Egyéb kérdések kategória válaszai (161968 db)

Gru című film és a fizika közötti kapcsolatok?

pl. amikor felrázzák a kólát és az kifut, ilyenek
Igen, ha a kólát felrázod, az kifut a fizika szerint is.

Ki írta/mi a zene címe az Omnia reklám alatt?

A reklám elején ki szokták írni ki írta, egyszer láttam, el is felejtettem azóta mindig lemaradok róla :'D
Erkel Ferenctõl van

ANGOLOSOK! Ez pontosan mit jelent?

Once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will always long to return
"Ha egyszer megízlelted a repülést, utána úgy fogsz járni a földön, hogy szemed az eget fürkészi, mert ott voltál fent, és oda vágysz vissza."
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:) )
once you have tasted flying.... a mondat tele van hibákkal, honnan szedted ezt a mondatot?


Hogy lehet rendelni a WWE SHOP-ból?

ki rendelt már onnan? és mennyi lenne a posta költség? utánvétel lenne?
szija :) én nyáron rendeltem egy évre újságot. Nem emlékszem arra hogy lett volna postaköltség
3-4 hét
Akár 2 hónap is lehet.
Kezdj új életet ma:[link] , és/vagy [link] Olyat nem találtam, hogy "a szeretet fogalma", hanem "a szeretet forradalma 2.", ezt pedig itt:[link]
Nem kicsi az egy átlagos nöi méret és ha hizol az is nö , régebben én is irigykedtem egy 90 es méretre de rájöttem minek irigykedni
A 75/A az minden életkorban kicsinek számít. 26f
Nekem is ekkora van es en is sokaig hittem hogy kicsi de mar nem foglalkozok vele mert ahogy elottem irta valaki, a baratod (ha van, ha nincs akkor majd) ugyis ugy fog szeretni ahogy vagy es hidd el nem fog elhagyni a mellmereted miatt, ha igen akkor meg nem kar erte. Szerintem teljesen normalis es a legtobb helyen azt irjak h ez olyan se nem kicsi se nem nagy szoval pont jo;)
Nekem is akkora. A legtöbben amúgy nagyobb melltartót hordanak, vagy tömik, szerintem ez akkora hülyeség. Aztán meg bikiniben hirtelen eltûnik a mellük.
Minden korban minden mellmeret normális, hiszen két egyforma ember nem létezik, es mert minden emberben maskepp dolgoznak a hormonok. Egyebkent szerintem ez pont jo méret. De persze ez ízlés dolga is, kinek mi tetszik.
hát..nem mondanám kifejezetten nagynak :(
Az agyad a kicsi! (ez egy normális válasz)
a nõk már csak ilyenek... ne foglalkozz velük
Nekem a baratnom "csalt" igy mert nekem elegge nagy van, es hat igen, irigykedett ram. Aztan a tesioltozoben kiderult. De en nem cikiztem miatta, nem lehet mindenki ennyire szerencses mint en.
A kérdező hozzászólása: csak sztem elég kényelmetlen lehet. egyszer vettem fel, és rájöttem, hogy mekkkora becsapás. sokszor van orvosi vizsgálat, amikor melltartóra kell vetkõzni. ott úgyis kederül minden. Nem ? nektek is volt ilyen? , , csalt" már így valaki? végül megmondtátok neki a véleményeteket? (bocsi, sokat kérdezek)
igen arra jó
Minden korban minden mellméret normális, mert mindenki más ütemben fejlõdik.
A kérdező hozzászólása: köszi. de a vastag szivacsos csak arra jó, hogy nagyobb legyen a mell. Ugye?
hát nem a legnagyobb méret, de szerintem inkább legyen kicsi mint nagy:D ne foglalkozz azzal aki azt mondja, hogy kicsi.a barátod majd ugyis el fog fogadni ha tényleg szeret és az a lényeg nem? amúgy sem olyan drasztikusan kicsi az:) 17/F
A kérdező hozzászólása: akkor ne is figyeljek arra, aki azt mindja hogy kicsi? ( csak bosszantásból) és lehet, hogy õk direkt sok számmal nagyobbat vesznek?
Szerintem is átlagos nem lehet mindenkinek 90es méretû.

Milyen nokia bluetooth fülest ajánlotok?

lumia 800-am van és szeretnék egy vezeték nélküli fülest venni de nem tudom hogy a windows phone egyáltalán támogatja vagy nem működik vele...
Mert javíthatatlanok. Ahhoz hogy megjavuljanak ki kellene õket nyírni :D
Mert amikor Ádám és Éva kiûzetetett az édenkertbõl isten így szóla a nõnek: "Ezért vérrel fogsz fizetni!" és a nõ így szóla: "Nem lehetne inkább törleszteni?" és a nõk azóta is törlesztenek.
Én egyet megjavítottam, 9 hónapig mûködött rendesen, aztán ketté vált (az elég véres volt), és most az egyik (a kisebbik) itt bömböl az ágyon, a másik meg újra problémás havonta. :D
Majd én megjavítom õket az arany-szerszámmal!! Üdv, Jigsaw j Ügynök 10-es :D
Ez a dolog olyan mint a kocsiknál, még ha jó is rajta minden, idõnként akkor is le kell ereszteni az olajat...

Az werther szenvedései fogalmazás, segitenétek?

fogalmazást kell irnunk , vagyis dolgozatot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!