabb lesz. Esetleg mtuasd meg másnak, kérd ki a véleményét. Közterület, otthon, mindegy, cska valaki vegye kézbe a dolgot, ha te már nem tudod.
amugy meg "mindegy" mekkora, mármint nem mindegy de ha igazán szeretitek egymást egy lánnyal akkor ez nem zavarja õt
A kérdező hozzászólása: Verjem, húzigáljam a bankszámlámat?
Erre sajnos csak egy kemény takarékoskodással egybekötött bevételnövelés lehet stabil megoldás.
Rabolj bankot vagy dolgozz többet. Tudod van ez a , , cucc"
háát elõször is menj el egy velness központba lazitani. amugy az is jot tesz neki elvileg ha sokat vered, meg ha huzigálod
Az meg hogy? Én kiborulnék ha egyik napról a másikra elkezdene zsugorodni a p*csöm. :D
Tényleg ezt hiszitek? Nem tûnt fel, hogy ketten is a viccbõl kiindulva válaszoltunk? Azért ez elég lelombozó...

Ha elhunyt személy tiszteletére/emlékére szeretnék csináltatni tetoválást milyen legyen az?

A két elhunyt nagymamám emlékére szeretném csináltatni..gondoltam két galambra..vagy esetleg angyalokra..eszembe jutott a virág is.. milyen otleteket adnátok??
Rózsafüzér, és mellé a neve/beceneve


Kb. mennyibe kerülhet egy gravíroztatás?

Karácsonyi ajándék lenne..Egy kisebb szöveget szeretnék.
változó, helytõl függ, vidéken olyan helyet is ismerek, ahol az ott vásárolt dolgokra ingyenesen gravíroznak
A kérdező hozzászólása: Én Baján keresek ilyen helyet..vagyis, ahol olcsó..
Nem hiszem, hogy ez külsõ felek által befolyásolható dolog lenne. Nyilván annak áll érdekében a fejlesztés, aki a rezsit fizeti, viszont a bérlõnek meg az ingatlan értékének növelése nem érdeke, hiszen csak rövid távon profitál majd ebbõl a beruházásból. Szerintem kompromisszummal juttok a legtöbbre.
Ha nincs róla megállapodás, akkor a törvény szövege szerint a karbantartás és a javítás a bérlõ, a pótlás és a csere a bérbeadó költsége. [link] 13. § (1)
Csontváros, Hamuváros, Üvegváros, Bukott angyalok városa, Elveszett lelkek városa , A mennyei fények városa De ha az irónõ sorrendje szerint szeretnéd olvasni akkor 1.Csontváros 2.Hamuváros 3.Üvegváros 4.Pokoli szerkezetek 1 (Az angyal) 5.Bukott angyalok városa 6.Pokoli szerkezetek 2 (A herceg) 7.Elveszett lelkek városa 8.Pokoli szerkezetek 3 (A hercegnõ) 9.A mennyei fény városa Remélem tudtam segíteni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
A mennyei fény városa még nem jelent meg magyarul...az eredeti címe: City of heavenly fire (én inkább úgy fordítanám, hogy Mennyei tûz városa!)
Végzet ereklyéi: 1. Csontváros, 2. Hamuváros, 3. Üvegváros, 4. Bukott angyalok városa, 5. elveszett lelkek városa, 6. Mennyei tûz városa Pokoli szerkezetek: 1. Angyal, 2. Herceg, 3. Hercegnõ Illetve mégvan a Magnus Bane krónikák ha érdekel akkor leírom neked õket!
Kösz, nem. Elégedett vagyok a jelenlegi munkahelyemmel.
A kérdező hozzászólása: biztos 1. elég családias a hangulat, mi annyira közel kerülünk egymáshoz hogy hajuk egymás gondolatait is
Én egy 8472-bõl kikelt Alien Queen vagyok! Csatlakozhatok?
A kérdező hozzászólása: ha szobatiszta vagy akkor igen
én a 8472-es faj egy tagja vagyok, szívesen csatlakoznék!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!